Mystery of Sherlock -stjärnan Benedict Cumberbatchs nya flickvän har äntligen lösts

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Benedict Cumberbatch

Kärleksmatch: Benedict Cumberbatch och Sophie



sainsburys öppettider helgdag måndag 2012

Fallet med Sherlock -stjärnan Benedict Cumberbatchs mystiska flickvän har äntligen knäckts ...



Skådespelaren Benedict, 38, upptäcktes första gången med en ny kvinna vid en tennismatch i somras, och spekulationer om hennes identitet har florerat bland hans fans.



Men idag kan vi bekräfta att skådespelarens ledande dam är Oxford-utbildade teaterchefen Sophie Hunter, 36.

Paret sägs ha varit i ett fast förhållande i ett antal veckor och har upptäckts tillsammans många gånger den senaste tiden.

På frågan om förhållandet sa Sophies mamma Anna kryptiskt hemma i Edinburgh: Titta på det här utrymmet. Du vet aldrig.



Benedict har tidigare sagt att han vill ha någon med goda samtalskunskaper. Och intelligenta Sophie passar räkningen.

Hon studerade franska och italienska i Oxford innan hon skrev in sig på den prestigefyllda teaterskolan Jacques Lecoq i Paris - där studenterna har inkluderat Sacha Baron Cohen, Steven Berkoff och Geoffrey Rush.



Efter tv -delar, inklusive Midsomer Murders och en liten roll i filmen Vanity Fair 2004, uppträdde hon tillsammans med Benedict i filmen Burlesque Fairytales från 2009, som utspelades i en teater i London från 1930 -talet.

Benedict Cumberbatch

Benedict och Sophie vid French Open -tennisfinalen (Bild: Getty)

Förra året beskrev skådespelaren sin ideala flickvän som: En kvinna som vet att hon inte behöver göra allt för att se bra ut är sexig.

En kvinna som kan få dig att känna dig smart med sina konversationskunskaper är också sexig. Jag tror att humor är viktigt. Jag tror också att någon som är bra på att arbeta med andra är sexig.

Det är som att spela en tennismatch. Du måste arbeta bra tillsammans om du ska stanna som partner länge.

Benedict, som vann bästa skådespelare vid förra veckans GQ Awards of the Year Awards i London, avbildades först med Sophie på French Open i Paris i juni.

De sågs nyligen ute på stan tillsammans och har också setts njuta av en pjäs på Nationalteatern och kolla på en visning av Back to the Future på Londons nya modefluga Secret Cinema.

Men fram till nu har hennes identitet varit ett mysterium.

Benedict Cumberbatch

Mystery man: Benedict som Sherlock Holmes (Bild: BBC)

Benedict separerade från sin sista flickvän, Londonbaserade artisten Anna James, 2012, och innan dess träffade han skådespelerskan Olivia Poulet i 12 år.

hur många brittiska vaccinerade

Tidigare i sommar antydde en av de bästa producenterna på BBC -detektivdramat Sherlock att stjärnan hade inlett ett nytt förhållande och varnade sin legion fans som de kan behöva gå vidare.

Den fjärde serien kommer att börja filma i början av nästa år, med chefen Steven Moffat avslöjar att det kommer att bli mörkare än någonsin.

Benedictus syster sa tidigare att hennes bror behövde en smart kvinna.

Tracy Peacock sa: En av hans beklaganden är att han inte har hittat någon att slå sig till ro med. Du måste vara en ganska smart kaka för att hänga med. Jag tror att det är kanske därför han har problem med flickvänner.

Förra året hävdade Benedictus att han hade svårt att slå på charmen framför kvinnor. Han sa: Jag är faktiskt blyg. Jag är inte så säker på sociala situationer.

Se Även: