Gravid Alesha Dixon visar upp vacker babybump i bikini

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Alesha Dixon har presenterat sin växande babybump i en vacker Beyonce-inspirerad graviditetsfotografering.



Den 40-åriga Britain & apos; s Got Talent-domaren, som bekräftade att hon väntade sitt andra barn live på showen i maj, tog av sig till en blommig bikini för att fira hennes blommande knöl.



argos nyår öppettider

Genom att dela de underbara bilderna på Instagram skrev Alesha: 'Jag har mycket att le om den senaste tiden! Ingen smink, inga filter, bara jag och bebis.



Sångaren och realitystjärnan lutade sig försiktigt mot en trärepssving som dekorerades med vita rosor och lövverk när hon tittade in på medeldistansen för den ömma fotograferingen.

Alesha log när hon visade upp sin växande knöl (Bild: aleshaofficial/Instagram)

Hon bar en grå bikini tryckt med orange och gula blommor och svepte tillbaka sitt långa hår till en elegant chignon när hon log i solskenet.



Alesha och hennes partner Azuka Ononye har redan dottern Azura, som föddes 2013.

Och hon utesluter aldrig att utöka sin familj och avslöjade förra månaden att hennes första graviditet hade tagit hårt på hennes kropp, men hon är nu mer självsäker än någonsin.



siffran 31 betyder

Alesha förväntas föda under hösten (Bild: aleshaofficial/Instagram)

'Det är så intressant hur människor fruktar att bli äldre. Jag fyllde 40 i oktober förra året. Jag kan ärligt säga att jag föredrar min kropp nu framför när jag var i 20 -årsåldern, säger hon.

'Efter att jag fick min dotter, gick jag igenom en fas där jag var som, & vart har bröstarna tagit vägen? & Apos; Allt hade förändrats. Sedan kom jag ut på andra sidan och hade så mycket respekt för min kropp. Jag kände mig mer kvinnlig.

monica lewinsky blå klänning

Alesha, som gifte sig med dansaren Azuka, 38, 2017, tillade: 'Jag ammade i ett år och det tog ett bra år för mina bröst att ha någon form av kurva på dem. De försvann bara.

'Jag har fortfarande bristningar. Men jag älskar hur otrolig kroppen är - den kan reparera och läka sig själv så vackert. '

Se Även: