Inuti tankarna på 'världens värsta seriemördare' kallad 'The Beast' som slaktade 400 barn

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

I åratal våldtog och slaktade 'världens värsta seriemördare' hundratals barn - lämnade kluster av kroppar från stad till stad - utan att någon kopplade ihop prickarna.



Men när polisen hittade en massgrav som innehöll benen till 36 pojkar - som ursprungligen trodde var en satanisk kults verk - började det ett spår som skulle leda dem till en pedofil som kallt kallas 'La Bestia' - ['Odjuret'] , som kan ha mördat nära 400 barn.



Luis Garavito utsåg sig som gatuförsäljare, välgörenhetsarbetare eller präst och torterade, stympade och misshandlade sina offer innan han skars halsen, till och med halshuggade några medan de levde och lämnade många i sjukliga positioner med sina avskurna könsorgan.



Inlåst efter att ha dömts till rekord 1 853 år bakom galler i Colombia, beskrev psykopaten lätt sina elaka brott i hemska detaljer för Dr Mark Benecke, den enda rättsmedicinska forskaren han någonsin har gått med på att tala med.

Luis Garavito syns i hans polismugg efter att han äntligen fångades (Bild: REUTERS)

Dr Benecke frågade monstret vid ett fängelse i juli 2002 och igen tre år senare för att komma in i hans huvud och ta reda på vad som fick honom att döda om och om igen.



Det blev tydligt hur drivaren kunde locka fattiga och sårbara barn, inklusive föräldralösa och hemlösa pojkar, till deras död i städer i det sydamerikanska landet.

För den vanliga personen som inte visste hans bakgrund kunde han uppfattas som vänlig och uppriktig. Men för den tyska experten, som en gång analyserade Adolf Hitlers och Eva Brauns dödskallar, var Garavito en 'typisk psykopat' som ställde ut en show.



Dr Benecke, från Köln, sa till NEWSAM Online: ”Han är en av de mest vänliga och mjuka talade personer jag någonsin har träffat. [Han var] mycket manipulativ mot mig på ett vänligt sätt.

Dr Mark Benecke var den enda rättsmedicinska forskaren som intervjuade Garavito (Bild: Dr Mark Beneck/Youtube)

när kämpar mike tyson

'Han är en typisk seriemördare som visar ut sina fantasier. Han är en typisk pedofil - mjuk, mild och vänlig mot barn och andra.

'Garavito berättade för mig att han till och med syndade ett barn som han dödade för att barnet hade berättat för honom om [att bli misshandlad], och Garavito kunde relatera till det på grund av att han utsattes för sexuella övergrepp som barn hela tiden.'

Trots att han tydligen tyckte synd om pojken gick Garavito fram och torterade honom till döds.

Det var en av otaliga fruktansvärda historier som uppstod när rovdjuret för barnsex erkände att han våldtog och mördade mer än 300 barn mellan 1992 och 1999, när han var i 30-40 -årsåldern.

Polisen misstänker att han har dödat nära 400 personer under sin livstid. De flesta av hans offer var mellan sex och 16 år.

Garavito, nu 63, gav grymma beskrivningar av sina brott och ritade kartor för att leda polisen till de platser där han begravde eller dumpade lik.

Colombianska tidningar kallade honom 'The Beast' och kallade honom 'världens värsta seriemördare'. Han kallades också Tribilin, namnet på Disney -karaktären Goofy.

Hans straff var totalt mer än 1 800 år, men det finns farhågor om att han skulle kunna befrias redan 2021 om leukemi inte dödar honom först.

Många av morden spelade ut på samma sätt. Garavito skulle förfölja stadskärnor och locka sina offer med erbjudanden om betalt arbete, kontanter, godis eller olagliga droger när han utgjorde allt från en tiggare till en präst.

romelu Lukaku till Manchester United

Han utförde morden på gömda platser, inklusive sluttningar och träområden i utkanten av städer, och använde samma plats om och om igen innan han hoppade över staden.

Hur Garavitos utseende förändrades under åren (Bild: REUTERS)

I vissa fall skulle det intet ont anande barnet se de nedbrytande kropparna av tidigare offer när Garavito ledde dem till platsen. Men då var det för sent att fly.

Den mycket organiserade, hänsynslösa och produktiva mördaren skulle binda upp sina offer och börja tortera dem medan han tappade flaskor med billig sprit.

När han var klar med sexuella övergrepp mot dem brukade han skära halsen med en kniv som han bar med sig och lämna deras kroppar i det fria.

Han halshuggade och sönderdelade några av barnen. Många hittades med sina avskurna könsorgan placerade i munnen.

Garavito kunde komma undan med sina brott genom att flytta från stad till stad, ändra sitt utseende och använda falska namn eller stulna identiteter.

Dr Benecke, från Tyskland, har intervjuat Garavito på fängelser i Colombia (Bild: ullstein bild via Getty Images)

Hans förolämpning fick hjälp av att myndigheterna inte förstod tidigare att en seriemördare var på jobbet.

Polisen tog inte några fall på allvar på grund av offren & apos; missgynnade bakgrunder, det fanns organisatoriska problem, krafter hade inte finansiering för DNA -testning och regelbundet fingeravtryck skedde inte.

Det fanns flera missade möjligheter att få ett slut på hans dödsresa. Den ena var i juni 1996 när en försvunnen pojke hittades halshuggen och slaktad i staden Boyaca.

Offrets mamma fick reda på att hennes son hade varit i en affär med en främling som köpte godis till barn.

När Garavito förhördes av polisen erkände han att han köpte godis till barnen, men insisterade på att han sedan lämnade ensam. Fyra dagar efter att han släpptes dödade han en 13-årig pojke i närliggande Pereira.

Läs mer

Beryktade seriemördare
Yorkshire Ripper & apos; skickar kortet till ex & apos; Ted Bundys fruktansvärda döende önskan Rysslands värsta seriemördare erkänner Mördare kokade offer & apos; huvuden

Myndigheterna började inte koppla ihop prickarna förrän massgraven hittades i Pereira, en kaffodlingsstad vid foten av Anderna, i november 1997.

Dödskallar och ben som tillhör 36 pojkar grävdes upp, även om man först trodde att de hade dödats av en satansk kult. En rikstäckande arbetsgrupp inrättades för att undersöka dödsfallen och utforska andra fall för likheter.

När morden fortsatte blev det ett stort genombrott i februari 1998 efter att tre pojkar, mellan 11 och 13 år, hittades döda på en kulle utanför staden Genova.

De var vänner som arbetade på gatorna och sålde tuggummi och frukt för att försörja sina fattiga familjer.

På den blodiga platsen hittade detektiverna en kniv och ett papper med en adress skriven på. Det visade sig vara hemmet för Garavitos flickvän.

En påse med bilder på Garavitos offer, som hade förvarats som 'troféer', och anteckningar som beskrev datum och detaljer om morden hittades vid sökningar i flickvänens lägenhet och en väns hem.

vem ska man rösta på quiz för Storbritannien 2019

Men polisen kunde inte spåra Garavito och han krävde fler offer. I november 1998 hittades dödskallar och ben för 13 barn i Pereira och en vecka senare en massgrav med rester av ytterligare 12 offer.

storebror tävlande 2014 Storbritannien

Han fångades slutligen i april 1999 efter att en grov sovhytt hindrade honom från att försöka våldta en 12-årig pojke i Villavicencio, men polisen visste inte att de hade sin man på den tiden eftersom han inte bar ID och gav dem ett annat namn.

Senare, när han konfronterades med överväldigande bevis som bevisade att han var seriemördaren Luis Garavito, erkände han och bad Gud och mänskligheten om förlåtelse.

Han erkände att han dödade 140 barn i 11 provinser och ritade kartor för att rikta polisen till deras kvarlevor. Men med tiden berättade han för polisen att han hade mördat mer än 300 barn.

I december 1999 dömdes Garavito till mer än 1800 års fängelse, men enligt colombiansk lag är det mest han kan avtjäna 40 år. Landet har inte dödsstraff.

Han kan släppas nästa år - efter att ha avtjänat 22 år - eftersom han erkände och hjälpte polisen att hitta offren & apos; kroppar.

Enligt colombianska medier har mördaren diagnostiserats med terminal leukemi.

Han hålls isolerad 24/7 på grund av rädsla för att han skulle mördas av medfångar.

Garavito tar bara emot mat och dryck från några få vakter som han litar på eftersom han fruktar att bli förgiftad, och han går sällan med på att lämna sin cell. Det sägs att han lägger sin tid på att göra örhängen och halsband, och är avslappnad och pratsam med vakter.

Vad fick honom att döda?

Förutom Garavito ifrågasatte Dr Benecke mördarens syster, utredare och socialarbetare för att ta reda på hur han blev ett sådant monster.

Garavito misshandlades och försummades fysiskt och sexuellt när han var barn, efter att ha våldtagits två gånger av olika män.

Den colombianska alkoholiserade pappan tvingade sina sju barn att arbeta istället för att gå i skolan, förbjöd Luis att ha en flickvän och kastade honom ur huset flera gånger efter att de rodde.

Det fanns genetiska faktorer och han kan ha utsatts för skadliga ämnen när han befann sig i moderns livmoder och påverkade hans hjärna, sa experten.

Garavito lämnade familjen hemma i mitten av tonåren men kämpade för att hålla ett jobb och blev alkoholist. I 20 -årsåldern sökte han hjälp för depression och berättade om självmordstankar.

Dr Benecke, som var baserad i Bogotá när mördaren greps, beskrev Garavito som en 'kristallin psykopat' och en 'sadist och pedofil' som bara agerar för att gynna sig själv.

Han tillade: 'Allt blandas och resulterade här i en antisocial narcissist, en psykopat.

'Fruktansvärda barndom finns inte alltid hos seriemördare, men här har det lagt vikt på det.

'I grund och botten vet psykopatiska människor inte ett bättre sätt att känna ett sant, djupt band till andra utom genom att leva ut sina fantasier med offren. Det är den tråkigaste typen av bindning man kan tänka sig. '

Garavito visade mordiska uppmaningar och visade inga tecken på ånger trots att han påstod att han ville förstå orsaken till hans handlingar och aldrig skulle döda igen om han blev befriad.

Han anklagade Dr Benecke för att han inte gav honom en dyr present.

Dr Benecke sa: ”Vi drack alltid kaffe. Han bytte kaffekoppar - hans och mina - som togs av personalen vid våra första möten.

dog leon från gogglebox

'Jag trodde att det var en vänlig kulturell gest eller något. Jag frågade honom. Han hade bytt koppar för att han trodde att han kunde vara förgiftad.

”Han trodde inte att jag då skulle bli förgiftad. Det är typiskt för en psykopat.

”Han grät också när han såg ett foto av två personer han gillade, men precis när kaffet kom slutade han gråta. Hans tårar var inte övertygande.

'Han sa att han aldrig skulle döda igen och ritade till och med en karta över alla platser där han placerade offren, och kropparna hittades faktiskt där.

'Det var inget samarbete utan bara ett ganska smart spel för att få uppmärksamhet och få alla meningar att slå samman till en, och det fungerade.'

Experten tillade: ”Han är en mild, vänlig, mjuk talad man och, liksom många psykopatiska personer, väldigt ärlig och öppen om han vill eller om du inte dömer dem.

'Jag lärde mig mycket av honom, särskilt om bortförande av barn på dagsljus mitt i en stad, vilket hjälpte mig att förstå många fall efteråt.

'Han är kärnan i vad brottsbekämpning handlar om - hur kunde han, som den psykopat han är, ha blivit medlem i samhället? Är det möjligt för en antisocial, narcissistisk pedofil våldsbrottsling eller inte? '

Se Även: