Bästa derma -rullar för alla hudtyper 2020

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

De bästa dermavalsarna för ansikte och kropp



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Även om det kan se lite plågsamt ut för nybörjare, är det en av få skönhetsmetoder med en lång lista med fördelar att använda en dermarulle eller annat mikronedlingsverktyg.



En dermarulle är vanligtvis ett trollstavformat instrument med hundratals mini -nålar fästa vid ett rullande huvudfäste. Det låter ganska brutalt, men när det försiktigt rullas över ansiktet eller huden skapar det mikroskopiska hål i huden, vilket ökar kollagenproduktionen och cirkulationen.

Det är något som många människor gör i salonger som en del av en behandling, men om du är sugen på att testa det själv, finns det gott om verktyg för att komma igång. De är inte lika tunga som de som används av proffs, men gör fortfarande ett bra jobb - hudläkare rekommenderar att du börjar med en 0,25 mm nål, allt över 3 mm anses vara osäkert för hemmabruk.

Toppartister inom detta område kommer från Swiss Clinic och Sdara tillgänglig på Amazon .



Oavsett om du tar upp hudbristningar, ärrbildning i akne eller solskador har vi sammanställt några av de bästa alternativen som är värda att överväga för varje hudproblem.

Bästa derma -rullar för alla hudtyper 2020

1. Ochilima 540 Titanium Microneedle Derma Roller

Ochilima 540 Titanium Microneedle Derma Roller



Med en imponerande 540 titanålar på 1 mm är denna dermavals ett bra alternativ för de som riktar sig mot specifika hudproblem, inklusive ärr, bristningar och hyperpigmentering.

Den ergonomiska formen och halkskyddskonstruktionen gör att du bekvämt kan hålla verktyget, samtidigt som du behåller en bra vinkel för att rulla över olika delar av din hud.

Pris: £ 7,99, Amazon - köp här nu

2. Sdara Derma Roller

Sdara Derma Roller

Sdara Derma Roller har tusentals positiva recensioner och är ett komplett paket för en nybörjare till mikronedling.

Det finns 540 titanålar på 0,25 mm, perfekt om du bara börjar. Det är den optimala nålstorleken för att hjälpa serum och produkter att sjunka djupare in i din hud, det har också blivit mycket berömt för effekterna på ärrbildning i akne.

Pris: £ 13,93, Amazon - köp här nu

3. Kitsch Micro Derma ansiktsrulle

Kitsch Micro Derma ansiktsrulle

Om du är ny på micronedling, förstås kanske du inte vill gaffla ut massor på ett nytt verktyg, för under £ 15 är Kitsch Facial Roller att tänka på.

Rullen har nålar i rostfritt stål i storlek 0,25 mm, ett annat bra alternativ för nybörjare och de som vill ta itu med lätta ärrbildningar och förstorade porer.

Pris: £ 14,25, Beauty Bay - köp här nu

Fyra. StackedSkincare Micro Exfoliating Roller

StackedSkincare Micro Exfoliating Roller

Med en supersnygg design som är lika praktisk som den är snygg att titta på.

Den har 0,2 mm nålar i rostfritt stål, vilket ligger strax under hudläkarens rekommendation på. 25 mm, men en att hålla utkik efter om du är nybörjare eller lider av lätt irriterad hud.

Det är också skapat av en estetiker, vilket är ungefär lika bra anledning som alla att gå med detta märke.

är ted bundy fortfarande vid liv

Pris: £ 35, Amazon - köp här nu

5. Flexi Skin Microneedler Rose Gold Microneedling Tool

Flexi Skin Microneedler Rose Gold Microneedling Tool

Detta roséguldverktyg från Flexi Skin kommer att vara ett bra komplement till alla skönhetssatser.

vad betyder 610

Den har 540 små nålar på 0,25 mm, perfekt för att öka produktabsorptionen och låta huden reparera och förnya snabbt. Det ergonomiska handtaget gör det lätt att hålla och manövrera ordentligt runt ansiktet.

Pris: £ 35, Oliver Bonas - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

6. Swiss Clinic Skin Roller

Swiss Clinic Skin Roller

Med en imponerande, smal design och tre olika bilagor är Skin Roller från Swiss Clinic perfekt för användning i ansikte och kropp.

Setet innehåller tre fästen inklusive en 0,2 mm rulle för de känsliga delarna av ansiktet, en 0,5 mm rulle för ansiktet och ett 0,5 mm huvud med 1080 nålar för kroppen.

Pris: £ 79, ser fantastiskt ut - köp här nu

7. Skin Gym Goldie Roller

Skin Gym Goldie Roller

Om du inte är för varm på tanken på en nål ansiktsbehandling, kan det här verktyget från Skin Gym vara lite mer uppe på din gata.

Med ingen nål i sikte använder den guldpläterade ansiktsmassagern spetsiga knölar för att erbjuda samma fördelar som nålmotstyckena. Applicera några droppar av ditt favorit serum eller fuktkräm innan du använder verktyget för optimal produktabsorption.

Pris: £ 50,50, Beauty Bay - köp här nu

8. Ecooking Derma Roller

Ecooking Derma Roller

Denna lätta och snygga design från Ecooking har 540 nålar på 0,5 mm, vilket är ett bra förslag om du vill bekämpa hudproblem som solskador, hyperpigmentering och rynkor.

Den är lämplig för alla hudtyper och kan användas på ansikte, hals och dekolletage.

Pris: £ 73, ser fantastiskt ut - köp här nu

9. Glowie Microneedle Face Roller

Glowie Microneedle Face Roller

Få ett glödande resultat utan hårt arbete. Det finns betydligt färre nålar på den här modellen, 192 för att vara exakt, vilket kan vara en bra utgångspunkt för de som är oroliga med nålar.

Den har en ergonomisk form, samt en halkskyddad design för att hålla dig under kontroll och bekväm under din upplevelse.

Pris: £ 35, Selfridges - köp här nu

Håll din hud friskt glödande och fri från gifter hemma, kolla in bästa ansiktsångare värt att köpa i Storbritannien.

Se Även: