Bästa ansiktsångare för 2020: få en spa-värdig upplevelse hemma

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Skapa en salongvärdig upplevelse hemma



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Även om du bara kan använda ånga från din vattenkokare eller panna, är en ansiktsångare något som är värt att investera i för att lägga till som en del av din skönhetsregim. Det slår också och stirrar in i avloppet i din diskbänk och försöker besvärligt balansera.



En av de många fördelarna med att ånga ditt ansikte är att öppna upp och rensa dina porer och extrahera eventuella elakheter. Genom att öka hudens temperatur gör det också huden redo att ta upp nya näringsämnen och dränka i hydrering.

Du kommer inte att behöva använda det varje dag, men rekommenderas åtminstone en gång i veckan som en del av en bra hudvårdsrutin. Glöm bara inte att följa upp din favoritkräm direkt efter för att dubbla upp påfyllningen.

Med en blick, Sarah Chapmans Pro Hydro Mist Steamer är ett lyxköp väl värt besväret med lysande recensioner. Vi hittade också några Amazon bästsäljare som du bör hålla utkik efter om du vill göra ett fynd.



Bästa ansiktsångare för 2020

1. Rio Facial Bastu & ångbåt med ånginhalator

Rio Facial Bastu & ångbåt med ånginhalator

2 i 1 ångbåt från Rio, levereras med alla komponenter för en salong värdig behandling hemma.



Det finns en ångkokare med full ansikte med ergonomisk design som gör att du kan behandla hela ditt ansikte bekvämt. Det finns två värmenivåer samt justerbara ånginställningar för att ge dig full kontroll över din upplevelse.

I satsen ingår också en utbytbar ånginhalator för omedelbar lindring av sinusstockningar och besvär i näsan. Lägg till ett par droppar av din favorit eteriska olja för lite aromaterapi.

Pris: £ 24,99, Argos - köp här nu

2. Beurer FS50 ansiktsbastu

Beurer FS50 ansiktsbastu

Denna ansiktsbastu från Beurer har en elegant design, med flera funktioner för att ge dig glödande hud och övergripande välbefinnande.

Lägg till eteriska oljor för en ansiktsbehandling med aromaterapi, det finns också tillbehör för din mun och näsa för att hjälpa dig att stoppa dig och för att lugna allergiker.

Det finns två effektinställningar och en kontinuerlig källa för justerbar ånga för att hitta den perfekta balansen för dig.

Pris: £ 35,01, Amazon - köp här nu

3. Nano -jonisk ansiktsångare

Nano -jonisk ansiktsångare

Få en glödande och daggig hud med denna kompletta ansiktsuppsättning.

Med hjälp av nano-jonisk ånga i kombination med joniska vattenpartiklar har ångbåten visat sig vara mer effektiv än konventionella ångmetoder. Ger lugnande dimma och ett justerbart ångflöde. Den levereras också med olika verktyg för att eliminera pormaskar och andra fläckar.

Ta bort porerna och leverera en omedelbar boost av återfuktning till torr hud.

arsenal borta kit 2021

Pris: £ 36,99, Amazon - köp här nu

Fyra. STYLPRO X ASOS EXCLUSIVE Spa Ansiktsångare

STYLPRO X ASOS EXCLUSIVE Spa Ansiktsångare

Gör dig redo för en riktig hemsalongupplevelse med den mångsidiga STYLPRO 4-i-1 ansiktsångaren.

Den har fyra inbyggda försköningsfunktioner och till skillnad från många av modellerna som finns idag, producerar den en jonisk dimma som är lättare och mer hydratiserande - hjälper till att genomsyra hudens porer och föryngra den friska glansen.

Förutom att du ångar ditt ansikte, får du hela bortskämningsupplevelsen med dess ytterligare alternativ, inklusive värmefläder, en diffusor för eteriska oljor och som en luftfuktare för ditt rum.

Pris: £ 29.99, ASOS - köp här nu

5. Foreo UFO 2

Foreo UFO 2

Termoterapinställningen i Foreo UFO 2-enheten når upp till 45 ° C, vilket betyder att huden är mjuk och porerna är öppna, så att alla näringsämnen kan följa i din skönhetsregim absorberas snabbt och djupt.

Det ger också en lugnande massage för ansiktet, levererar upp till 10 000 pulsationer per minut, avslappnande ansiktsmuskler och spänningspunkter.

Om det inte var tillräckligt, det svalnar också. Med lite kryoterapi kyler enheten till 5 ° C och hjälper till att lyfta huden och hålla den undervisad.

Pris: £ 249, Foreo- köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

6. Sarah Chapman Pro Hydro-Mist ansiktsångare

Sarah Chapman Pro Hyro-Mist ansiktsångare

Sarah Chapmans Pro Hydro Mist -ångbåt avger joniska ångpartiklar i nanostorlek, perfekt för att komma djupt under skinnlagren - för en förstärkt glöd.

Det finns olika rengöringsalternativ som sträcker sig från 5-10 minuter, vilket hjälper till att rensa blockerade porer och öppnar dem redo för fuktgivande egenskaper.

Den är kompakt i storlek vilket gör det enkelt att transportera hem eller andra platser.

Pris: £ 119, Sarah Chapman - köp här nu

7. HoMedics Ilumi Ansiktsapparat för varm och kall behandling

HoMedics Ilumi Ansiktsapparat för varm och kall behandling

Det är inte konventionell ånga som du vet, men den här knäppa enheten som ser konstigt ut som ett ansiktsjärn är ett måste för en allt i ett ansiktsbehandling.

Den lätta termoterapiapparaten från HoMedics når temperaturer mellan 16 ° och 42 ° C, och erbjuder dig en värmande behandling för öppna och rensade porer, följt av en svalare behandling för att avblåsa huden och avslöja en ljusare hy.

Pris: £ 89,99, Man Kind - köp här nu

8. Panasonic ansiktsångare EH-XS01

Panasonic ansiktsångare EH-XS01

Med en söt och ergonomisk design är Panasonics ansiktsångare ett utmärkt val för resor och användarvänlighet.

Den har också nano-jonisk teknik, som är perfekt för att tränga djupare in i huden, vilket gör att fler orenheter kan avlägsnas och öka elasticiteten i huden.

Tillsätt bara vatten och justera ånga till din mest bekväma miljö.

Pris: £ 129,99, Cult Beauty - köp här nu

Behåll spa -upplevelsen hemma från topp till tå, kolla in de bästa hemmafotbad som är värda att investera i för 2020.

Se Även: