McDonalds kunder 'tårar' när UberEats -problem hindrar dem från att beställa

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Inom några minuter efter att McDonald öppnade för online -beställningar igen fick kunderna gråta av frustration över tekniska problem.



För att försöka hålla social distans, som det ser ut nu, kan du bara beställa dina Big Mac för leverans även om Uber Eats.



Men människor som inte har haft några problem innan de träffade en tegelvägg i morse, Essex Live rapporterar .



En skrev: 'Vad händer? Jag har beställt från Chelmsford Riverside tidigare och aldrig varit för långt borta och jag har bokstavligen skrivit in din EGNA adress och det står att du är för långt bort från din egen restaurang.

En annan frustrerad kund skrev: 'Vad är poängen med att öppna tre McDonalds -filialer i Chelmsford för leverans och sedan vägra leverera eftersom det är' för långt borta ', med tanke på att detta aldrig är ett problem? Så så så så så så upprörd bokstavligen gråter. '

Andra hade mer tur, med stor efterfrågan som resulterade i leveransryttare som köade runt kvarteret för att hämta beställningar.



Leveransryttare utanför Dalston McDonalds efter att filialen öppnades igen (Bild: Daily Star, , Daily Express)

Som svar på en Tweet sa en talesperson från McDonald's: 'Vissa av våra restauranger upplever för närvarande mycket höga order och kanske inte kan underlätta alla leveransförfrågningar och leveranser kan bli tillfälligt otillgängliga.



'Snälla, återkom snart på UberEats.'

En taleskvinna för Uber Eats sa till NEWSAM Money: När vissa McDonald’s -butiker börjar öppna igen i Storbritannien är efterfrågan mycket hög, och vi uppmanar kunderna att vara tålmodiga när vi arbetar med McDonalds för att se till att beställningar uppfylls.

De goda nyheterna för människor som inte bor nära en av de första 15 restaurangerna som öppnar igen idag är att ytterligare 30 kommer att vara igång nästa vecka.

Framgång! En turkund är på väg att få sin McDonalds fix (Bild: PA)

(Bild: AFP via Getty Images)

Från och med den 20 maj kommer nästa fas i återupptagningen att göra genomgångar tillgängliga igen - även om McDonalds ännu inte har avslöjat var dessa kommer att finnas.

Men även om en inte är i närheten av dig till en början kommer du inte att behöva vänta länge på din Big Mac -fix, eftersom varje enskild enhet genom platsen är öppen igen i början av juni.

För att kontrollera måste du gå till restaurangsökaren på McDonalds webbplats.

Men som det ser ut nu måste du använda Uber Eats, förutsatt att du bor nära nog en av de 15 platser som nu är öppna.

Mat på väg i Boreham, Chelmsford (Bild: PA)

Leveransryttare hämtade beställning efter beställning (Bild: PA)

Dessa är de filialer som för närvarande tar emot beställningar:

  1. Chelmsford Riverside
  2. Chelmsford Westway
  3. Ipswich Cardinal Park
  4. Boreham Interchange
  5. Luton Leagrave
  6. Watford Hertfordshire Arms
  7. Chaul End Lane, Luton
  8. Beechings Way, Gillingham
  9. Sittingbourne Retail Park
  10. Gillingham Bowaters
  11. Tooting
  12. Dalston
  13. Welling
  14. Harv
  15. Luton George Street

Se Även: