pang! stjärnan Andrew Ridgeley är tillbaka med före detta Keren Woodward två år efter splittringen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

pang! stjärnan Andrew Ridgeley och Bananarama -legenden Keren Woodward tycktes ha återupplivat sin romantik bara två år efter deras plötsliga splittring

pang! stjärnan Andrew Ridgeley och Bananarama -legenden Keren Woodward tycktes ha återupplivat sin romantik bara två år efter deras plötsliga splittring



En av popmusikens längsta kärleksaffärer har studsat tillbaka som ett jojo efter att ha avbrutit den för två år sedan.



pang! stjärnan Andrew Ridgeley och Banarama -legenden Keren Woodward tycks ge sitt förhållande ett nytt grepp efter att de fått syn på att umgås i London under helgen.



Bandkamraten till den tragiska George Michael, 56, och Banarama-skönheten, 58, såg bilden av lycka när de promenerade genom staden hand i hand medan de beundrade den julomvandlade huvudstaden.

hur har folk råd med nya bilar

2017 gav allvarlig sorg när Andrew chockerande skilde sig från Keren efter 25 år tillsammans.

Andrew Ridgeley och Keren Woodward tycks ge sin romantik ytterligare ett tag efter att ha upptäckts i London i helgen

Andrew Ridgeley och Keren Woodward tycks ge sin romantik ytterligare ett tag efter att ha upptäckts i London i helgen (Bild: Rex)



Men den här julen ser ut att bli mycket lyckligare för 56-åringen efter att han upptäcktes i famnen på Keren när de njöt av en sällsynt offentlig datumkväll.

Andrew såg glad ut över att vara ute och umgås med sin tidigare partner när han kärleksfullt höll henne i handen, viskade romantiskt in i hennes öra och stolt kopplade armarna till stjärnan.



På bilder erhållna av Maila online , Wham! icon såg redo för date night i en blå kostym med en varm kappa, halsduk och handskar som höll honom varm från vinterkylan.

Medan Keren gungade en snygg stilig ensemble och såg vinterklar ut i svarta jeans och en vinröd tröja med fotkängor och en kamelfärgad kappa.

2017 gav allvarlig sorg när Andrew chockerande skilde sig från Keren efter 25 år tillsammans

2017 gav allvarlig sorg när Andrew chockerande skilde sig från Keren efter 25 år tillsammans (Bild: PA)

Det legendariska paret, som har splittrats och gjort upp några gånger sedan de började dejta 1990, tros ha återupplivat sin romantik igen.

I november 2017 avslöjade Andrew och Keren att de hade separerat i augusti tre månader tidigare, men bestämde sig för att förbli vänner.

Keren, som återförenades med Sara Dallin och Siobhan Fahey för en Bananarama -turné de senaste åren, bestämde sig för att lämna sitt hem i Wadebridge, Cornwall, och flyttade tillbaka till London.

Banarama -stjärnan sa om deras splittring: 'Vi talar fortfarande. Han kommer faktiskt till en hel del datum på turnén. '

Medan Andrew berömde deras kärlek till varandra och sa: 'Som nära vänner, med olika liv, ser vi varandra när omständigheterna tillåter och behåller en stor tillgivenhet för varandra.'

Andrew berömde tidigare deras kärlek och sa:

Andrew berömde tidigare deras kärlek och sa: 'vi behåller en stor tillgivenhet för varandra' (Bild: PA)

Författaren till Wham's hit Last Christmas blev berömd som hälften av det största popbandet på planeten i mitten av 1980-talet, Wham !, tillsammans med barndomsvännen George Michael.

Tidigare par, Andrew och Keren, splittrades ursprungligen 2015 men återupplivade sin romantik när de arbetade igenom allt innan de officiellt avbröt 2017.

Paret började dejta 1990 efter Wham! hade upplösts.

Andrew blev berömd som hälften av de största popbanden tillsammans med barndomsvännen George Michael

Andrew blev berömd som hälften av de största popbanden tillsammans med barndomsvännen George Michael (Bild: NEWSAMpix)

gillette fotboll lördag experter

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

De flyttade bort från London -livet 1994 eftersom Andrew inte lyckades göra det som en solostjärna.

Paret, tillsammans med Keren & s son Tom, flyttade till en bondgård i Cornish som de bodde i tillsammans i mer än två decennier.

Kanske kommer paret att flytta tillbaka till landet för att fortsätta sin romantik där de slutade för två år sedan ...

Se Även: