Zayn Malik och One Directions förhållande nu och bandkamrat som inte är redo att förlåta

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När tonåringarna Louis Tomlinson, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne och Niall Horan slängdes ihop på The X Factor för att bilda One Direction 2010, var de alla pojkaktiga skämt och valphundens entusiasm.



james shepherd Natalie anderson

Deras intervjuer var fulla av ladisk taktilitet - och fansen älskade det - för trots att de började som främlingar verkade det som att femman passade perfekt.



Men det blev surt när Zayn - som fyllde 28 igår - slutade berömt 2015 och förklarade att han ville vara en normal 22 -åring som kan slappna av och ha lite privat tid utanför rampljuset efter fem år på vägen.



Hans avgång sägs ha kommit som en enorm chock för gruppen, med Liam som kallade det för & apos; sämsta tiden & apos; för bandet men lovar: 'Jag är super säker på att vi och Zayn alltid kommer att förbli de närmaste vännerna.'

Zayn och bandet avbildades i början av One Direction

Zayn slutade i One Direction 2015

Tyvärr var det inte så. Senare samma år smällde Zayn musiken i One Direction och berättade för tidningen Fader att deras popskivor var generiska som f ***.



Och i en intervju med brittiska Vogue 2018, antydde Zayn att han hade fallit ut med sina tidigare bandkamrater efter att de gjort otrevliga kommentarer om honom.

Han sa: Jag har inte pratat med någon av dem på länge, för att vara ärlig mot dig.



Det är bara så det är. Det finns saker som händer och saker som sägs efter att jag lämnade. Sneda saker. Små saker som jag aldrig hade förväntat mig.

År 2016 insisterade han på att han aldrig ville vara med i bandet till en början och sa till radiostationen Beats1: 'Jag tror att jag alltid ville gå, från det första året, verkligen. Jag ville aldrig riktigt vara där, som i bandet.

One Direction (L-R) Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik och Harry Styles

Zayn sa att han inte hade velat vara i One Direction till att börja med

Han sa också att han 'aldrig riktigt pratade med Harry' medan de var i gruppen och berättade för Billboard att han inte längre pratade 'med någon av dem'.

Harry talade om Zayns kommentarer 2017 och sa till Rolling Stone: 'Jag tycker att det är synd att han kände så ... men jag önskar aldrig annat än lycka till någon som gör det de älskar.

'Om du inte gillar något och behöver göra något annat, borde du absolut göra det. Jag är glad att han gör vad han gillar och lycka till med honom.

Louis har också tagit upp Zayns avgång och de negativa sakerna han sa om deras musik.

Zayn Malik bildade på en presskonferens 2013

Zayn sa att han inte riktigt hade varit vänner med Harry i gruppen (Bild: Getty)

Han sa till Metro: 'Jag tror bara inte att jag är mogen nog, även i mitt eget huvud, för att ge det ett riktigt svar. För närvarande är jag fortfarande ganska arg på det hela.

'Jag tror inte att [Zayn] hanterade det mycket bra. Men säg aldrig aldrig. Vem vet? Han chattade mycket s ** t under de första dagarna. Jag tyckte att One Direction var ganska bra. '

Louis var förstörd när Zayn inte gick med resten av deras bandkamrater för att stödja honom när han uppträdde på The X Factor efter sin mammas död 2016.

Och i en intervju med The Sun 2020 erkände han att han fortfarande inte känner sig redo att hålla ut en olivgran till sin tidigare vän.

Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan och Louis Tomlinson gick vidare utan Zayn

Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan och Louis Tomlinson gick vidare utan Zayn (Bild: Getty)

'Jag har inte aktivt försökt. Vi har alla fått mycket på våra tallrikar och det kan komma en dag då jag vaknar och tänker: 'Okej, jag vill rätta till det fel', men inte än, säger han.

För Liams del berättade han för tidningen GQ att han hade svårt att svepa huvudet kring hur Zayn lämnade.

Han förklarade: Liam: 'Jag tror att med Zayns speciella utgång och vägen han valde att gå har vi inte hört riktigt av honom sedan han lämnade. Han sa inte ens adjö, om jag ska vara ärlig. Det var ett riktigt elakt scenario, helt klart från vår sida. Lite konstigt. Det är svårt. '

Och Niall antydde att medan han försökte hålla kontakten med Zayn, hade det inte riktigt fungerat som han hade hoppats.

Zayn lutar sig mot knölen på sin gravida flickvän Gigi Hadid

Zayn och flickvännen Gigi välkomnade sitt första barn tillsammans förra året (Bild: Gigi Hadid/Instagram)

- Så länge jag har känt honom har Zayn varit den svåraste mannen att hålla kontakten med, säger Niall till GQ.

'Då hade vi ett fall för några år sedan och, för att vara ärlig, så är det bara dynamiken: Du har människor du är vänner med och människor du inte är.'

Så var sitter alla nu?

One Direction -fans blev krossade när Zayn inte gick med i gruppen för att fira sitt 10 -årsjubileum i juli förra året, med Liam som sa till Jonathan Ross Show: 'När han lämnade var det inte på bra villkor så jag känner inte att det är en sak . Om han inte ville vara här, borde han inte vara här, vilket är bra. '

Det verkar dock ha varit en upptining som när Zayn och flickvännen Gigi Hadid välkomnade sin lilla dotter i september, nådde pojkarna ut med Liam - som är far till sonen Bear, tre, med före detta Cheryl Tweedy - och gav paret ett rop ute på Instagram Live.

Åh ja grattis Zayn och Gigi också faktiskt ja, mycket härliga nyheter i morse. Välsigna dem, bilda en familj, rusade Liam och visade inga spår av hårda känslor.

Niall bekräftade också att han skickade ett meddelande och hyllade den lillas ankomst med en fantastisk sak & apos; medan Louis & apos; gillade & apos; deras bebismeddelande på sociala medier.

Tror du att alla fem medlemmarna i One Direction någonsin kommer att återförenas? Säg vad du vill i kommentarsfältet nedan ...

Se Även: