Otroligt enkelt sätt att få 250 Nectar -poäng gratis på plats på Argos webbplats

Argus

Ditt Horoskop För Imorgon

Det fungerar med £ 1,25 värde av poäng gratis



Lojalitetskortpoäng är ett bra sätt att få lite extra för pengarna, och de är ännu bättre när du inte ens behöver köpa något för att få dem.



Så vi blev riktigt glada när vi hörde att Argos ger bort 250 helt gratis Nectar -poäng till alla med ett Nectar -kort just nu - så länge du registrerar dig för deras mejl.



Allt du behöver göra för att hämta freebie är att ange din e -postadress och ditt Nectar -kortnummer (som du kan se på framsidan av kortet) på erbjudandesidan på Argos webbplats, och ditt Nectar -konto krediteras poängen.

Ange bara dina uppgifter och voilà

Med 500 poäng ger dig 2,50 pund att spendera, de 250 gratispoängen räknas ut till 1,25 pund att spendera - inte för illa i några sekunder av din tid.



Om du inte har ditt kort till hands just nu, oroa dig inte, eftersom du har fram till den 20 december att hämta de 250 gratispoängen.

Även om du sedan kommer att få uppdateringar från Argos, antar vi att du bara kan avsluta prenumerationen på e -postmeddelandena efter att du fått dina bonus Nectar -poäng.



Det är så enkelt

Erbjudandet upptäcktes ursprungligen av en fyndjägare vid namn winko90 som delade nyheterna på erbjudanden forum hotukdeals.

De sa 'Jag hittade det här i min Nectar -app och online på mitt Nectar -konto', med inlägget som inte överraskande fick mycket uppmärksamhet från andra affärsfans.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

jessica rose love island

Läs mer

Topppengar
Morrisons säljer påskägg för 25p Avlöningsdag bekräftad KFC öppnar åter 100-tal butiker för leverans Supermarkets leveransrätt förklaras

Se Även: