Ex On The Beach's Rogan O'Connor säger att han dumpade Love Islands Jessica Shears när hon ville ha äktenskap och barn

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ex On The Beachs Rogan O & apos; Connor har hävdat att han avslutade saker med Love Island -stjärnan Jessica Rose Shears efter att saker blev 'ganska intensiva' och hon började prata om att hon ville bli gravid.



Realitystjärnan dejtade modellen Jessica, 23, i ett par månader i början av detta år innan deras romantik rasade, och han erkände att han 'bara slutade meddela henne tillbaka' efter att ha insett att det inte skulle fungera.



Rogan har nu avslöjat i en serie intervjuer att han verkligen gillade Jessica och att hon är en 'härlig' tjej, men hon ville ha mer engagemang än han var redo att ge vid det skedet i sitt liv.



'Det var trevligt medan det varade men till slut var hon efter ett förhållande och jag var inte,' sa han Ny tidskrift.

Rogan är mest känd för Ex On The Beach

Jessica spelar för närvarande i Love Island (Bild: ITV Picture Desk)



clive swift läkare som

'Hon tog sig an äktenskap och barn och sånt. Hon var uppenbarligen redo för allt det där och det är vad hon försöker på i showen. Men jag hade precis kommit ur ett långvarigt förhållande med en tjej som jag var galet kär i, så jag var inte redo att rusa in i någonting.

Rogan berättade också Värme tidningen: 'Det blev för allvarligt för snabbt, till den punkt där Jess pratade om att hon ville bli gravid. Vi bodde fyra timmar från varandra-jag i Stratford-upon-Avon och hon i Devon, och vi behövde göra allt eller ingenting. Hon var väldigt mätt. Hon skulle prata om äktenskap och barn och att verkligen vilja slå sig ner.



'Hon sa att hon inte brydde sig om att träffa andra människor', tillade han. 'Jag gillade Jess, jag var bara inte redo för det engagemanget.

224 nummer kärlek

'Jag trodde att det skulle vara bättre om vi kallade det en dag, så jag slutade bara skicka henne tillbaka.'

Rogan bekräftade att han tycker att Jessica är en 'härlig' tjej och det finns inga hårda känslor.

Rogan hävdar att Jessica ville mer än han var villig att ge när de träffades (Bild: ITV Picture Desk)

Jess är tillsammans med Dom på Love Island (Bild: ITV)

Jessica är för närvarande kopplad till Dom in Love Island, efter att en twist i det första avsnittet fick henne att få makten att bryta ett befintligt par.

Hon valde att dela Dom och Montana, tillsammans med Dom själv - och modellen lät slutligen Dom kyssa henne i fredagens avsnitt men har dragit en gräns för sex på TV.

Efter att Dom slumpmässigt tog upp ämnet sa hon: 'Du får mig aldrig naken. Mina tröjor kommer att vara fasta tills jag lämnar denna villa.

'Sann historia. Det du fick igår kväll är lika bra som du får.

Jess vill inte skynda på saker med Dom

gary rhodes sjukdom cancer

Jessica och Dom var immuna från den första återkopplingen

Jessica vill slå sig ner (Bild: ITV Picture Desk)

Innan hon kom in i villan talade Jessica om hur hon vill hitta Mr Right och slå sig ner.

'Jag letar verkligen efter kärlek, jag kommer inte att göra det av någon annan anledning. Jag vill hitta någon att slå sig ner med. Mina vänner är gifta och bosätter sig med barn. Jag har letat överallt och kan inte hitta honom! ' Hon sa.

'För att vara ärlig går jag faktiskt inte ut så mycket - jag är en sådan hemfågel, jag föredrar att stanna kvar och ha tjejerna på middag. Jag har bröst och en rumpa och som en kurvig tjej, om du bär något som inte är baggy, tittar killar på dig och tänker, & quot; Hon är redo för det & apos ;.

'Jag vill hitta någon seriös. Min perfekta kille är någon som inte följer mig på sociala medier och inte vet vem jag är! Jag tror att det är bra att vara på ön för att ta reda på om du verkligen är kompatibel med någon.

'Du är där inne, tillbringar dag efter dag med någon, så du ser direkt saker som kan stör dig men förhoppningsvis övervinner du dem och utvecklar en verklig koppling.'

* Love Island sänds varje kväll 21:00 på ITV2

Se Även: