Rolig grinig intervju med den sena Keeping Up Appearances -stjärnan Clive Swift dyker upp igen

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

En roligt grinig intervju med den sena Doctor Who -stjärnan Clive Swift har återuppstått efter hans död tidigare idag.



Skådespelaren, som var mest känd för att vara långmodig Richard Bucket i den brittiska tv-serien Keeping Up Appearances, dog 82 år gammal i morse efter en kort sjukdom.



Förutom att spela stackars Richard spelade Clive i ett antal roller från 1971 till 2017 - inklusive en utomjording i Doctor Who.



Och 2007 intervjuades Clive om sin roll ... och ger mycket underhållande läsning.

Clive Swift har dött i en ålder av 82 år (Bild: BBC)

Clive spelade i ett antal roller från 1971 till 2017 - inklusive en utomjording i Doctor Who (Bild: BBC)



Ett utdrag av frågestunden från Doctor Who Magazine återuppstod och ser skådespelaren föreläsa en journalist om deras färdigheter.

skräpmatsexperiment itv

Efter att journalisten informerat honom om att han spelar in intervjun, svarade Clive: 'Vet du inte stenografi?'



Han tillade senare: 'Varför ska jag göra det här? Jag får väl inte betalt, eller hur?

marie lise volpeliere pierrot

Och när författaren frågade honom om hans karaktär i serien, svarade han: 'Du behöver inte att jag ska berätta det för dig. Har du läst manuset? Det är vad jag utför. Du kan berätta om min karaktär. Vilken dum fråga.

Senare ljusnade han upp och avslöjade: 'Det var inte förrän vi filmade i två veckor som jag insåg att Mr Copper är en utomjording!'

I slutet av intervjun var det dock klart att han hade fått nog.

Clive sa: 'Det finns ingen anledning till att jag ska prata med dig alls, så du ska inte trycka på det. Jag är säker på att du kommer att skriva något väldigt trevligt.

Han var mest känd för att vara långmodig Richard Bucket i den brittiska tv-serien Keeping Up Appearances (Bild: Peter Brooker/REX/Shutterstock)

'Jag vet att ni alla tror att det här är en stor värld, det här Vem affärer, men det är inte. Det finns mycket större saker än detta. '

Den klassiskt utbildade skådespelarens första framträdande på den lilla skärmen kom i BBC -anpassningen av The Barchester Chronicles. I december 2007 spelade han i en Doctor Who -julspecial som Mr Copper tillsammans med Kylie Minogue.

Hans sista skärmuppträdande kom 2017, med Felix Hope i Midsomer Murders. Swift spelade också Sir Ector, adoptivfar till kung Arthur i John Boormans film Excalibur från 1981.

Se Även: