Man, 47, som gifte sig med kompisens 16-åriga dotter kallade en 'paedo' och 'körde ut ur staden'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Beth och Andy har varit tillsammans i tre år(Bild: HotSpot Media)



En 47-årig busschaufför har avslöjat hur han stämplades som en 'paedo' och & apos; jagad & apos; från sitt hem i norra Wales efter att ha blivit kär i sin väns 16-åriga dotter.



Andy har varit gift med Beth Telford, som nu är 19 år gammal, i tre år och de har återvänt till sin hemstad Llandudno i tv -programmet Age Gap Love för första gången sedan de 'kördes ut'.



skyprishöjning 2019

Paret träffades genom Beths mamma och inledde ett förhållande när hon fyllde 16 - och Andy var 44 - men deras liv vändes upp och ner när lokalbefolkningen fick reda på deras kärlek.

Beth är nu främmande från sin ogillande mamma men paret, som gifte sig i november 2016, är desperata att återvända hem.

Paret har nu två unga söner tillsammans (Bild: HotSpot Media)



Andy påminde om övergreppet han drabbades av efter att beskedet om deras förhållande spridit sig, inklusive tiden då ordet 'paedo' skrapades på hans skåpbil.

'För att säga att det var riktigt mörka dagar kan jag inte betona dig tillräckligt mycket - det är milt', sa han.



'De fick mig att känna att jag var ett slags djur eftersom jag går ut med en yngre tjej.

'Nej, jag går ut med en yngre tjej eftersom den här tjejen har bett mig att gå ut med henne, vilket är ett privilegium för mig och en ära för mig att hitta någon som tycker det om mig.'

kim kardashian mexico beach bilder

Paret gifte sig i en liten ceremoni i norra Wales och bor nu 170 mil bort i Lancashire med sina två söner, Timmy, två och ett år gamla Conway.

Paret knöt knuten i november 2016 (Bild: HotSpot Media)

De hade ett litet bröllop i norra Wales innan de flyttade iväg (Bild: HotSpot Media)

Beth förklarade hur 28-årsålderskillnaden aldrig hade stört henne och sa: 'Jag har alltid velat skapa en familj ... så jag trodde bara att Andy skulle vara den perfekta mannen att göra det.

'Åldern stör mig inte, det har aldrig gjort det. Jag ser honom inte som en gammal man eller min pappa eller något liknande.

För serien Age Gap Love, som kommer att visas på Channel 5 i veckan, reste paret tillbaka till sitt gamla hem i Wales för en familjesemester.

De har inte varit tillbaka sedan de lämnade för två år sedan men har avslöjat att deras 'slutmål' är att återvända permanent - även om de inte tror att det kommer att vara lätt.

Beth tycker att Andy är underbar (Bild: Kanal 5)

(Bild: HotSpot Media)

'Fyrtio år har jag bott i Wales, min mamma har varit här, min mormor har varit här', säger Andy.

som spelar louise mitchell

'Att inte vara där du är uppfostrad där alla dina minnen är och din familj, det är väldigt tufft, det blir inte lättare.

'Det dödar mig inuti hela tiden. Jag vill inte bli behandlad annorlunda ... vi är Beth och Andy och det är det, är det inte det? '

'Det bästa sättet att beskriva vårt äktenskap skiljer sig inte från tre år sedan, vi är bästa kompisar', tillade han.

'... Vad tycker jag om Beth ... som vilken vanlig varmblodig hane som helst, hon är vacker, hon är levande, hennes karaktär är fantastisk, precis allt om henne.

'Och ​​jag tror att hon ser i mig trygghet - jag är ett bekvämt par tofflor.

'Och jag är tydligen underbar.'

Age Gap Love kan ses nu på My5. Serien fortsätter på onsdag klockan 22 på kanal 5.

myra och lisa armstrong

Se Även: