Ant McPartlin och Lisa Armstrong kämpar om sin förmögenhet - hon 'vill ha 50 miljoner pund och en bit av hans framtida kontanter'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: BBC/PA)



Lisa Armstrong har krävt en häftig skilsmässa för 50 miljoner pund då hon äntligen ger upp sitt äktenskap med Ant McPartlin, säger källor.



Makeupartisten Lisa vill också flytta till LA och enligt uppgift ta parets älskade Labrador Hurley stateide-det antas att hennes nya inställning kommer efter att hennes ex meddelade sitt nya förhållande till PA Anne-Marie Corbett och släckte sitt äktenskap för gott.



Källor säger att Lisa vill skapa ett nytt liv i Amerika och kommer att bo hos vänner i fyra veckor medan hon planerar för ett nytt liv.

Den nyblonda Lisa, 42, har enligt uppgift berättat för kompisar att hon vill ha huset, en bit Ants framtida kontanter och vårdnad om Hurley.

(Bild: Getty Images Europe)



Anne-Marie Corbett var en gång vän med Ant McPartlins ex Lisa Armstrong

En kompis sa till Mail på söndag : 'Hon har varit mest lojal mot Ant genom det som inte bara varit en svår tid för honom, utan också för henne. Hon har varit så förstående för hans dricka; trots allt tålde hon två års helvete när hon desperat försökte rädda honom från att komma ur kontroll.



Så nyheten om hans nya flickvän har gjort henne orolig. Hon känner sig totalt felaktig i allt detta. Hon gör ett fantastiskt jobb med att hålla ihop det men det är riktigt, riktigt svårt. Hon känner att hon har förlorat så mycket men är så modig.

(Bild: REX/Shutterstock)

Läs mer

Ant McPartlin och Anne-Marie Corbett
Myr hittar kärlek med PA Fick Lisas sorg Vem är Anne-Marie? Varför ny romantik är dubbel slag för Lisa

'Hur svårt det än är, hon måste nu börja ett nytt liv. Hon kände länge att hon har tappat allt. Nu försöker hon klara det och hennes resa till LA är att se vad som finns där ute. Håller tummarna för henne att hon kan hitta sig ett strålande arbete i solskenet. '

Ants ekonomi är komplicerad eftersom de är sammanflätade med Declan Donnelly - de har gjort ett avtal på 30 miljoner pund med ITV i tre år och äger en rad produktionsbolag.

Se Även: