I'm a Celebritys 9 mest hysteriska bushtucker -provreaktioner, med Dean Gaffney, Paul Burrell och mer i huvudrollen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

paul burrell helvete hål

Önskar att du var här?(Bild: ITV)



Det finns bara ett ställe där du kan se kändisar falla från en höjd, gnälla av rädsla och göra ljud som bara hundar kan höra - det är jag som är en Celebrity bushtucker -rensning.



miley cyrus x factor prestanda

Ja, de flesta kändisar som anmäler sig till showen verkar kunna hålla skriken och vinna lite mat, men det är tråkigt.



Den verkliga anledningen till att jag är en kändis är så underhållande är att det alltid finns några stjärnor som inte riktigt har förberett sig för de uppgifter som de måste möta i djungeln.

Faktiskt hur do förbereder du dig för att tvätta håret i kackerlackor eller äta delar av djur som vi helst inte vill nämna? Men det är bredvid poängen.

Vi har avrundat de mest hysteriska reaktionerna på de konstiga och underbara saker som showen kastar mot sina tävlande.



Kändisar, vi hälsar er!

1. Sinitta

Åh älskade, Sinitta kunde verkligen ha gjort med en macho -man för att hjälpa henne när hon kom till den australiensiska outbacken 2011.



amy winehouse före och efter

Den panikstörda popstjärnan skrek och strök sig igenom varje bushtuckerprov hon fick, men Hellevator är vår favorit.

2. Paul Burrell

Ljuden som gjordes av Paul Burrell under rättegången mot Hell Holes (hoppa till 5.21) är några av de mest märkliga som någonsin lämnat stämbanden hos en människa.

När han slängde in handen i olika sprickor av otäcka varelser är det enda mer underhållande än hans reaktion det från Ant och Dec.

3. Natalie Appleton

All Saints sångare Natalie Appleton var ett klassiskt exempel på att en kändis inte var förberedd för djungellivet och skrek sig igenom varje rättegång hon gjorde.

Hennes rädsla för höjder (se 4.57 och framåt i videon) fick henne till och med att kämpa för att andas och showens läkare kallades in för att ge syre. Ändå har vissa kändisar sett mycket mer medicinsk handling.

4. Gillian McKeith

Åh, Gillian. Åh stackars rädd Gillian. Hon kan ha haft en svår tid på showen, men det var jag & en kändisläkare som hade den tuffaste spelningen och blev en bushtucker -reguljär när näringsläkaren kämpade för att klara varje uppgift.

Medan husbilskamraten Dom Joly försökte hjälpa henne med råd som: 'Jag tror inte att skrik kommer att hjälpa', var det ingen nytta och Gillian delade uppfattningen genom att & svimma & apos; från stressen.

south park caitlyn jenner

5. Joe Swash

Visst, att äta bitar av djur som du aldrig har hört talas om är inte riktigt normalt, men det var inte heller Joe Swashs speciella matsmältningsljud här.

Ant och Dec gör sitt bästa för att vara sympatiska mot EastEnders -stjärnans svängande, men i stället hamnar de bara fördubblade i skratt. Vilket är mycket roligare.

6. Katie Price

Medan Jordans reaktion inte är lika hemsk som Joe Swash är den ganska nära. Glamourmodellens försök att äta & tugga Bum & apos; (känguru anus) är överraskande inte hjälpt av Kim Woodburn som säger åt henne att tänka på 'en saftig persika' istället.

Åtminstone den seriella bushtucker-prövaren Katie hade Peter Andre kärleksfulla armar och de lugnande ljuden från Insania att återvända till efteråt.

7. Janice Dickinson

Rädd för bushtucker -rättegången? Det enklaste sättet att hantera det är naturligtvis att börja skrika i ilska på det närmaste - som vanligtvis är Ant och Dec.

Vid 8.53 i ovanstående klipp frågade värdarna den tidigare supermodellen: 'Kan du känna de myrorna på dig?' Janice försökte få sin egen rygg & apos; genom att efterlikna dem, men tyvärr för henne (men inte för showens underhållningsvärde), var Ant och Dec: s svar att spricka.

8. Dean Gaffney

Tyvärr för EastEnders -stjärnan Dean Gaffney var han inte bra när det gällde hans bushtucker -rättegång. Hans besök på Bush Spa fick honom att stöna av rädsla snarare än avslappnad glädje.

keith chegwin dödsorsak

Det enda som förvånar oss mer än de ljud han gör är det faktum att hans enastående prestanda inte resulterade i en framgångsrik karriär inom blockbuster -skräckfilmer.

9. Helen Flanagan

Skrik och skrik är onekligen underhållande, vilket videorna ovan har visat. Men den kanske roligaste och mest löjliga reaktionen på en uppgift någonsin är Helen Flanagans här.

När Coronation Street -skådespelerskan klev in i ett TOMT hamsterhjul fick hon panik och vägrade att utföra uppgiften innan det ens började. Ant och Decs frustration över hennes inställning är ovärderlig.

Och slutligen är det George Takei ...

'Herregud', det är George Takei! Vi kunde inte sluta utan att visa årets kändisar hur bushtucker prövar skall ske.

Star Trek-skådespelaren har en av de mest roligt avslappnade reaktionerna som serien någonsin har sett, till och med att han skämtar om den magrörelse som han står inför under detta ätprov. Strålande, om än lite udda, tittande.

Ta en titt på de berömda ansikten som kan visas under detta år i galleriet nedan.

Vicky-Pattison Visa galleri

* Jag är en kändis ... Ta mig härifrån! återvänder till ITV söndagen den 17 november kl 21.00

Se Även: