EastEnders spoilers för nästa vecka: Hämnd dödar rädslor och hjärtskärande farväl

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: BBC)



EastEnders kommer att ge hjärtesorg och drama till skärmarna nästa vecka, eftersom spoilers för BBC -tvålen retar vad som väntar för några Walford -invånare.



Det finns babybombskal, hämndrama och det sorgliga farvälet från en nyligen mördad karaktär.



Ben Mitchell kämpar fortfarande över frigivningen av mördaren Simon, som mördade sin pojkvän Paul 2016.

Det finns också en familj i sorg när panesarna förbereder sig för att ta ett sista farväl av sin älskade son och bror Jags, som dödades i fängelse nyligen.

På andra håll finns det romanser i trubbel och familjer som står inför spänningar. Här är vad som väntar i Walford nästa vecka ...



EastEnders kommer att ge sorg och drama till skärmarna nästa vecka

EastEnders kommer att ge sorg och drama till skärmarna nästa vecka (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Black Friday-erbjudanden 2019 Storbritannien

Babydrama

Keegan Butcher-Baker kommer att bli chockad när han upptäcker att hans fru Tiffany köper ett graviditetstest nästa vecka.



BBC One -tvålen ser ett missförstånd mellan Keegan (Zack Morris) och fru Tiffany (Maisie Smith) när han tror att hon kanske undrar om hon är gravid när hon faktiskt försöker hjälpa sin bästa vän och hans syster, Bernie Taylor ( Clair Norris).

Tiffany har missförstått försett Bernie med bantningspiller, trots att Bernie vill att de ska hjälpa till med sin viktminskning för sina graviditetsplaner som en surrogat för Stuart (Ricky Champ) och Rainie Highway (Tanya Franks), kan det skada hennes barn.

Senare hemma packar Tiffany upp graviditetstestet när Keegan går in.

Missförståndet får Bernie att äntligen vara ärlig mot en familjemedlem om hennes planer på att bli Stuart och Rainies surrogat.

Hur kommer Keegan och resten av Taylors att reagera på Bernies planer?

Ben hämnas

EastEnders spoilers retar en dödlig uppgörelse på korten för Ben Mitchell

EastEnders spoilers retar en dödlig uppgörelse på korten för Ben Mitchell (Bild: BBC)

EastEnders -spoilers retar en dödlig uppgörelse på korten för Ben Mitchell när han planerar att hämnas på den tidigare älskaren Paul Cokers mördare.

En av hans mördare Simon Atmore har släppts ur fängelset efter ett överklagande av domen och lämnade Ben förstörd.

För fem år sedan slog Simon och hans vänner brutalt upp Ben och pojkvännen Paul i en elak homofobisk attack.

Hatbrottet lämnade både Ben och Paul skadade, men Paul kunde inte räddas i hjärtskärande scener.

Den oprovocerade attacken förändrade Ben's eviga liv med förlusten av partner Paul, men alla skyldiga skickades till fängelse.

Nu har Simon släppt utlöst smärtsamma minnen för Ben och vetskapen om att rättvisa inte har skett för hans första kärlek.

Eftersom Paul inte kan leva sitt liv som han borde, är det faktum att hans mördare kan komma tillbaka till det normala bara inte rätt med Phil Mitchells son.

Trots att maken Callum Highway vädjade till honom om att inte engagera sig, dröjer det inte länge innan Ben söker hämnd.

Lolas hjärtesorg

EastEnders Lola Pearce lämnas förstörd när pojkvännen Isaac Baptiste avvisar henne efter att han blivit sektionerad

EastEnders Lola Pearce lämnas förstörd när pojkvännen Isaac Baptiste avvisar henne efter att han blivit sektionerad (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

EastEnders Lola Pearce lämnas förstörd när pojkvännen Isaac Baptiste avvisar henne efter att han blivit sektionerad.

Nästa veckas avsnitt av BBC One -tvålen följer Isaacs (Steve Basaula) upprörande sammanbrott efter att hans schizofreni tog en sämre vändning i veckans avsnitt.

När han får behandling i en mentalvårdsenhet är Lola (Danielle Harold) i Trueman-Fox-hushållet och bestämmer sig för att göra Isaac till en spellista som Patrick Trueman (Rudolph Walker) och Kim Fox-Hubbard (Tameka Empson) uppmuntrar henne att besöka henne pojkvän.

Nästa veckas avsnitt av BBC One -tvålen följer Isaacs (Steve Basaula) upprörande sammanbrott efter att hans schizofreni tog en sämre vändning

Nästa veckas avsnitt av BBC One -tvålen följer Isaacs (Steve Basaula) upprörande sammanbrott efter att hans schizofreni tog en sämre vändning (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Detta kommer trots motstånd från Isaks mamma Sheree Trueman (Suzette Llewellyn) som är missnöjd med Lolas roll i Isaks liv och hans psykiska kamp.

När han besöker enheten för mental hälsa får Sheree veta av psykiatrikerna Rafe att Isaac inte vill träffa henne.

Lola dyker snart upp för att besöka och ser en upprörd Sheree innan han pratar med Isaac själv.

Trots att han fick en ny medicin, kämpar Isaac fortfarande och medan Lola försöker vara där för honom, berättar han för Lola om hans ont och upprörd över hur hon lovade att han inte skulle bli sårad och hon bröt det löftet.

Dagen efter återvänder Lola för att besöka Isaac igen men hittar liknande behandling som Sheree dagen innan då Rafe informerar henne om att Isaac inte vill träffa henne.

Tragiskt adjö

Panesars kämpar för att klara sig nästa vecka, eftersom Jags & apos; begravningen kommer

Panesars kämpar för att klara sig nästa vecka, eftersom Jags & apos; begravningen kommer (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Panesars kämpar för att klara sig nästa vecka, eftersom Jags & apos; begravningen kommer.

Suki känner sig fortfarande skyldig, eftersom det var hon som grundade sonen Jags för ett brott som faktiskt begåtts av hans bror Vinny och landade honom i fängelse där han nyligen dog.

Han dödades efter att ha utsatts för fängelse, och Kheerat och hans mamma Suki skyller båda på att de inte kunde rädda honom.

Suki känner sig fortfarande skyldig när hon ställde upp Jags för ett brott som faktiskt begåtts av hans bror Vinny

Suki känner sig fortfarande skyldig när hon ställde upp Jags för ett brott som faktiskt begåtts av hans bror Vinny (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)

Nästa vecka kämpar familjen med att fånga sina känslor när likbilen anländer till torget redo att ta honom till sin sista viloplats.

Kheerat slutar sakna begravningen utan att klara sig, trots att syster Ash försöker sitt bästa för att stödja honom.

Suki lämnas överväldigad av sorg över sin son, med kollegan Honey Mitchell som snart erbjuder henne stöd.

Hon rasar snart över sin son för att hon inte gick till begravningen och lämnade honom förstörd.

EastEnders sänds måndagar och fredagar kl. 20.00 och tisdagar och torsdagar kl. 19.30 på BBC One.

Se Även: