Martin Lewis kändis fru, bedårande 'mini me' dotter och överraskande komedi karriär

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Martin Lewis har kämpat för vårt hörn i två decennier.



vad betyder 1016

Världen kunde ha varit en helt annan plats om sparbesparande experten hade fortsatt med sin stand-up-komedi.



Men tack och lov för oss, kanske på fler sätt än ett, gick Martin över till en helt annan roll som finansiell rådgivare.



Martin har stått bakom några otroligt framgångsrika kampanjer genom åren och tagit på sig orättvisa bankavgifter, obegränsade energiräkningar och studiefinansiering.

Han bestämde sig för att ta ett steg tillbaka från sina Good Morning Britain -uppgifter i juli förra året, men har stannat kvar på våra skärmar på Martin's Money Saving Tips.

Finanshjälten kommer att markera sin 100: e show med en snabb resa neråt minnesfältet, så här är en titt på hans liv borta från kamerorna.



Komedi karriär

Martin brukade vara en stand-up komiker

Martin brukade vara en stand-up komiker

Innan han blev nationens sparbesparande expert försökte Martin sig faktiskt på stand-up-komedi.



Medan han var generalsekreterare för studenterna & apos; Union vid London School of Economics blev Martin vän med komikern Gary Delaney.

Gary, som fortsatte att visas på Mock the Week och Dave's One Night Stand, skrev skämt för Martin eftersom han var för nervös för att framföra sig själv.

När han skrev på sin blogg i maj 2006 förklarade Martin: 'Vi var alltid kompisar, så mycket att när jag bestämde mig för att försöka göra stand-up nästa år, skrev Gary för mig, eftersom han är en av de naturligt roligaste människor jag har träffat.

Gary Delaney (vänster) på Live At The Apollo

Gary Delaney (vänster) på Live At The Apollo (Bild: BBC / Open Mike Productions / Ellis O & apos; Brien)

'På Uni var han alltid den roliga, men jag var mycket bekvämare med en mikrofon, varför jag gjorde komedin och han skrev.

'Min komedi' karriär 'var jättekul, men ingalunda mitt kall, även om det lärde mig mycket.'

Medan Martin inte längre är med i komediespelet har han varit föremål för några av Garys skämt genom åren.

Han förnedrades en gång på en spelning när Gary förklarade att han skrev skämt för 'killen som nu gör alla TV -program för att spara pengar' och publiken trodde att det var någon annan.

Berömd fru Lara

Martin Lewis och hustrun Lara Lewington har varit gifta sedan 2009

Martin Lewis och hustrun Lara Lewington har varit gifta sedan 2009 (Bild: PA)

Det är inte många som vet att Martin faktiskt har en känd fru.

Martins partner Lara Lewington, som han kallar & Mrs Money Saving Expert & apos; eller & apos; MMSE & apos; kort sagt, är känd i sig själv som TV -presentatör.

Efter att ha tillbringat sex år på Channel Five som väderpresentant och showbiz -korrespondent, presenterade Lara en veckoskiss på ITV1: s The Impressionable Jon Culshaw.

Hon var paneldeltagare i ITV1: s Win, Lose or Draw och har framträtt på Newsnight, Big Brother & s Big Mouth, The Weakest Link och BBC & quot; s Let & apos; s Dance for Sports Relief.

Lara presenterar för närvarande BBC & apos; s Click, en populär teknologisk nyhetsshow varje vecka, tillsammans med Spencer Kelly och är krönikör för kvinnotidningar.

I början av deras blomstrande förhållande skulle Martin och Lara göra något som hon nu har förbjudit honom från.

Martin Lewis & apos; fru Lara är en BBC -programledare

Martin Lewis & apos; fru Lara är en BBC -programledare (Bild: Instagram)

Paret skulle hyra en motorcykel medan de var på semester för att resa runt medan de lyssnade på sin favoritlåt.

'Vi skulle ibland hyra en motorcykel när vi var på semester och vi skulle sitta där och vi skulle sjunga den här låten i solen på baksidan av en moped. på Desert Island Discs i juni förra året.

Paret har varit lyckligt gifta sedan 2009 och deras dotter Sapphire Susan Lewis, som har Martin lindat runt sitt lillfinger, föddes 2012.

Lara satte dock stopp för att Martin hoppade på motorcyklar sedan de har blivit föräldrar.

'När vi började gå ut, de dagar då hon tillät mig att göra det här, är jag förbjuden nu eftersom vi fick ett barn, jag får inte cykla längre', sa han.

Det var faktiskt en motorcykel som lämnade Lara i ett terrortillstånd i en kuslig händelseförändring förra året.

Redan i september skakades Lara när en motorcyklist rånade henne på gatan i en skrämmande incident.

Lara kände en person bakom sig men insåg inte vad som hände när brottslingen svängde i fart innan han tog sin smartphone ur handen.

Medan hon var 'sliten' för att förlora många värdefulla familjefoton från sin mobil, var Lara lättad över att hon var oskadad och att hennes dotter inte var där för att bevittna skräcken.

'Igår kväll när jag gick ut svängde en motorcykel i hastighet, och kuddeföraren tog min telefon ur min hand', förklarade Lara.

'När jag kände någon bakom mig, trodde jag under en splitsekund att det var en olycka som hände och hoppades att personen var okej, när jag kunde vända på mig var telefonen borta - med skrämmande tempo och noggrannhet.

liv och chris love island

'Så fokuserad på mask och handdesinfektion idag, jag antar att jag hade glömt att vara så vaksam på det här. Uppenbarligen var jag omedelbart tacksam för att jag inte blev skadad och att min dotter inte var där för att bevittna det - bara lite sliten hade jag tappat så många foton efter en rad oförklarliga säkerhetskopior misslyckades.

Lara lyckades få tillbaka sin spruckna telefon

Lara lyckades få tillbaka sin spruckna telefon (Bild: Instagram)

Martin larmade polisen och mirakulöst nog plockades hennes telefon upp av en snäll cyklist som hittade den efter att den tömdes av tjuvarna.

Medan skärmen krossades, var Lara glad över att återförenas med sin telefon eftersom det har hennes familjefoton på den.

914 ängelnummer betydelse

Hon utarbetade: 'Efter att min man ringde polisen (medan jag mentalt kom på den frustrerande och tidskrävande administratören jag skulle behöva göra) fick han chockerande via ett samtal' hem 'ett meddelande från en snäll cyklist som hade hittat telefonen minuter senare (tjuvar hade dumpat den) - och trots hur skadad den var, och risken för coronaviruset, hade han plockat upp den och försökt hitta sin ägare.

'Trots en viss inledande trötthet förklarade vi till hans chock vad som hade hänt och frågade om han skulle träffa oss på en upptagen plats. Han var glad att.

'Vi hoppade i en svart hytt för att komma dit, berättade för junioren för cabbien historien (han var upprörd och vänligt bestämde oss för att vänta med oss ​​medan vi kontrollerade att detta inte var del två av bluffen). Men när vi kom dit var Sam cyklist en ärlig trevlig man och lämnade tillbaka min telefon. Skärmen krossade, men bilderna intakta. Polisanmälan uppdaterad. '

'Historiens sensmoral? Ha en gammal smartphone som inte ens en tjuv tycker är värd att ha, tillade Lara.

Bedårande dotter

Martin och Lara är föräldrar till sin lilla flicka Sapphire

Martin och Lara är föräldrar till sin lilla flicka Sapphire (Bild: PA)

Martin och Lara är föräldrar till Safir Susan Lewis, som föddes 2012.

Efter deras första barns födelse skrev Martin en särskild blogg om sin nyfödda dotter.

'Hennes namn är Safir Susan Lewis och medan hon väger en liten 6lb 6oz, är hennes vikt i glädje omätbar', skrev Martin.

'Igår kväll var hennes första hemma och det var ganska utmattande (jag tror att hon arbetar i en amerikansk tidszon av någon anledning), men värt varannan sekund.'

I maj i år erkände Martin att Sapphire har lindat honom runt lillfingret.

'När min dotter föddes kommer jag ihåg att jag sa: & apos; Jag kommer att köpa henne allt hon behöver, men inte allt hon vill & apos ;. Tyvärr inaktiverade jag inte hennes speciella kraft. Dessa ögon, säger han till The Sunday Times.

'Jag är hjälplös och brukar använda mig av att säga,' Fråga mamma ', för mamma är starkare än jag. Vi splurrar inte på henne, men en av mina största glädjeämnen gör henne lycklig, sa han stolt.

Martin ser alltid till att arbetsdagen slutar 18.00 så att han kan umgås med sin lilla tjej innan han lägger henne.

Det verkar som att äpplet inte faller långt från trädet eftersom Martin redan har smeknamnet Sapphire 'Mini Money Saving Expert'.

Martin berättade för sina Twitter -följare i juni att hon redan tog efter honom och kom med tips för att spara pengar.

Han twittrade: 'Mini MSE (7 år) sa till mig leende ikväll, efter att ha fått lite frukt från kylskåpet, & pappa dessa druvor är en dag över deras bäst-före-datum, men jag vet att jag kan äta dem fortfarande eftersom de & apos; använder inte köp, och de ser fortfarande ok ut. & apos;

'Jag är väldigt stolt. Vilket chip av det gamla blocket :). '

*Martin Lewis Money Show sänds ikväll på ITV klockan 20.30

Se Även: