Varför fick Stephanie Davis sparken från Hollyoaks? Sinead O'Connor stjärna axlade för att bli full efter blinkande vagina

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stephanie Davis kommer att göra sin sensationella återkomst till Hollyoaks ikväll - tre år efter att hon fick sparken på plats.



Ikväll kommer tittarna att se Steph tillbaka som hennes karaktär Sinead O & apos; Connor i sina första scener på Channel 4 -tvålen sedan 2015.



'Hon är lysande, jag älskar att spela henne, det finns så många dynamiker för henne', sa hon till Good Morning Britain.



Och hon insisterar på att alla var glada över att se henne tillbaka på uppsättningen - trots att hon avskedades 2015 för att hon dök upp sent på uppsättningen efter tunga nätter med att dricka och festa.

'De var, det var konstigt eftersom det är som att jag aldrig lämnat, det är som att jag alltid har varit där det är som att jag klev ut och gick in igen och alla behandlade mig som att jag aldrig varit borta för jag växte upp där, sa hon.

oliver gobat st lucia

Stephanie Davis återvänder till Hollyoaks ikväll (Bild: ITV)



Trots massor av varningar om att hon var på väg mot hugget var festflickan Steph för fokuserad på att ha en bra tid att oroa sig för sin karriär.

Men, efter en särskilt vild natt, där en spritade Stephanie blinkade vagina mot fotografer utanför en bar i Manchester, fick hon sparken på plats när hon kom fram till jobbet fortfarande berusad dagen efter.



En talesman för Hollyoaks sa till NEWSAM Online: 'Stephanie Davis kommer inte längre att filma Hollyoaks. Hennes kontrakt har avslutats med omedelbar verkan. '

Stephanie Davies lämnar Pretty Green -klädseriens nya kollektionslansering i butiken i Manchester, Storbritannien, innan han går till Avalanche -restaurangen för en matbit.

Stephanie Davies lämnar lanseringen av Pretty Green -klädserien i butiken i Manchester (Bild: FameFlynet)

Stephanie Davis på den nya kollektionens nya kollektion Pretty Green lanseras i Manchester den 17 april 2015

Hon brukade festa för mycket och var känd för sitt drickande (Bild: FameFlynet)

betydelsen av siffran 29

Då förklarade hennes representant: 'Stephanie & rsquo; s kontrakt avslutades efter varningar för senhet, närvaro och efter en sista incident där hon dök upp för att bli olämplig att arbeta på grund av alkoholkonsumtion.'

Hennes karaktär, Sinead O & apos; Connor, introducerades 2009 tillsammans med sin familj - styvmor Diane, pappa Rob och bror Finn - och blev genast inblandad i några av tvålens största plotlines, inklusive en om prostitution, en annan om mobbning och 2013 bombexplosion vid rådets lägenhet.

Ett par månader före hennes axning avslöjade Stephanie sin spänning över att teckna ett nytt ettårskontrakt med showen.

Stephanie Davis deltar i Inside Soap Awards

Stephanie hade nominerats till bästa skådespelerska och bästa dramatiska prestanda vid British Soap Award 2014 för sitt arbete som Sinead

'Jag är riktigt glad. Jag har varit med i serien sedan jag var 16 och jag är 22 nu. Jag har liksom vuxit upp här, vilket har varit mentalt, säger hon och tillägger att hon var angelägen om att Sinead skulle få ett nytt kärleksintresse efter att ha fött bästa vän Ste Heys bebisdotter Hannah.

Bara åtta veckor senare fann Stephanie sig på örat när chefer äntligen fick nog av hennes oprofessionella beteende.

Manusförfattare var tvungna att snabbt ändra hennes berättelse så att Sinead kunde skrivas ut.

I sitt sista avsnitt fick Sinead en text som avslöjade att pojkvännen Ste lurade på henne med sin tonåriga styvbror, Harry.

Hon tappade en flaska vin och stormade ut och lämnade byn för gott - eller så trodde tittarna.

Utanför skärmen, trots att hennes egen representant bekräftade att hon släpptes, insisterade Steph på att hon aldrig fick sparken.

'Jag gick ut. Det var mitt val att lämna, 'hävdade hon i januari 2016, kort innan hon kom in i Celebrity Big Brother -huset.

Stephas sista avsnitt som Sinead 2015 visade att hennes karaktär dunkade sprit (Bild: Kanal 4)

cliff richard kalender 2021

Sinead var tvungen att skrivas ut efter Stephs chockavslutning (Bild: Kanal 4)

'Jag gick ut och de försökte få tillbaka mig flera gånger, och jag sa nej', sa hon till Newsbeat och tillade att hon var den 'mest professionella personen du någonsin kunde träffa'.

'Jag lämnade för att jag hade nog och jag var bara redo att gå vidare, jag hade varit där sedan jag var 16 och det var lite av det. Jag är ledsen över hur det slutade.

Och hon slog tillbaka på sitt offentliga rykte och insisterade på att hon inte var 'stygg' utan faktiskt 'en absolut nörd' och en 'wimp'.

'Jag har inget dåligt att säga om Hollyoaks. Jag hade en fantastisk upplevelse, tillade Stephanie.

'Det har varit en berg- och dalbana och jag var i det från ung ålder men nu är jag glad och nöjd och känner att jag har hittat mig igen.'

Sinead var en tvålfavorit

Stephs problem var dock långt ifrån över när hon träffade bad boy Jeremy McConnell inne i CBB-huset och inledde ett flyktigt, våldsamt och traumatiserande förhållande till honom, vilket resulterade i att sonen Caben-Albi föddes i januari förra året .

Deras kortlivade relation präglades av McConnells kokaindrivna ilska och otrohet, medan Stephs alkoholism nästan gick ur kontroll.

Men efter att McConnell dömdes för att ha attackerat henne våldsamt - och därefter skickats till fängelse för att ha brutit mot villkoren för hans skyddstillsyn genom att flyga till Turkiet för skägg- och hårtransplantation - bokade Stephanie in sig på rehab för att bekämpa sina demoner en gång för alla.

resultat royal ascot 2017

Stephanie var en del av Hollyoaks i sex år

Steph Davies

Men hennes liv utanför skärmen började ta över (Bild: IF)

Steph Davies

Detta togs vid British Soap Awards 2012 efterfest (Bild: IF)

'Jag visste att om jag inte skulle vidta drastiska åtgärder för att vända mitt liv skulle jag sluta dö', sa hon i februari i år.

'Jag drack mycket och fick diagnosen posttraumatisk stressstörning efter att jag separerade med Jeremy, på grund av allt jag hade varit med om medan vi var tillsammans.

'Det kom till den punkt där jag drack de flesta dagarna tills jag skulle svarta, och jag kände mig självmordsbenägen. Jag visste att för Cabens skull måste jag reda ut mig själv innan det var för sent. Jag är alkoholist. Att gå på rehab räddade mitt liv. '

Nu är hon ren och nykter vid 25 år, den enda mamman Stephanie är mycket glad över att ha blivit inbjuden tillbaka till Hollyoaks för en nystart.

Stephanie berömmer rehab för att rädda sitt liv (Bild: Twitter)

'Jag är över månen för att få denna fantastiska möjlighet och är så glada över att få ta tillbaka Sinead tillbaka till Hollyoaks', sa hon till NEWSAM.

'Jag kan inte vänta med att se alla skådespelarna och besättningen där, många som jag har känt i åratal.

'Jag vill bara fastna i att lära mig mina första manus. Jag kan inte vänta med att vara med och spela upp igen, vilket är min passion.

Steph kommer att börja filma scener som byproblematik Sinead i augusti 2018.

Den fräscha stjärnan har gått igenom mycket sedan hennes senaste skådespelarjobb (Bild: Kanal 4)

Aktuellt frågesport Storbritannien 2020

Hollyoaks fans kommer att bli glada över att se henne tillbaka (Bild: Kanal 4)

Hollyoaks verkställande producent Bryan Kirkwood kan inte heller vänta med att se Sineads återkomst, senast sett att han hade en affär med sin styvmoms make Tony Hutchinson, som spelas av showens trogne Nick Pickard.

Bryan berättade för oss: 'Jag är glad att Stephanie återvänder, hon är en oerhört begåvad skådespelerska som har arbetat hårt för att övervinna vissa personliga problem.

'Vi välkomnar hennes återkomst till Hollyoaks för att återuppta hennes roll som Sinead O & apos; Connor, en lysande och levande karaktär som publiken älskar.

'Sinead kommer att återvända till Hutchinsons familj under hösten, utan tvekan att få drama att släpa på.'

Se Även: