Så här hämtar du arkiverade meddelanden i Gmail och flyttar dem tillbaka till din inkorg

Google

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Photographer's Choice)



Gmail är en av världens största e -postleverantörer, med cirka 1,5 miljarder aktiva användare globalt.



Det bygger på tanken att e -post kan vara intuitivt, effektivt och användbart - och för det mesta är det sant.



Men det är en fråga som dyker upp gång på gång, och det har att göra med att användare av misstag arkiverar e -postmeddelanden när de rullar genom sin inkorg på sin iPhone eller Android -enhet.

Detta beror på att beröringsgesten för att arkivera ett e -postmeddelande från Gmail -inkorgen sveper det åt sidan.

Om du rullar genom din inkorg med tummen är det väldigt lätt att av misstag svepa horisontellt snarare än vertikalt, vilket resulterar i att e -postmeddelandet arkiveras av misstag.



Gmail ger dig möjlighet att vända åtgärden genom att trycka på 'ångra' -knappen längst ned på skärmen, men detta visas bara i några sekunder efter att du har arkiverat meddelandet.

Det finns ingen mapp i Gmail för arkiverade meddelanden, så om du är för långsam att trycka på knappen kan det tyckas att du har tappat din e -post för alltid.



Men arkiverade meddelanden raderas faktiskt inte. Du kan hämta dem när som helst - du behöver bara veta hur.

Om du vet vem avsändaren av e -postmeddelandet var eller kan komma ihåg ämnesraden kan du helt enkelt trycka på förstoringsglasikonen i det övre högra hörnet och skriva in sökordet.

När du söker i Gmail innehåller dina resultat alla meddelanden som har arkiverats, så det borde vara relativt enkelt att hitta.

Läs mer

Senaste nyheter från Google
Google -trick låter dig nynna för att hitta låt Google Pixel 5: 5 -funktioner vi älskar Google förvandlar dig till målningar Google lanserar en ny Google TV -tjänst

Alternativt trycker du på de tre horisontella linjerna i det övre vänstra hörnet på skärmen för att öppna Gmail -menyn och tryck sedan på 'Alla e -postmeddelanden'.

Detta öppnar en mapp som innehåller alla dina meddelanden, inklusive de som har arkiverats, så att du kan rulla igenom och hitta den du arkiverade av misstag.

Om du vill flytta arkiverade meddelanden tillbaka till din inkorg öppnar du e -postmeddelandet i fråga, trycker på de tre punkterna i det övre högra hörnet och väljer 'Flytta till inkorg'.

Etiketten 'Inkorg' kommer att tilldelas det meddelandet igen, och när du återvänder till din Gmail -inkorg ska meddelandet finnas där.

Se Även: