Hur Kerry Katona och baby dotters skrämmande nära dödsfall 'utlöste' George Kays dödliga spiral

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kerry Katona sägs vara & förstört & apos; efter chockdödet för den oroliga exmaken George Kay, som dog av en misstänkt kokainöverdos på lördagen.



Sångerskan Kerry - som hade ett förbud mot ex -rugbystjärnan vid tiden för hans död - är enligt uppgift krossad över möjligheten att berätta för sin dotter Dylan -Jorge, fem, att hennes pappa är borta.



Kerry är krossad, han är DJ: s pappa och hon älskade honom en gång. Hon tål inte tanken på att förklara för sin dotter vad som har hänt, säger en källa till The Sun efter att George, 39, hittades kollapsad hemma i Warrington, Cheshire, och förklarades död på sjukhus.



Kerry, Goerge och deras dotter Dylan-Jorge (Bild: Kerry Katona / Twitter)

peter shand-kydd
Kerry Katona, George Kay och baby dottern Dylan-Jorge Rose, aka DJ Rose

Kerry och hennes bebis dog nästan under den traumatiska förlossningen (Bild: Steve Meddle/ITV/REX)

Hans död markerar slutet på ett tragiskt kapitel som fick George att kämpa mot allvarliga psykiska problem efter DJ: s djup traumatiska födelse i april 2014.



Lider av preeklampsi, Kerry, 38, gick nästan bort i förlossningssviten. Och hennes dotter dog också helt & apos; och måste placeras på livsstöd.

Mardrömmen började när Kerry fick en epidural och började få en 'out of body' -upplevelse.



Det var som att jag svimmade men ... Jag kunde fortfarande höra alla andra prata. Jag önskar verkligen att jag inte hade fått epiduralen, säger hon till This Morning.

Kerry Katona och tredje maken, George Kay

Kerry lovade att hålla sig till George (Bild: TREVOR ADAMS / MATRIXPICTURES.CO.UK)

DJ är Kerrys enda barn från sitt äktenskap med George Kay (Bild: Instagram)

När DJ kom fram lade läkarna henne på Kerrys bröst - men hon visste genast att hennes dotter var allvarligt sjuk.

Något kändes bara inte rätt ... barnet andas inte. Så ett kraschlag kom och tog henne av mig och hon dog helt, säger hon.

De hade 101 anledningar till vad som kunde ha hänt ... hon kom ut så snabbt att hon återvände till hur hon var i livmodern, levde av moderkakan ... de satte henne på en livsstödsmaskin.

Men Kerry var inte ute ur skogen och hennes moderkaka fastnade och orsakade en livshotande blödning.

Jag hade blivit helt chockad och frågade ”var är min bebis?”, Och jag sa hela tiden till George: ”Jag är så ledsen, det ska inte vara så här. & Apos;’

Hon fortsatte: 'Jag tappade massor och blod, min moderkaka sprack och måste tas bort.'

Och efter trauma erkände hon att hon och George drev och förklarade, 'efter det var det verkligen svårt att hitta tid för oss själva.'

Kerry Katona och George Kay

Traumat lägger avstånd mellan Kerry och George (Bild: Om)

Bara fyra månader senare anhölls en bedrövad George under psykisk ohälsa efter att han upptäcktes springa in och ut ur bilar nära deras herrgård i Oxfordshire och ropade: 'De slår mig med hammaren. Varför låter du dem göra det här? Kalla mig en f ****** ambulans.

George - som träffade Kerry i skolan som tonåring i Warrington innan de återuppkopplade i 30 -årsåldern - skyllde senare på en kombination av sprit, sömntabletter och steroider för utbrottet och förklarade att han hade gått i flera dagar i taget utan sömn.

Kerry lovade att stå bredvid honom och de gifte sig i september 2014 innan de delades i oktober efteråt när hon väckte övergrepp mot sportstjärnan, som tjänstgjorde tre och ett halvt år för utpressning 2004.

'Jag är fortfarande galet kär i George. Jag är fortfarande gift med honom. Men ibland måste saker och ting sluta. Och det är det verkligen, sa hon till Lösa kvinnor efter att ha anklagat honom för att ha svurit och spottat i ansiktet.

De återförenades 2015 och försökte ge sitt äktenskap ännu en gång (Bild: Getty Images för Nickelodeon)

De återförenades 2015 och försökte göra en grej, men det sista halmstrået kom när George drabbades av ytterligare en allmän sammanbrott i juli 2017.

Under en störande två timmars avstängning klättrade George naken upp på taket på en fastighet i Formby, Liverpool, och skrek efter hjälp innan han tvingades ner av polisen.

För mig var det spiken i kistan, säger Kerry, som Kerry också har barn Molly, 16, och Lilly-Sue, 14, Heidi, 10 och Maxwell, nio. 'Jag tänkte bara, du är en pappa, ha lite självkontroll.

Han har haft så mycket makt över mig så länge, men jag kan inte låta mina barn gå tillbaka till det, även om jag kunde.

Deras splittring blev ännu surare förra året när George påstås ha hotat Kerry och hennes mamma Sue efter ett upprörd videosamtal med DJ.

'Kerry fruktade för sitt liv efter samtalet och det var det sista sugröret efter det som har varit ett svårt uppbrott', hävdade en insider till The Sun.

'Hennes barn kommer alltid att komma först så att hon har fått ett besöksförbud.'

Vid tiden för hans död tros han inte ha sett sin dotter på ett helt år.

Kerrys dotter Molly hoppade till hennes försvar (Bild: Instagram)

Men hennes äldsta dotter Molly, 17, från sitt äktenskap med Westlife -stjärnan Brian McFadden, slog tillbaka mot en & apos; elak & apos; tweet av kampanjgruppen Fathers4Justice som antydde att Kerry på något sätt var skyldig för hans död.

Fathers4Justice grundare Matt O’Connor twittrade: Tragiska nyheter om bortgången av George Kay som kom till Fathers4Justice för att få hjälp.

Han blev hjärtskadad efter att @KerryKatona7 nekade honom tillgång till dottern Dylan-Jorge. Katona är inte ”hjärtskadad”. Hon har blod på händerna.

Men en upprörd Molly gick med i många och krävde att tweeten skulle tas bort.

Hur vågar du göra uttalanden så vidrigt vid en så utsatt tid, dina anklagelser är felaktiga och extremt okänsliga, svarade hon.

Jag hoppas verkligen att du aldrig befinner dig i den här situationen. Otäcka ord från en elak person du borde skämmas.

Se Även: