Bästa produkterna för torrt hår och kluvna toppar 2020

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Dike delade ändar och torra lås



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du kämpar med torrt och härjat hår kan du bli frestad att hugga av det hela och i princip börja om igen. Om än ganska extremt alternativ, men du bestämmer dig för att tappa längden, det kan vara värt att testa en hårbehandling först.



Tyvärr kan torra hårstrån och skador slå till när som helst, att ta hand om vårt hår är mycket lika efter vår kropp; hur vi behandlar det kommer att vara starkt beroende av det slutliga resultatet.

Torra trådar fixeras enkelt med en återfuktande hårmask eller serum fylld med viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler för att hålla hårväxten frisk. Klyvspetsar är dock lite svårare att hantera - knepet är att hitta en produkt som förseglar hårspetsarna och håller dem närda.

Hårmarknaden blomstrar för närvarande, så oavsett vilken hårtyp du har där är det säkert en hårt arbetande lotion eller dryck för att ge dig önskat utseende.



Vi hittade prisvärda erbjudanden på Amazon , Ser fantastiskt ut och Stövlar - hitta hela produktlistan i vår sammanställning nedan.

Bästa produkterna för torrt hår och kluvna toppar 2020

1. Garnier Banana Hair Food Mask för torrt hår

Garnier Banana Hair Food Mask för torrt hår



oförskämda ortnamn uk

Du kanske har sett dina favorit -Youtube -stjärnor som kokar upp sina egna hårmasker, banan är en favorit superfood -ingrediens.

För under en femman är Garniers bananmatsmask väl värt ett försök att återuppliva sprött hår och återställa en naturlig glans till slakt hår.

Formeln är 100% vegan och fri från otäcka kemikalier som silikon och parabener. Den är berikad med banan, naturligt rik på oljor och kalium som bidrar till att ge glans. Det är också formulerat med sheasmör för att hålla håret återfuktat och djupt näring.

Pris: £ 3,49, Amazon - köp här nu

2. Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue Sealed Ends

Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue Sealed Ends

Om du har tjockare hår är denna Peptide Repair Rescue -kräm från Schwarzkopf en att tänka på.

Den intensiva krämen hjälper till att reparera alla typer av skadat hår, oavsett om det beror på värmeskador eller överdriven styling. Formeln tätar spetsen och förhindrar och reparerar delade ändar.

Det skyddar också mot hårbrott från vardaglig styling, liksom att tämja krus och lämna håret med en silkeslen finish.

Pris: £ 9,08, Amazon - köp här nu

3. Azure Rescue & Repair Revolutionary Intense Mask

Azure Rescue & Repair Revolutionary Intense Mask

Denna mask är infunderad med en kraftfull blandning av ingredienser som naturligt närar och förseglar nagelband, samtidigt som de reparerar delade ändar och individuellt utjämnar hårfibrer.

Bland ingredienserna finns solrosfröextrakt, sockerbeextrakt och kokosnöt som ger den den drömmande doften.

En inbyggd UV- och föroreningsbarriär innebär att ditt hår förblir skyddat långt efter styling och behåller sin naturliga glans oavsett väder.

Pris: £ 10,99, Planet Friendly Beauty - köp här nu

Fyra. Pantene 7in1 Viktlös håroljedimma, ricinolja

Pantene 7in1 Viktlös håroljedimma, ricinolja

Denna unika formel för håroljeblandning med ricinolja, biotin och rosenvatten har fantastiska användningsområden, inklusive att stärka svagt hår mot stylingskador och hjälpa till att skydda mot bildning av kluvna toppar.

Pris: £ 3,96, Superdrug - köp här nu

5. Herbal Essence bio: förnya Potent Aloe Collection

Växtbaserade essenser & apos; bio: renew Potent Aloe Collection är sulfatfri och innehåller ansvarsfullt producerad potent Aloe. Förpackningen består av 25% återvunnen plast och finns i tre olika intervall för att hantera dina hårproblem.

Perfekt för alla hårtyper och lämnar håret uppfräschat och djupt rengjort, med naturligtvis en gudomlig doft.

Pris: £ 9, stövlar - köp här nu

6. L & apos; Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Serum

L & apos; Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Serum

Om du har tunnare hår är det bäst att gå med ett lätt serum som inte tynger ner håret eller lämnar det benäget för produktuppbyggnad.

Detta serum är lätt, snabbt absorberande och ett bra alternativ för att täta hårspetsar som är frasiga. Tack vare införandet av närande vetolja ser håret omedelbart ut hydrerat, känns silkeslen och studsar som om du har ett helt nytt hårhuvud.

Det bästa är att det är under en tenner som inte är ett dåligt pris att betala för snyggt hår.

Pris: £ 9,36, Amazon - köp här nu

Läs mer

Rosemary ford generation spel
Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

7. Briogeo Förtvivla inte, reparera! Strength + Moisture Leave-In Spray Hair Mask

Briogeo Förtvivla inte, reparera! Strength + Moisture Leave-In Spray Hair Mask

Briogeos förtvivlan, reparationsintervallet har en kult som följer alla sina egna, om du vanligtvis fattar beslut baserade på massorna - det blir inte bättre än så här.

Ibland använder vi behandlingar och tvättar sedan bort allt det goda från behandlingarna. Denna mask i hårspray är inte bara superpraktisk för applicering, det ger dig håret en chans att slå upp och försegla alla näringsämnen det behöver.

Berikad med mikroinkapslad arganolja, biotin och algextrakt, denna djupt närande formel reparerar skador längs hårets nagelband och förbättrar hårets totala motståndskraft.

Pris: £ 24, Cult Beauty - köp här nu

8. Oribe Gold Lust Transformative Masque

Oribe Gold Lust Transformative Masque

Oribe är märket att gå efter om du letar efter lyx, denna Transformative Masque är formulerad med en mängd hårälskande ingredienser och arbetar outtröttligt för att förvandla trötta hår.

Bland ingredienserna finns vitt te, baobabolja och jasminextrakt, vilket gör att ditt hår känns supermjukt och ger UV -skydd mot ytterligare skador.

En sak som gör att denna produkt sticker ut är den himmelska doften som får dig att lukta lika bra som du ser ut.

Pris: £ 62,50, Space NK - köp här nu

9. Kérastase Genesis rekonstruerar hårmask

Kérastase Genesis rekonstruerar hårmask

Bortsett från den förtjusande rosa förpackningen har Kérastase's Genesis Masque en mängd fördelar för skadat hår, inklusive kraftfulla extrakt för att släta ut hårstrån och förhindra ytterligare skador.

Det förstärker friskt hår från rot till spets, uppmuntrar ett näringsrikt och djupt konditionerat hårhuvud som skyddas mot yttre aggressorer.

Pris: £ 29,10, ser fantastiskt ut - köp här nu

10. Växa underbar balans Fiber-tätning Split Ends behandling

Odla underbar balans Fiber-tätande split-end behandling

Med en exotisk blandning av naturligt framställda oljor kan inte bara din reparation klyva ändar, du kommer att återställa dina lås till ett hälsosammare och starkare tillstånd.

Det fiberförslutande serumet bygger om hårstråna och lämnar håret starkt, silkesmjukt och splittrat.

Tillägget av svart havre hjälper till att bygga en film över håret, förbättrar mjukhet, glans och studs. Formeln är också berikad med teknik för utjämning av nagelband, ökad glans och bekämpning av kluvna toppar för friskt hår.

Pris: £ 23, Grow Gorgeous - köp här nu

elva. Christophe Robin Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil

Christophe Robin Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil

Christophe Robin -produkter är bra för alla hårtyper, på grund av produktens rika natur är det ännu bättre för dem med tjockare och tätare trådar.

Den är idealisk som en djupnärande behandling och är berikad med taggolja som extraheras genom maceration för att djupt reparera hårfibrerna. Formeln innehåller också en blandning av sällsynta oljor, associerade med en inula -blomma, som hjälper till att mata in alla naturliga näringsämnen som finns i håret.

Den krämiga konsistensen tränger genast in i hårfibrerna, tar bara några minuter att fylla på lipider och fylla upp håret.

Pris: £ 54, ser fantastiskt ut - köp här nu

12. Väx underbara split -ändar

Detta Split Ends -serum från Grow Gorgeous är speciellt utformat för att hantera spröda ändar som kan göra med lite TLC, och är ett att tänka på om du vill återuppliva ditt hår helt.

inställd på livet resultat uk ikväll

Vårda och reparera skadade ändar med en exotisk blandning av Amazonasoljor som är hårt arbetande utan att ditt hår känns tungt. Det tätar trasiga fibrer, uppmuntrar till hälsosam och stark hårväxt.

Pris: £ 19, Grow Gorgeous - köp här nu

Om ditt hår skulle kunna göra lite TLC, kolla in de bästa behandlingarna för skadat hår som är värt att investera i nu.

Se Även: