Fitbit Charge 3 priskrasch och andra bästa bärbara erbjudanden för Amazon Prime Day

Amazon Prime Day

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är en av de bästa bärbara



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



För de flesta av oss handlar Amazon Prime Day om tekniska erbjudanden - och ett av dagens bästa erbjudanden i Storbritannien måste vara den enorma prissänkningen på Fitbit Charge 3.



Vanligtvis £ 129,99 har Amazon sänkt priset på Fitbit Charge 3 till £ 95,99 - en besparing på 26%.

siffran 27 betyder

Efter att ha släppts för ett år sedan har Fitbit Charge 3 några oimponerade recensioner på Amazonas kundrecensioner, men är fortfarande en av de bästa övergripande icke -smartwatch -fitnessspårarna som finns - liksom fler funktioner än den senaste Fitbit Inspire HR.

Den kommer dock bara i en färg



Så mycket att vi röstade det som en av våra bästa fitness trackers att köpa 2019 tidigare i år.

Även om det saknar GPS, kompenserar det för det på många olika sätt, till exempel att kunna räkna trappor, simma spårning och ett mycket långvarigt batteri - med båda de två sistnämnda ofta lägga till en rejäl summa till den slutliga summan.



Så om du inte är beredd att vänta till september när en ny Apple -klocka sannolikt kommer att lanseras, kan det vara bästa tiden att hämta en Fitbit. Även om det bara finns i roséguld och grått i Amazon Prime Day -försäljningen.

Under tiden säljer Boots den fortfarande i lavendel för £ 149,99 medan Argos har en svart version för £ 119.

Om du inte gillar någon av färgerna finns Fitbit Versa också till försäljning i en mängd olika nyanser, för £ 139 snarare än £ 199,99.

Vissa människor gillar att det blir friskare, andra bara för att se var de är med sin dagliga träning

danny tetley benidorm itv

Som med alla Amazon Prime Day erbjudanden kommer du bara att kunna få de imponerande rabatterna om du har ett Amazon Prime -medlemskap (eller är på ett 30 dagars gratis prövotid ). Amazon har för en stund sänkt priset på sin årliga rabatt till £ 59 dock, som kommer att sluta vid sidan av Prime Day vid midnatt imorgon.

Nya erbjudanden kommer också att fortsätta att läggas till varje timme fram till midnatt tisdagen den 16 juli, då Amazon Prime -dagen kommer att ta slut, så det finns ingen garanti för att en annan, lika imponerande eller kanske bättre bärbar affär kommer ut innan dess.

Läs mer

Amazon Prime Day 2021
När är Prime Day? Bästa erbjudanden Vad är Amazon Prime? Så här avbryter du Amazon Prime

För våra toppval av andra erbjudanden har vi också avrundat de bästa Amazon Prime Day -erbjudandena plus de bästa Amazon Prime Day -tekniska erbjudandena.

Se Även: