Stephanie Davis desperata meddelanden till Caroline Pope avslöjade: One night stand avslöjar CBB -stjärna trakasserade Hennes

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Caroline Pope, bryter tystnaden och hävdar Steph Davis

Caroline Pope, bryter tystnaden och hävdar att Steph Davis har ”trakasserat” henne



Stephanie Davis slog ut mot dansaren Caroline Pope efter att hennes Jeremy McConnell kastade och bombade henne med nästan 70 exploderande laddade meddelanden, hävdar hon.



Eleven fick känna sig hotad och skrämd av den tidigare Hollyoaks -stjärnan, som kontaktade henne via Instagram för att komma till botten med fuskanklagelserna.



Steph, 23, hade delat ett utvalt antal meddelanden som hon hade skickat till Caroline via sociala medier - men nu har många av meddelandena publicerats av The Sun - som visar att Steph ilsket strider ut mot studenten.

När hon pratade med tidningen sa hon: 'När jag först fick dem trodde jag att jag skulle vara den bättre personen och bara berätta sanningen för henne, men när hon började trakassera oss kände jag mig skrämd och chockad. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag kände mig ganska hotad.

Jeremy erkände att han tillbringade natten med klubbdansören Caroline Pope

Jeremy erkände att han tillbringade natten med klubbdansören Caroline Pope



'Jag var väldigt känslosam. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga till henne för att lugna ner henne eller om jag skulle svara eller inte. Jag blev riktigt chockad.

storebror avslutningsfest 2014

Caroline skulle ringa Celebrity Big Brother -stjärnan om 'fem minuter' eftersom hon var på jobbet vid den tiden, och Steph svarade: 'Nej nu eller det blir viralt. Var sant nu. Jag tar den värdiga tystnaden om du är ärlig. Om du inte ringer nu tweetar jag och jag slår dig båda eller jag kontaktar pressen och eveyone.



'Ring mig så stoppar jag det från att gå ut, ring inte nu ... det är [överallt].'

Jeremy McConnell och Stephanie Davis om Loose Women

Lyckliga i alla sina dagar? (Bild: ITV)

Eftersom nattduksbordet blev offentligt lämnades Caroline livrädd efter att ha blivit misshandlad online med sjuka troll som uppmanade henne att ta sitt liv.

Caroline avslöjade att hon är rädd för att fler övergrepp kommer att komma över henne.

Läs mer:

Hon sa: 'Jag trodde att hon skulle lägga upp något om mig på Twitter och det skulle ha startat all cybermobbning igen. Jag ville verkligen inte att det skulle hända, för det var ganska dåligt när det först kom ut.

'Alla hennes fans på Twitter sa till mig att ta livet av mig och att jag var en slagg.

Caroline Pope hade tidigare förnekat att hon hade legat med Jez

Caroline, som fick veta av Jeremy att han var singel under sin PA i Newcastles nattklubb i Jungle efter att ha lämnat CBB -huset, blir fortfarande misshandlad nu.

betydelsen av nummer 36

Hon sa: ”Det var inte nödvändigt att göra det när jag berättade sanningen för henne i första hand. Jag tyckte det var roligt hur hon försökte se ut som offret.

Stephanie Davies tävlar i den första G-A-Y Lip Sync For Your Life

Stephanie Davies (Bild: Om)

'Hon lade bara [på Twitter] det där hon var snäll mot mig men inte när hon var hemsk. Hon försöker få mig att se dålig ut. Hon är ingen trevlig person.

'Jag blev sårad. Jag antar att ingen tjej skulle vilja att någon skulle sova med sin pojkvän, men jag kände att det inte var mitt fel.

Stephanie Davis och Jeremy McConnell är tillbaka tillsammans

Stephanie Davis och Jeremy McConnell är tillbaka tillsammans (Bild: Instagram / @stephaniedavis77)

När hon talade om sin kväll med Jeremy avslöjade Caroline att de slog till på en husfest efter hans PA.

”Vi lämnade vid 5 -tiden och gick till hans hotell. Vi tog några drinkar och en pratstund och en av hans vänner var där ett tag, men sedan gick han och vi kysste för första gången, sa hon.

'Vi fick ingen sömn.

Läs mer:

I sin chatt erkände Caroline att hon tycker lite synd om Stephanie med Jeremy, men räknar med att deras relation är ett skämt.

Det kommer aldrig att fungera nu, sa hon.

'Du kan inte ha ett förhållande utan förtroende och han har säkert tappat allt ... det är ingen idé att de är tillsammans förrän de växer upp lite.'

Tidningen rapporterar en källa nära Jez och Steph som säger: 'Jag skulle ta allt Caroline säger med en nypa salt. Det här är tjejen som offentligt nekade till att ha sovit med Jez, så hon är knappast den mest tillförlitliga källan.

Läs mer

Stephanie Davis & apos; kärlekstriangel
Stephanie & apos; dumpade & apos; på Twitter Jeremy McConnell DUMPS Stephanie Sam Reece snubbar Steph på V-Day Jez fruktar att Steph lurar på honom

Se Även: