Caprice har fortfarande inte berättat för unga söner födda med tre veckors mellanrum att de inte är tvillingar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Den amerikanska underklädermodellen Caprice Bourret har fortfarande inte berättat för sina två barn om omständigheterna för deras ovanliga födelse - för hon är inte säker på hur de ska dela med sig av nyheterna.



Affärskvinnan, 46, välkomnade Jax och Jett Bourret-Comfort till världen redan 2013, den ena kom tre veckor efter den andra.



I en ovanlig vridning föddes en av pojkarna via en surrogatmamma - medan den andra föddes naturligt en månad efter att surrogaten impregnerades.



Båda är Caprice och hennes make Ty Comfort biologiska barn, men paret hade redan börjat få ett barn genom en & apos; graviditetsbärare & apos; när Caprice insåg att hon var gravid.

Caprice med sönerna Jax och Jett (Bild: Instagram)

Hon har ännu inte sagt till bröderna att de inte är tvillingar (Bild: ITV)



'De är ungefär som tvillingar - födda med tre veckors mellanrum', avslöjade hon för ITV: s Lorraine Kelly.

'Så småningom ska jag berätta för dem. Herregud de är så söta. '



Caprice har tidigare talat om den kamp hon och Ty gick igenom för att bli gravida, inklusive att vända sig till IVF efter ett förödande missfall.

Tyvärr misslyckades alla tre omgångar med IVF som de försökte resultera i en livskraftig graviditet.

'Jag tror att jag gick ner på surrogatvägen innebar att jag slutade oroa mig och bara släppte taget', sa Caprice till Daily Mail redan 2013.

Caprice hade svårt att bli gravid (Bild: ITV)

Hon tvingades också sluta med The Jump när läkare upptäckte en hjärntumör (Bild: ITV)

'Det är därför jag inte ångrar att jag gjorde det och slutade med två barn, för jag tror inte att jag skulle ha blivit gravid annars.'

Caprice öppnade också för Lorraine om hennes försvagande hjärntumör, som upptäcktes medan hon filmade för Channel 4's The Jump.

'Jag började bryta ihop och grät hysteriskt. Jag sa: & apos; Kommer jag att dö? & Apos; ' hon mindes om det hjärtskärande ögonblicket som läkare berättade för henne de dåliga nyheterna.

'Jag visste inte om det var cancer, jag var i mörkret. Jag fick min kropp skannad igen och läkaren sa att det är godartat men det är en odlare.

Caprice genomgick en sju och en halv timmes operation för att behandla tumören och har sedan återfått full hälsa.

*Lorraine fortsätter vardagar kl. 08.30 på ITV.

Se Även: