Peaches Geldof gifter sig för andra gången - i samma kyrka som hennes mamma och pappa

Peaches Geldof

Ditt Horoskop För Imorgon

Lycklig familj: Persikor med sin pappa, hennes fästman och baby Astala(Bild: PA/HELLO)



Det var hejdå Boomtown -brat, hej fru Peaches Cohen när Bob Geldofs dotter knöt knuten för andra gången.



Den tidigare Miss Geldof gifte sig med rockern Tom Cohen igår i en intim ceremoni i St Mary Magdalene och St Lawrence Church i byn Davington i Kent.



Det var en reflekterande dag för bruden eftersom det var platsen där bröllopet mellan hennes sena mamma Paula Yates och Bob Geldof välsignades 1986, efter deras ceremoni i Las Vegas. Det var också kyrkan där Paulas begravning hölls år 2000.

Peaches och Tom utbytte löften inför en liten församling vid 1100 -talskyrkan, innan de gick vidare till receptionen på hennes idylliska barndomshem, Davington Priory, där pappa Bob fortfarande bor.

Du måste erkänna att det har varit en stenig väg för Peaches, 23, som kort var gift med den amerikanska musikern Max Drummey för fyra år sedan. Men efter att ha känt henne sedan tonåren är jag glad över den intelligenta unga damen framför mig.



karen och kevin clifton

Det är lätt att säga ifrån om en kändis och hur de väljer att spendera sitt liv, och låt oss inse det, vi har alla haft en åsikt om henne tidigare. Butiksstöldhistorierna, de vilda utekvällarna och de uttalade kommentarerna ... hon har aldrig undvikit kontroverser.

Herr och fru Peaches. Vilket förmodligen inte är vad de officiellt kommer att kallas (Bild: SPLASH)



Det här är inte vad de hade på sig. Förmodligen (Bild: FLYNET)

Många människor har misslyckats med att förstå henne, men vi klickade alltid och tillbringade många nätter med att zooma runt i London på showbiz -kretsen. Det kan inte ha varit lätt för Peaches att få sina uppväxtår spelade ut i allmänhetens ögon.

Och låt oss vara ärliga, några av de saker vi fick fram som ungdomar var lika dåliga. Men du lever och lär dig och Peaches har nu en ljus framtid framför sig.

Av alla människor jag har umgåtts med i showbizvärlden förstår hon det ... och hon är fruktansvärt ärlig.

När hon träffade Tom, köpte sitt eget hem (Bob uppfostrade alla Geldof -tjejerna för att tjäna sina egna pengar), skaffade en hund och i år föder sin vackra pojke Astala, har hon verkligen fått sitt liv på rätt spår.

En sak är säker - hennes avlidna mamma Paula är fortfarande en stor del av hennes liv och Peaches bär en av hennes ringar varje dag.

Jag är säker på att igår tittade Paula ner och gav sin dotter en stor nick av godkännande. The Peaches of yesteryear is well and really gone ... och jag ska verkligen lyfta ett glas till detta nya kapitel i hennes liv!

Du kan titta på fler av dessa i HALLO! (Bild: PA/HELLO)

Se Även: