FIFA 21 nästa generations granskning - Det snyggaste FIFA -spelet någonsin men spelet är för bekant

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Välkommen till FIFA 21 nästa generation, den klart snyggaste FIFA -speltitel som någonsin gjorts, men gör det spela och känna nästa gen nog?



Den nuvarande genversionen av FIFA 21 släpptes över hela världen den 9 oktober, och alla som redan har köpt en kopia av FIFA 21 på de nuvarande genkonsolerna kommer att få en gratis nästa generations uppgradering om de lyckas få tag på en av nya nästa generations konsoler inklusive PlayStation 5, Xbox Series X och Xbox Series S.



mel b. träna

När FIFA 21 nästa generation först tillkännagavs av EA SPORTS, hävdade de att den extra kraften i dessa nästa generations konsoler i kombination med framsteg i Frostbite -motorn har gjort det möjligt för dem att införa snabba laddningstider och implementera olika visuella, ljud-, spelarrörelser, realism och förbättringar av äktheten jämfört med den nuvarande genversionen.



* Klicka här för att prenumerera på nivå upp! Esport- och spelshowenApple Podcasts , Spotify , Google Podcasts och Spreaker . *

Det råder ingen tvekan om att FIFA 21 nästa generation ser sensationell ut jämfört med alla andra FIFA-speltitlar innan den, med spelare som Trent Alexander-Arnold, Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi, Alisson och Joao Felix som ser mer realistiska ut än någonsin tidigare.

Spelarens ansikten har mer detaljer än någonsin tidigare, med tillagda texturer, bättre belysning och, den bästa nya funktionen, 'strandbaserad' hårmodellering.



Lionel Messi om FIFA 21 nästa generation (Xbox Series X)

Denna nya funktion, som drivs av den nya nästa generations konsoler, har gjort det möjligt för EA SPORTS att återskapa spelare & apos; hårklippningar sträng för sträng, även inom ögonbrynen och skägget också. Håret rör sig också självständigt när en spelare rör sig, något som låter enkelt, men ser otroligt ut i spelet. Även om du bara märker detta när du zoomar in eller efter poäng, men det är fortfarande mycket imponerande.



En annan extra visuell funktion som har lagts till för FIFA 21 nästa generation är verklighetstrogna lårmuskler, som förändras och deformeras som svar på benåtgärder, inklusive skott, passningar och även när de landar efter hoppning. Du kan kolla in Mbappes lårmuskler som böjer sig efter ett skott i bilden nedan.

Kylian Mbappes lårmuskel på FIFA 21 nästa generation (Xbox Series X)

Om du zoomar in på bollen när den har sparkats ser du att bollen faktiskt komprimeras mot spelarens fot, vilket ser väldigt coolt ut.

Det finns också ett antal andra fina visuella förbättringar, med stadioner som ser bättre ut än någonsin, en ny cut-scen före avsparksmatcher som visar spelare gå in på stadion och till och med ett nytt firande, med sena vinnare som nu inleder ett dramatiskt firande med hela teamet, inklusive chefen.

Spelare utför också handlingar utanför bollen utan användarinmatning, inklusive att peka på var bollen ska spelas, dra upp strumpor och vi fick till och med Alexander-Arnold att blåsa i näsan i ett skede också.

Det finns också en kamera som kallas EA SPORTS GameCam, som EA SPORTS säger är inspirerad av utseendet och känslan av fotbollssändningar på högsta nivå. Kameran rör sig med pjäsen som om en verklig människa kontrollerar den och den ser verkligen ut som en tv -sändning.

robin williams kim kardashian

EA SPORTS GameCam (Bild: EA SPORTS FIFA)

544 ängelnummer betydelse

Lastningstiderna har också minskat dramatiskt för FIFA 21 nästa gen. När jag spelade spelet på nya Xbox Series X kunde jag komma från menyn till kick-off på två sekunder, och att ladda hela spelet från start till meny tog cirka 27 sekunder på Xbox Series X. I jämförelse körde jag det nuvarande gen FIFA 21 på Xbox One X tog drygt 53 sekunder att ladda spelet. Det är en betydande förbättring.

Så visuellt är det en stor förbättring, men hur är det med den verkliga spelupplevelsen?

Tja, EA SPORTS säger att en ny funktion kallasResponsive Multi-Touch Animations har lagts till i FIFA 21 nästa generation, vilketförbättrar den visuella kvaliteten och lyhördheten hos länkade animationer på bollen.

När det gäller vad detta betyder för gameplay, tar spelare nu mer mänskliga kontextuella beröringar, vilket minskar mekanisk eller robotisk rörelse inom matcher. Även om den här funktionen gör en liten skillnad för spelet, vilket gör det lite smidigare och realistiskt, tillsammans med ett antal andra ändringar, är spelet väldigt likt det nuvarande gentillägget.

Erling Haaland på FIFA 21 nästa gen

Så förvänta dig inte att FIFA 21 nästa generation ska kännas som ett helt annat spel, eftersom det inte känns som en smidigare, snabbare version av FIFA 21 nuvarande generation med en enorm visuell uppgradering.

Men till försvar för EA SPORTS, om det aldrig skulle kännas som ett helt annat spel. Vi har sett ett antal så kallade & apos; nästa gen & apos; spel som har släppts under de senaste veckorna som är anmärkningsvärt liknande deras nuvarande genmotståndare, om än med betydande visuella uppgraderingar.

Det beror på att utvecklare, speldesigners och annan personal som är involverade i utvecklingen av dessa spel bara inte har haft den tid som krävs med nästa generations konsoler för att dra full nytta av den enorma prestanda och kraft de erbjuder.

I verkligheten är sann nästa spel sannolikt inte tillgängliga förrän 2021, med FIFA 22 sannolikt att vara de första & apos; sanna & apos; nästa generations FIFA -titel släppt runt september 2021, när fans kan förvänta sig att se stora uppgraderingar av FIFA -spelupplevelsen, förutom visuella uppgraderingar.

Sammantaget, om du gillar FIFA 21 nuvarande gen kommer du att älska FIFA 21 nästa gen. Grafiken är otrolig, laddningstiderna är snabba och spelet är smidigare. Men förvänta dig inte att spelet kommer att kännas helt annorlunda, eftersom det är väldigt likt nuvarande gen, med betydande speländringar som förväntas för FIFA 22 och senare.

Läs mer

galaxy note 9 vattentät
FIFA 21 Senaste nyheterna
EA utmanar viral & apos; true cost & apos; posta Världens första virtuella fotbollsspelare FIFA 21 FUT -förhandsgranskningspaket FIFA 22 licensiering

Om du redan har köpt FIFA 21 på Xbox One/PS4 kan du nu uppgradera till nästa genversion av spelet gratis.

Spelare som har köpt en av de nya nästa generationskonsolerna, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X och Xbox Series S, och som redan har köpt FIFA 21 på sina äldre konsoler, kan nu uppgradera till FIFA 21 nästa generation gratis via Dual Entitlement .

Men oroa dig inte, du kommer inte att förlora några av dina framsteg på spellägen som FUT och Volta Football eftersom det kommer att fortsätta till dina nästa genkonsoler. Du kan också ta dina trupper från den nuvarande generationen till nästa generation i FIFA 21 med överföringsmarknader och topplistor i FUT 21.

För att uppgradera din nuvarande genversion av FIFA 21 till nästa generations version av FIFA 21 (vid sidan av den nuvarande genversionen) på din PS5, Xbox Series X eller Xbox Series S, måste du logga in på din nästa generations konsol med plattformskontot associerat med din Xbox One- eller PS4 -kopia av FIFA 21, och du kommer då att kunna komma åt FIFA 21 nästa generation via ditt spelbibliotek.

Alternativt kan du hitta FIFA 21 nästa generation på PlayStation Store eller Microsoft Store och ladda ner den gratis därifrån. Spelare på PS5 kan ha några problem med att ladda ner FIFA 21 nästa generation, med EA SPORTS som bekräftar på Twitter att de arbetar med problemet.

Se Även: