Kim Kardashian 'grät hela vägen hem' hon jämfördes med fru Doubtfire på Met Gala

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

HUVUD: Kim Kardashian 'grät hela vägen hem' efter att ha sett memes av hennes Met Gala -mammaklänning 2013



Kim Kardashian har avslöjat att hon 'grät hela vägen hem' efter att ha sett grymma memes om hennes första Met Gala -look.



Kim var gravid med sitt första barn, North, vid den tiden och kände sig otroligt osäker eftersom hon kände att ingen ville ha henne där.



I en ny video för Vogue reflekterade stjärnan över några av hennes bästa och sämsta outfits hittills-inklusive den blommiga klänningen.

röst av peppa gris

The Keeping Up With The Kardashians-stjärnan flauntade sin babybump i blommönstrad klänning till sin första Met Gala 2013.

Kim var gravid med sitt första barn, North, vid den tiden



39-åringen sa: Jag var väldigt gravid, mycket svullen och uppblåst och jag tänkte: 'Herregud, naturligtvis första gången jag går kommer jag att bli enorm.

Kanye uppträdde så jag blev faktiskt inte inbjuden, jag var bara Kanyes plus. Och det var okej med mig eftersom jag aldrig riktigt drömde om att jag skulle vara på Met Ball.



'Jag vet att ingen verkligen ville ha mig där vid den tiden.

När det var dags att välja den perfekta klädseln för att debutera, säger Kardashian West att dåvarande Givenchy-designern Riccardo Tisci-som också klädde West-höll hennes växande bult i åtanke.

Läs mer

Kardashian-Jenner News
Nål Khloe Kourtney Råna

Kim Kardashian & apos; grät hela vägen hem & apos; efter att ha sett memes av hennes Met Gala -mammaklänning 2013

tina o brien pojkvän

Kim avslöjade att hon faktiskt ville ha en svart version av klänningen - men var övertygad om något annat.

Vi valde ett riktigt stretchigt tyg eftersom jag skulle växa och vi ville se till att förändringar var enkla och att det var bekvämt, sa hon.

Jag tänkte: 'Jag tror att jag bara borde göra den svarta versionen' och Riccardo var som 'Nej, vi måste göra blommorna', förklarade hon och tillade att designern senare gav en söt förklaring till hans val. Riccardo sa efteråt, ”Vad ger du en gravid kvinna? Du skickar henne blommor. ’

Kim Kardashian har avslöjat att hon 'grät hela vägen hem' efter att ha sett grymma memes om hennes första Met Gala -look

Men jag var så osäker. Jag kunde aldrig riktigt säga ifrån då jag var så blyg och ville bara göra alla lyckliga, minns hon.

Efter att Kim och Kanye gick på röda mattan började människor snabbt kritisera hennes outfit och jämförde hennes klänning med en gammal blommig soffa eller gardiner.

Men efter att Kardashian West gick på röda mattan började människor snabbt kritisera hennes outfit och många memes började delas online, varav några jämförde hennes utseende med en gammal blommig soffa eller gardiner.

som var med i storebror 2013

I en ny video för Vogue reflekterade stjärnan om några av hennes bästa och sämsta outfits hittills-inklusive den blommiga klänningen

Jag tror att Robin Williams till och med twittrade det, sa att jag såg ut som fru Doubtfire, sa hon. Jag grät hela vägen hem eftersom jag bara inte kunde tro det.

Lyckligtvis fanns det två mycket viktiga personer som tyckte om Kardashian Wests outfit direkt: Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen.

Jag kommer bara ihåg att Olsen -tvillingarna kom fram till mig och älskade min outfit och mina handskar, så ingen av kritikerna spelade någon roll eftersom Olsen -tvillingarna godkände, tillade realitystjärnan och sa att nu har tiden gått, hon älskar också utseendet. Nu är det som sjukt, sa hon.

Se Även: