Mel B utbildar sig till fitnessinstruktör

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Girl Power har precis böjt lite muskler med nyheter om att Scary Spice tränar till att bli en fitnessinstruktör.



Leeds-födda Mel B kommer att göra en intensiv två månaders kurs i undervisning för att hålla sig i form, med start i september.



Till jul ska hon vara fullt kvalificerad. Då skämtar hon om att hon kommer att kunna ta ut £ 60 i timmen för att träna alla som vill ha den fantastiska formen hon är.



costa kaffe gratis kaffe

Mel, 34, håller på att utarbeta sina egna gymnastiklektioner med hög energi, baserat på hennes tränings -DVD - och planerar att lära dem personligen.

Vår gymnastikkanin säger: 'Mel är i sitt livs form och har aldrig känt sig piggare, snabbare eller starkare.

'Till skillnad från vissa kändisar som stöder modefoder och dåliga fitnessregimer, är Mel i gammaldags svett och tårar för att få resultat.



'Hon pressar sig själv i sina träningspass, men gör massor av olika övningar för att hålla dem fräscha och utmanande.

'Hon hade några PT -sessioner och bestämde sig för att bli kvalificerad själv och hjälpa andra att uppnå den perfekta kroppen.



änglars betydelse för siffror

'Dessutom lanserar hon en Totally Fit-klass, inspirerad av hennes bästsäljande DVD efter att ha blivit Fitness First-ambassadör.

'Hon kommer att arbeta med branschexperter för att skapa en högoktanig, snabb takt, och förhoppningsvis kommer att starta programmet själv och demonstrera för andra instruktörer.

'Mel skämtar till och med att hon kommer att ta ut £ 60 i timmen och piska de andra Spice Girls i form!' Hennes klasser bör lanseras här nästa vår, förlängas till Spanien och Italien i april och sedan passera Atlanten till sommaren. Det kommer att cementera Mel & s stjärnstatus i Amerika efter hennes framgångar i den amerikanska TV -talangkonkurrensen Dancing With The Stars.

Naturligtvis kommer vi att anmäla oss till Mel's gymklasser i Blighty - om vi kan hitta var vi lägger dessa leopard -träningsoveraller ...

victoria pendleton fotografering

Se Även: