Ghislaine Maxwell flög 6 brittiska socialites för att höna bash på Jeffrey Epsteins herrgård

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell flög 6 brittiska socialiter för att höna bash på Jeffrey Epsteins herrgård(Bild: Getty)



Ghislaine Maxwell flög sex av Storbritanniens högst profilerade socialister till en hönsfest på Jeffrey Epsteins ökenherrgård, hävdar källor.



uk ps4 releasedatum

Utredare har börjat förhöra personal som arbetade vid det fyra dagar långa evenemanget 1999 och frågade om de såg några tjejer på ranchen där unga kvinnor hävdar att de utsatts för sexuella övergrepp.



Nu uppmanar advokater för Epsteins offer festgäster att tala med FBI inför Maxwells rättegång mot sexuella övergrepp.

Miljardären pedofil Epstein var inte på den vidsträckta Zorro Ranch i New Mexico vid den tiden, och flygloggar visar honom flyga in och ut från närliggande Santa Fe -flygplats på hans privata jet dagar före och efter evenemanget.

Utredarna visade festpersonalen bilder på unga tjejer och frågade om de kände igen dem från ranchen.



Men arbetare hävdar att det hade varit klart för alla påstådda offer, med sexleksaker och massageoljor också borttagna.

Ghislaine Maxwell

Ghislaine flög socialites till Jeffrey Epsteins herrgård (Bild: Paul Bruinooge/Patrick McMullan via Getty Images)



En före detta servitris sa: Kvinnorna, som alla talade med mycket snygga engelska accenter, flögs till Santa Fe flygplats. De var av högsta profil, berättade Ghislaine. Hon gick mycket långt för att imponera på dem.

Jeffreys förare var tvungna att hämta dem i två enorma SUV: er. När de drog upp till ranchen hälsades de av denna manliga modell klädd som Zorro.

Kate Middleton hjärntumör
Jeffrey Epstein

Zorro Ranch, en av fastigheterna till finansmannen Jeffrey Epstein (Bild: REUTERS)

Han höll i tyglarna på Ghislaines häst, Max. Helt plötsligt piskade en ranchhand hästen bakom sig, och den reste sig upp innan han lyfte. Hon ville få det att se ut som de berömda bilderna av Zorro med sin häst Tornado. Den stackars mannen hade ingen aning om att det skulle hända. Han var så arg, men Ghislaine brydde sig inte. Hon planerade det hela för att försöka visa upp sig.

Det var inte klart vems möhippa det var, och en av dem som frågade frågade för NEWSAM att de var osäkra på vilken betydelse, om någon, gästerna hade för sonden.

Lisa Bloom

Lisa Bloom (advokat som representerar påstådda Epstein -offer) (Bild: ITV)

Gillar du att läsa om kändisar? Registrera dig för alla de bästa kändisnyheterna från NEWSAM här .

Festgästerna njöt av poolpartier, tennis, ridning och skytte på ranchen. Påstådda offer säger att de fick samma aktiviteter av Maxwell tidigare, menar de, hon och Epstein misshandlade dem sexuellt.

I en vädjan till socialiterna sa advokat Lisa Bloom, som representerar fem av Epsteins offer: Vad visste du? Blundade du? Det är inte för sent att göra rätt. När Maxwell går till rättegång bör alla som har kunskap om hennes beteende kontakta FBI omedelbart så att offren kan få rättvisa.

Trots dussintals domstolsanklagelser om övergrepp på ranchen har New Mexico -tjänstemän vägrat inleda en brottsutredning av Epstein och Maxwell. Attorney General Hector Balderas kontor har upprepade gånger vägrat att säga varför.

15-åring knivhögg till döds

Se Även: