Emily in Paris heta kock Gabriel såg väldigt annorlunda ut innan han filmade Netflix -serien

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Älska det eller avsky det, Emily i Paris har blivit en massiv hit.



Netflix -serien, som ser en amerikansk marknadsföringschef flytta till den franska huvudstaden för ett nytt jobb, innehåller i stort sett alla milt kränkande klyschor du kan tänka dig.



katherine kelly coronation street

Den vackra Emily Cooper, som spelas av Lily Collins, vänder huvudet på nästan varje man hon möter när hon slår sig in i sitt glamorösa nya liv och översvämmas av erbjudanden från snygga franska killar.



Men den hon finner sig misslyckas med är inte tillgänglig och träffar faktiskt en av sina nya kompisar i Paris - besvärligt.

Vi kommer inte att gå in på detaljerna eftersom vi inte vill förstöra det för någon som på något sätt har lyckats motstå att titta på alla tio avsnitt, men det är lätt att se varför Emily snarare är tagen av hennes heta kockgranne, Gabriel .

Han beskrivs som en av de bästa kockarna i Paris (Bild: Netflix)



Spelad av Lucas Bravo, är Gabriel där för att hjälpa Emily hela tiden och de knyter ihop sig med omeletter i en panna han aldrig tvättar (det är mindre grovt än det låter, lovar).

En snabb titt på Lucas Instagram-sida visar att han är lika vacker i verkligheten och delar bilder från fotografering och Emily i Paris-bilder bakom kulisserna.



strikt komma dansande sexband

Men bläddra lite längre bakåt så ser du att han hade en väldigt, väldigt annorlunda frisyr innan han började filma serien.

Instagram

Tillbaka 2018 hade Lucas långa lås som föll långt förbi hans axel, som han ofta skulle knyta till en ponnysvans.

Fans har varit snabba med att kommentera de gamla snapsna, och det verkar som att de godkänner utseendet.

En skrev: 'Oj, du ser förvånansvärt bra ut med långt hår.'

Instagram
Instagram

En annan tillade: 'Du bör behålla ditt hår så här! Jag älskar det.'

En tredje kommenterade: 'Wow, du hade långt hår.'

Medan många människor älskar showen har andra inte blivit imponerade av att tittarna märker det som 'smärtsamt hemskt' och 'vidrigt'.

En tog till Twitter för att skriva: 'Emily in paris är så smärtsamt hemskt som att bokstavligen INGENTING om hur hennes jobb fungerar är realistiskt och huvudpersonen är för otrevlig för att kunna ses och jag är så arg att de fumlade bollen så illa att det är så BRA BEGREPP.'

En annan kritiker tillade: 'Opopulär åsikt: emily in paris har ingen mening, den är full av klyschor och ger en dålig vision av paris och parisier, jag menar wtf?'

Läs mer

Emily i Paris
Vad de tre sista orden betyder Lily är på uppsatt romantik Tips för säsong 2 Visa dubbade & apos; smärtsamt hemska & apos;

Men många hävdar att det är så dåligt att det faktiskt är bra och gör det perfekt att titta enkelt.

En skriver: 'Jag kan stolt rapportera att & apos; Emily i Paris & apos; är den sämsta Netflix -serien i hela skapelsen. Det är så dåligt, det är bra.

'Emily in paris är uppenbarligen orealistisk och lite dålig och förutsägbar, men varför måste en show vara bra? räcker det inte med tankelös underhållning nuförtiden? '

victoria secret show 2014 biljetter

Se Även: