Victoria's Secret Fashion Show 2014: Hur man får tag på en biljett för att se änglarna

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Victorias hemliga show Visa galleri

En av de hetaste händelserna i showbizkalendern är precis runt hörnet, men hur får du tag på biljetter för att se modellerna sträva upp och ner på catwalken vid årets Victoria's Secret Fashion Show?



Förra året rockade Taylor Swift catwalken tillsammans med ett flertal skönheter, och i år leder line-up blir Alessandro Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss och Jourdan Dunn.



andrew maxwell är en kändis

I år kommer popskönheten Taylor välkommen tillbaka, och hon får sällskap av nära vän Ed Sheeran, Ariana Grande och Hozier samt hundratals kändisar.



Taylor swift på Victoria Secret Fashion Show 2013 i New York

Taylor uppträdde på showen 2013 (Bild: IF)

Men hur kan du få dig att hitta en plats för att komma nära och personligt med dessa kända ansikten?

Tja, du måste bjudas in för att börja, förklarade en representant för varumärket.



Arsenal mot Tottenham Hotspur

Sharen Jester Turney, president och verkställande direktör för Victoria’s Secret, sa: ”Victoria’s Secret säljer inte biljetter till vår inbjudan som endast är inbjudande och ger inte någon tredjepartsagent tillstånd att sälja biljetter åt oss.

'Det enda sättet att få biljetter är genom särskild inbjudan eller genom välgörenhetsbidrag till i förväg godkända ideella organisationer.'



Även om en brittisk baserad webbplats som heter Cornucopia Events hävdar att de driver en exklusiv conciergetjänst till showen.

Candice Swanepoel går på landningsbanan under Victoria's Secret Fashion Show 2012 på Lexington Avenue Armory

Candice Swanepoel (Bild: WireImage)

Enligt deras webbplats kommer deras paket att sätta tillbaka dig minst £ 11,995. Och det är bara utgångspriset.

freddie mercury sista dagarna

Så vad får du för £ 11, 995?

Deras VIP -paket inkluderar dina flyg och boende, flygplatstransfer, en personlig förare, någon som ordnar dina middagsbokningar och fungerar som en guide, de kommer att skaffa dina goodiebags (& apos; precis som alla andra kändisar på utställningen & apos;), och har du tillgång till efterfesten.

Se Även: