EE lanserar ett otroligt SIM-erbjudande som ger dig en gratis Amazon-kupong på 100 £

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Uppdatering: Det här erbjudandet har tyvärr upphört att gälla.



Eftersom du inte kommer att betala av en dyr telefon lika bra varje månad, kan enbart SIM-kort ibland spara några stora slantar - speciellt när en exceptionell affär som denna kommer ut.



Telefonjätten EE har precis släppt två otroliga nya SIM only-erbjudanden som ger nöjda kunder ett rejält datapaket till ett mycket anständigt pris.



Det finns två olika kontrakt att köpa, antingen 20GB för £20 per månad, eller 40GB för £25 per månad. Och de kommer även att slänga in några gratisbitar på toppen.

Förutom alla dina vanliga samtal och data kommer alla som registrerar sig för ett av de två nya SIM-erbjudandena att få ett gratis Amazon-presentkort på £100, samt tre månaders gratis BT Sport.

EE mobil

EE är kända för sin snabba 4G-data (Bild: Getty)



Istället för att gå i butik har EE gjort denna rabatt bara online och tyvärr är det bara tillgängligt för nya kunder.

När du har lyckats anmält sig till erbjudandet, du kommer att få ett e-postmeddelande med din Amazon-presentkortskod. Om du har några problem alls, eller vill kontrollera villkoren, kan du läsa allt om erbjudandet här.



Vad skulle du göra med £100 att spendera på Amazon? (Bild: Getty)

Det är kanske också värt att notera dock att erbjudandet är en del av ett 12 månaders kontrakt, till skillnad från andra SIM erbjuder endast, som du kan avbryta när som helst.

Mobiltelefonerbjudanden 2020

Om du vill ha något lite billigare har vi samlat ihop resten bästa SIM-erbjudanden för juni, där priserna börjar vid £3,99 per månad för 500 MB data - och eftersom det är ett rullande kontrakt kan du säga upp det när som helst.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: