eBay UK: 3 hemligheter för de supersmarta budgivarna som alltid verkar vinna

Ebay

Ditt Horoskop För Imorgon

Gavel

Går, gick, gick(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du ser något du gillar på eBay lägger du ett bud på det och hoppas att du får det. Rätt?



Fel - om du är en av de obsessiva eBay -budgivarna. Dessa supershoppare sträcker sig extra mycket för att landa den produkt de vill ha och lägga in det vinnande budet.

Som tur är delar några av dem också med sig av sina tips online. Så här säger de:

1. Snipa

Sniper (Bild: MOD/SM)

Jag är fortfarande inte säker på att det här är det bästa sättet att köpa en bäddsoffa



Innan du laddar upp ditt gevär, & apos; sniping & apos; är också en eBay -term för budgivare som hoppar in i sista minuten. Det är kontroversiellt, men användaremall4antiques hävdar att det också är det enda intelligenta sättet att bjuda online:

Om du spelade en omgång poker, skulle du tillåta dina tävlande spelare att se din hand och förutse alla dina drag?



Om ditt svar är & quot; Ja & apos ;, är du personen som omedelbart hoppar in i budgivningen och bjuder på ett objekt av intresse för dig. Genom att göra det visar du din hand för alla att se. Inte särskilt ljust.

Du kan läsa mer om snipa här .

2. Öppna två webbläsarfönster

Kvinna som använder kreditkort och bärbar dator

Vänta, vänta, vänta ... POUNCE (Bild: Getty Images/Fuse)

eBay -användare easybreaze har ett antal användbara tips, inklusive att undvika runda siffror när du lägger ditt bud och väntar tills de sista 10 sekunderna.

Användaren rekommenderar sedan att öppna två webbläsarfönster. Du fortsätter att uppdatera en för att kontrollera budets status. Å andra sidan gör du dig redo att lägga ditt slutliga bud:

Vänta ... vänta ... vänta ... redo att slå ut när den kommer ner under 10 sekunder och slå BEKRÄFTA !! Och jag garanterar dig nästan att auktionen blir din. Jag har använt metoden många, många gånger och har vunnit VARJE gång.

Läs mer

eBay säljar tips
Hur man säljer på ebay eBay -köpare bedrägerier eBay -erbjudanden och kupongkoder 3 hemligheter för supersmarta budgivare

3. Bjud lågt på allt

eBay -användare vintage248 har en bra överblick över budgivartaktik, inklusive varför vissa budar mycket tidigt .

Men om allt du vill göra är att hitta ett fynd, kan denna taktik vara den för dig:

Har du någonsin märkt att i & apos; slutförda listor & apos; sökningar, att en köpare ofta har vunnit en vara för nästan ingenting?

stämma perkins anna richardson

'Trots behovet av att kontrollera portoavgifterna för varje vara, kan du ofta göra ett fynd genom att lämna ett lågt bud på flera liknande föremål, i hopp om att du kommer att lyckas minst en gång.

Har du inte tid att besöka budgivningen? Här är några enkla sätt att bjuda på:

Bärbar dator

Nu ska vi njuta av det fina vädret (Bild: Getty)

1. Lägg bud automatiskt

Du kan ställa in ditt bud så att det börjar lågt men ökar automatiskt om andra också bjuder. Du berätta för eBay det högsta du betalar i början , så det finns inga otäcka överraskningar.

2. Snipa automatiskt

Om du inte vill stirra på dödshjulet när din sida uppdateras kan du fortfarande snipa med ett onlineverktyg. Gratis sniperverktyg för eBay UK inkluderar Dumt och AuctionStealer .

3. Köp den nu

Säljare kan erbjuda ett 'köp det nu' alternativ med ett fast pris. Om du tror att du har hittat en bra affär kan du spara besvär genom att helt enkelt beställa den som i alla andra onlinebutiker.

Se Även: