Bästa motionscyklar under £ 200 för hemmabruk

Kondition

Ditt Horoskop För Imorgon

Bästa motionscyklar under £ 200 för hemmabruk



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det finns många anledningar till att du kanske vill investera i en motionscykel för hemmabruk. Kanske är ditt lokala gym inte så lokalt, eller kanske gillar du inte människor - båda är helt hållbara skäl. Naturligtvis, på grund av de senaste restriktionerna i Storbritannien, är det mycket troligt att ditt gym inte ens är öppet.



Oavsett din anledning bakom att du vill bli frisk hemma, om du tänker på den bästa utrustningen för att hjälpa dig på din fitnessresa, är en motionscykel ett bra ställe att börja.

Motionscyklar är i allmänhet mindre skrymmande jämfört med annan hemutrustning som löpband. De är också lättare att förvara undan när du inte använder dem. Om du letar efter ett fynd i denna kategori skulle vi kolla in platser som Amazon och Argus först. Det är också värt att kolla lokala sportbutiker för tillgänglighet.

Nedan har vi avrundat några av de bästa cyklarna för varje träningsnivå, som inte kommer att bryta banken eftersom de är under 200 £.



Bästa motionscyklar under £ 200

1. Ultrasport minicykel

Ultrasport minicykel

Om du verkligen är sugen på att få plats med ett hem är denna miniatyrcykel ett bra alternativ. Den kompakta lilla hemtränaren är perfekt för att komma i form utan att kompromissa med rummet.



Den är utmärkt för att stärka armar och ben och har till och med en lättläst LCD -display så att du kan hålla koll på ditt träningspass. Inte illa för drygt £ 40.

Pris: 49,17 £, Amazon - köp här nu

2. Roger Black Gold Folding Magnetic Motionscykel

Roger Black Gold Folding Magnetic Motionscykel

Denna motionscykel från Roger Black har en elegant och snygg design. Med tanke på att det är där du kommer att göra mycket hårt arbete och svettas - det hjälper att det åtminstone ser snyggt ut.

Med en snabbkoppling på cykeln kan du enkelt justera cykelns höjd för att passa dina behov, det är också praktiskt om fler än en av er använder den hemma.

Välj mellan åtta spänningsnivåer för att få det bästa passet för dig. När du har fått nog fäller cykeln bekvämt, vilket gör den perfekt att förvara.

Pris: £ 109,99, Argos - köp här nu

3. Pro Fitness EB1000 Motionscykel

Pro Fitness EB1000 Motionscykel

Varför gå till gymmet när du kan träna dina ben, förbättra din uthållighet och hålla koll på all din hälsostatistik hemma?

Megan ex on the beach 2015

Denna motionscykel har ett justerbart säte samt ett magnetiskt motståndssystem och åtta nivåer av spänningskontroll - så att du alltid kan skräddarsy ditt träningspass efter dina behov.

En digital LCD -skärm låter dig övervaka din träningstid, hastighet, distans och till och med din puls.

Pris: £ 149,99, Argos - köp här nu

Fyra. Body Sculpture Programmerbar magnetcykel

Body Sculpture Programmerbar magnetcykel

Om du letar efter en bra allroundmaskin kan detta vara din bästa insats. Det är fullt med fantastiska funktioner och under £ 200, så det kommer i princip att kosta dig mindre än ett gymmedlemskap för året.

Välj bland över 21 smarta program för att hitta det perfekta träningspasset för dig, du kan också justera det magnetiska motståndet.

Inbyggda handpulssensorer låter dig följa dina framsteg och övervaka viktig statistik som din puls.

Pris: £ 199,99, Studio - köp här nu

5. Opti manuell motionscykel

Opti manuell motionscykel

morgonrock hårlockar

Denna motionscykel är ett prisvärt alternativ för att passa hemma på en budget.

Om du inte är inne på digitala skärmar är det ett plus eftersom den här cykeln inte har en. Istället får du konsolfeedback om ditt träningspass, inklusive din hastighet, distans och kalorier - vilket är lätt att läsa så att du kan övervaka alla framsteg.

Det har inte lika många fina funktioner som några av de andra cyklarna, men om du bara letar efter ett enkelt träningspass är det definitivt ett alternativ att hålla på radarn.

Pris: £ 59,99, Argos -

köp här nu

6. Sunny Health & Fitness Upright Row-N-Ride roddmaskin

Sunny Health & Fitness Upright Row-N-Ride roddmaskin

Denna motionscykel är annorlunda än någon av de andra som hittills hittats, om du främst vill fokusera på att bygga och stärka dina glutes och kärna, är den här maskinen perfekt.

Du kan lägga till eller ta bort band för att ge dig upp till 22 kilo motstånd. Du har också möjlighet att göra en rad olika squats på olika nivåer.

Pris: £ 79,99, Amazon - köp här nu

7. Lonsdale Motionscykel

Lonsdale Motionscykel


Robust, lätt och smal - perfekt att förvara undan när träningen är klar.

Cykeln har dubbla digitala skärmar, så att all din viktiga statistik kan visas konstant, oavsett om det är tidsavstånd eller hastighetsmätningar. En vadderad sadel hjälper dig att hålla dig bekväm när du tränar och håller dig i arbete längre.

j. k. rowling barn

Under 80 £ är det ett bra alternativ för dem som håller en lägre budget.

Pris: £ 79,99, Sports Direct - köp här nu

8. Fitfiu Best-X2000 hopfällbar motionscykel

Fitfiu Best-X2000 hopfällbar motionscykel

Om du gillade Motive Fitness & apos; cykel men var inte så sugen på prislappen, du kommer helt enkelt att älska detta. Den har i stort sett alla samma funktioner, inklusive ett ryggstöd, lättnavigerad LCD -skärm och upp till åtta nivåer av motstånd - det är också billigare, vilket är den verkliga bonusen.

En specifik hållare för din smartphone eller surfplatta ingår också, för vad skulle ett träningspass vara utan en dödande spellista?

Pris: £ 299,99, Ebay - köp här nu

9. Inomhuscykel med motståndsband och vridplatta

Inomhuscykel med motståndsband och vridplatta

Det är inte det vackraste i gänget, men det kommer säkert att göra jobbet och därefter. Om du inte är mer orolig för design och mer intresserad av funktion är detta cykeln för dig.

Denna inomhuscykel är multifunktionell och gör att du kan ta dig an de flesta delar av din kropp. Motståndsband gör att du kan arbeta med dina armar samtidigt som du stärker dina ben och när du vill arbeta med din kärna kan en vridplatta på baksidan av enheten låta dig hantera det.

Den digitala bildskärmen har en användarvänlig design, så att du enkelt kan övervaka viktig statistik som din puls och ditt träningspass.

När det hårda arbetet är över har cykeln en ergonomisk design som gör att du kan fälla ihop den tills nästa gång.

Pris: £ 119,99, Amazon - köp här nu


Läs mer

Hemmafitness
Bästa träningsutrustning för hemmet Bästa löpband Bästa motionscyklarna Bästa hantelset

Vill du slutföra ditt hemgympa? Kolla in den bästa skrivbordsträningsutrustningen för att hålla koll på arbete och kondition samtidigt.

Vi har också avrundat den bästa hemutrustningen, allt från luftrovar till viktade västar för att hjälpa dig att komma i form utan att lämna huset.

Se Även: