Detta smarta armband håller reda på ditt drickande på en utekväll - och talar om för dig om du är säker att köra

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du gillar att hålla reda på hur du dricker men inte vill ha lusten att räkna drinkar, är Proof wearable här för att hjälpa.



Detta smarta armband, avtäckt kl CES 2017 , använder sensorer för att läsa av alkoholhalten i ditt blod rakt igenom huden.



ole gunnar solskjaer man utd

Beviset, som varar i fyra dagar på en laddning, ansluts till en app på din smartphone för att berätta dina exakta alkoholhalter i blodet.



Det som är riktigt coolt är anpassningen, som gör att den kan berätta hur lång tid det tar innan du sannolikt är nykter.

Appen kan också ställas in för att varna dig när dina alkoholhalter har nått tillräckligt låga för att köra bil – eller ställa in den så att du får veta när du har nått en viss nivå för att förhindra att du blir för full.

Bevis kan till och med förutsäga hur berusad du kommer att bli senare på natten om du fortsätter att dricka i samma takt. Eller, om du vill spåra någon annan, kan du också hålla ett öga på deras alkoholkonsumtion via appen.



Bandet använder engångspatroner som är bra för 12 timmars spårning av alkoholhalten.

Milo Sensors, företaget bakom Proof, planerar att lansera en crowdfunding-kampanj 2017 med ett riktpris på 100 till 150 dollar vilket är cirka 80 till 120 pund.



Höjdpunkter från CES 2017
Mest lästa
Missa inte

Se Även: