Corrie-stjärnan retar sommarskådespelerskan på en åldersskillnad över sju år med karaktär

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: itv)



Coronation Street-skådespelaren Daniel Brocklebank älskar inget annat än att skämta med medstjärnan Harriet Bibby om hennes överraskande åldersskillnad med sin tvålkaraktär.



23 -åringen tog över rollen som Summer Spellman förra året efter att originalskådespelerskan Matilda Freeman lämnade ITV -tvålen.



Karaktären är 16 år gammal i serien, vilket betyder att hon är sju år yngre än skådespelerskan som spelar henne.

bästa krämen för munsår

Medan skådespelerskan Harriet lätt spelar den unga, med fans som inte först var medvetna om hur mycket äldre hon var för sitt tvålalternativ, har medstjärnan Dan erkänt att han ofta retar henne om det på uppsättningen.

Coronation Street & s Harriet Bibby

Coronation Street-skådespelaren Daniel Brocklebank älskar inget annat än att skämta med medstjärnan Harriet Bibby om hennes överraskande åldersgap med sin tvålkaraktär (Bild: ITV)



Eftersom de var bilder på sommaren i adoptivfadern Billy Mayhews platta från när hon var yngre, har de uppenbarligen använt barndomsbilder av Harriet för detta.

martin lewis egenanställda bidrag

Med tanke på hennes verkliga ålder berättade Dan för The NEWSAM hur han ofta skämtar om att hon är mycket äldre på bilderna än hon faktiskt är - innan han påstod att hon verkligen var en 47 -åring.



Han sa om Billys liv med Summer och medverkade tillsammans med Harriet: 'Det är en del av hans liv som han älskar, och han älskar henne.

martin kemp och shirley

'Ju äldre hon blir desto mer har hennes karaktär utvecklats genom åren, och vi har fått Harriet att spela Summer nu.

'Harriet är faktiskt 23, vi skojar hela tiden om bilderna på Harriet på uppsättningen från när hon var fyra, och jag tar bilderna och säger, & quot; det var faktiskt hennes 19 -årsdag. Hon är 47, hon är verkligen äldre än jag! '

Coronation Street -stjärnan Daniel Brocklebank

Coronation Street -stjärnan Daniel Brocklebank erkände att det har blivit ett skämt under inspelningen att sommarskådespelerskan Harriet Bibby är mycket äldre än hon ser ut (Bild: ITV)

Han fortsatte: 'Men eftersom hon är äldre tar hon en mognad med sin prestation, men det betyder mycket att hon vet mer om livet än Billy, och hon föräldrar honom lite som jag älskar.'

På både sommar- och kärleksintresset Todd Grimshaw nyligen gjordes om på tvålen, erkände Dan att han var nervös.

bristol city borta kit

Han förklarade: 'När hela min familj var tvungen att byta ut huvudet var jag nervös, för det är svårt att återskapa de etablerade kontakterna du har med tidigare skådespelare.

'Men vi landade absolut på fötterna med Harriet, hon är en legend och eftersom hon är 23 betyder det att jag kan svära på uppsättningen och inte behöva oroa mig för det!'

Coronation Street sänds måndagar, onsdagar och fredagar kl. 19.30 och 20.30 på ITV.

Se Även: