ÄNGELNUMMER 121

Ängelnummer

Ditt Horoskop För Imorgon


Nummer 121 består av de fördubblade nummer 1 -vibrationerna och energierna i nummer 2. Nummer 1 resonerar med kreativitet och skapande, Nummer 2 ger den energi av balans, helande, hängivenhet och nåd. Det bär vibrationerna av dualitet, diplomati och anpassningsförmåga, partnerskap och relationer, känslighet och osjälviskhet. Nummer 2 resonerar också med tro och tillit och att tjäna din manifestera in i din verklighet. Håll fokus på dina önskningar, positiva förväntningar och resultat, och det är vad du kommer att få i gengäld. Ge din rädsla eller tvivel änglar för transmutation och läkning.
Ängelnummer 121 är ett meddelande från dina änglar för att se till att det du lägger ut till universum är av positiv karaktär. Du blir ombedd att hålla dig på en positiv väg och att använda dina naturliga färdigheter, talanger och förmågor till det yttersta till förmån för dig själv och andra.
När ängelnummer 121 dyker upp kan dina änglar också säga åt dig att titta på olika sätt att förbättra ditt hem, din trädgård och omgivningen. Gör några enkla ändringar och uppgraderingar och använd enkla nummer 4 (1+2+1 = 4) och Nummer 4 .
Se även:
Upprepar 1: or och 2: or ( 12 , 112 , 121, 122 etc)