Corrie-spoilers nästa vecka: Stus sjukhus och arrestering, Ryan lämnar och Spiders mörka hemlighet

TV-nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Coronation Street-fans kan förvänta sig fyrverkerier på kullerstenen nästa vecka, eftersom nedfallet fortsätter efter att en hemlighet avslöjats och en karaktär förbereder sig för att lämna ITV tvål.



Den här veckan på tvålen såg fansen när Stu Carpenter (Bill Fellows) fick sin stora hemlighet avslöjad, men saker går från dåligt till värre då han hamnar i fara och sedan i handbojor.



På andra ställen ser den återvändande tvålstjärnan Spider Nugent (Martin Hancock) sin egen mystiska hemlighet retas när han kommer närmare Toyah Habeeb (Georgia Taylor).



Samtidigt ska Ryan Connor (Ryan Prescott) ta reda på sitt straff efter att han greps för det iscensatta rånet på bistron.

katie hopkins persikor geldof twitter

Här finns allt Coronation street fans kan förvänta sig denna tvål nästa vecka...

  Stu hamnar i handbojor nästa vecka på tvålen
Stu hamnar i handbojor nästa vecka på tvålen

Stu skyndade till sjukhus efter kollaps som hemlig avslöjad

Efter att Stus ex-fru Lucy dök upp på kullerstenen för att dela en bomb om sitt förflutna, har ITV-spoilers avslöjat att nästa vecka blir Kelly chockad när han läser skvaller om situationen på sociala medier.



Zeedan återvänder hem från semestern och fylls i av Alya över den oroande situationen, eftersom hon oroar sig för påverkan på Yasmeen.

  Den här snickaren's secret is exposed on Corrie
Stu Carpenters hemlighet avslöjas på Corrie

Kelly förblir lojal mot sin vän och lovar att prata med Stu och få hans sida av historien, men de hittar honom snart berusad och knappt vid medvetande på gatan.



Aadi hoppar till handling och ringer räddningstjänsten, som skyndar honom till sjukhuset där Kelly andas ut när Stu återfår fullt medvetande.

Hon bestämmer sig för att det är dags att ställa några svåra frågor om hans förflutna och efter ett tips från Kelly på sjukhuset kommer Yasmeen för att besöka honom.

Hon är glad över att se att han är okej, men vägrar att höra honom angående Lucys anklagelser, vilket gör att Stu bestämt sig för att Kelly också mår bättre utan honom.

  Kommer Yasmeen någonsin höra honom?
Kommer Yasmeen någonsin höra honom?

Han bestämmer sig för att knuffa bort henne genom att berätta för Kelly att han inte vill se henne längre, vilket gör henne förkrossad.

Senare i veckan kommer Yasmeen hem och upptäcker Stu, som vägrar lämna nummer 6 tills Yasmeen hör hans sida av historien.

game of thrones utställning uk

Yasmeen skickar diskret ett meddelande och vädjar om hjälp till Zeedan, som dyker upp med Craig och när situationen går ur händerna arresteras Stu för brott mot freden.

Spindel gömmer mörk hemlighet mitt i förnyad romantik

Någon annanstans på Coronation Street nästa vecka besöker Spider Toyah, som anförtror honom om hur ensam hon känner sig efter Imrans död.

död vid global sammankomst
  Toyah har haft svårt att följa Imran's death
Toyah har haft det kämpigt efter Imrans död

Senare gör Leanne sitt eget besök hos Toyah och förklarar att Spider förmedlade budskapet och bjuder in Toyah att flytta in hos henne på Victoria Court.

I senare scener försöker Toyah hålla avstånd från Spider när hon blir upprörd över ett sparkonto som Imran öppnade för Alfie.

Trots försök att ta avstånd från Spider, när Toyah senare får reda på att Spider har arresterats vid en protest, bestämmer hon sig för att kolla upp honom.

Tillbaka i lägenheten lutar sig Toyah in för en kyss med Spider och de gamla lågorna är snart på väg till sovrummet tillsammans.

  Vad döljer Spider?
Vad döljer Spider?

Men efteråt blir Toyah plågad av skuld och säger åt Spider att gå, innan han försäkrar henne att han är glad för att de är vänner.

Senare ringer Spider ett hemligt telefonsamtal och berättar för personen i andra änden av telefonen att han inte kan vänta med att komma tillbaka. Vad döljer han?

Ryan är på väg att gå ut när han står inför fängelse efter falskt rån

Någon annanstans på kullerstenen, Ryan Connors avfart från Coronation Street verkar vara oundviklig eftersom han står inför fängelse nästa vecka.

  Ryan Connor ser ut att lämna Coronation Street
Ryan Connor ser ut att lämna Coronation Street

Den olyckliga bartendern hade hoppats kunna vända sin förmögenhet genom att delta i ett försäkringsbedrägeri med Debbie Webster – men greps och riskerar nu ett långt fängelsestraff.

Nästa vecka blir Ryan åtalad och tillsagd att gå i domaren nästa dag, medan Craig bekräftar att CCTV-filmerna är fördömande bevis mot honom.

Ryan berättar senare för Debbie att de borde iscensätta falska CCTV-bilder av en maskerad beväpnad man som tvingar honom att råna bistron, men hon vägrar att samarbeta.

fearne bomull ian watkins
  Han väntar på straff för bistronrånet
Han väntar på straff för bistronrånet

Ronnie hittar Ryan som själv försöker fixa kameran i bistron och råder honom att acceptera sitt straff.

På onsdag stöttar Ronnie Ryan vid magistratsdomstolen när han erkänner skyldig. Hans yrkande accepteras av distriktsdomaren och han inväntar straff.

Coronation Street sänds måndagar, onsdagar och fredagar klockan 20 på ITV.

Se Även: