Game of Thrones UK -utställning avslöjar första titt på vad fans kan förvänta sig

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: © 2019 Home Box Office, Inc. Med ensamrätt. HBO® och alla relaterade program tillhör Home Box Office, Inc.)



Game of Thrones kommer tillbaka till våra skärmar i april för sin sista säsong, men det finns ett enkelt sätt som fans kan fixa när det är över.



Det beror på att HBO lanserar en Game of Thrones Studio Tour i Nordirland, en permanent utställning som kommer att innehålla uppsättningar, rekvisita, kostymer och mer bakom kulisserna av det populära tv-programmet.



Nu har HBO erbjudit en smygtitt på vad fans kan förvänta sig av utställningen i Linen Mill Studios, Banbridge, genom att släppa en serie artister & apos; återgivning av hur det kommer att se ut.

människor som ser ut som paul mccartney

Det lovar en 'djupt uppslukande och sensorisk upplevelse', och att döma av förhandsvisningen kommer det att kännas som att du verkligen har klivit in i de sju kungadömena.

Utan det verkliga hotet från White Walkers och drakar, förstås. (Även om vi hoppas att dessa också kommer att visas!)



I grund och botten kommer du att känna att du verkligen har trätt in i de sju kungadömena.

En konstnärs återgivning av Winterfell (Bild: HBO Game of Thrones¨ Studio Tour.)



Set kommer att innehålla Dragonstones tronrum och kartrum, Castle Black's Mess Room, Cersei's Courtyard i King's Landing och till och med inne i Winterfell själv.

Besökare kommer att kunna gå runt uppsättningarna och komma nära de riktiga rekvisita, kostymer och vapen som används under serien, samt lära sig alla hemligheterna kring hur specialeffekter skapades för ikoniska scener.

jake hall och fröken

Dragonstone Throne Room (Bild: HBO Game of Thrones¨ Studio Tour.)

Åh, och det kommer att finnas en & apos; interaktiv kostymavdelningsstation & apos; som får oss att hoppas att du kan klä dig som alla dina favoritkaraktärer, samt visa avslöjande smink- och protetikhemligheter och mycket mer från produktionsdesignen och konstavdelningen inklusive armory!

Kartrummet i Dragonstone (Bild: HBO Game of Thrones¨ Studio Tour.)

francesca allen kärleksö

Det kommer också att finnas en första samling i sitt slag av displayer som belyser produktionsdesignens och konstavdelningens kreativa verk.

Det finns mycket att utforska i den nya 110 000 kvm interaktiva upplevelsen, som kommer att öppnas för allmänheten våren 2020.

Utforska Cerseis innergård (Bild: HBO Game of Thrones¨ Studio Tour.)

Biljetterna har inte släppts än men du kan hålla utkik efter Linen Mill Studios webbplats för uppdateringar.

Nordirland ger också en passande plats. Trots allt fungerade det faktiskt som en av Game of Thrones -inspelningsplatserna!

Kom nära kostymerna och rekvisita (Bild: HBO Game of Thrones¨ Studio Tour.)

nicole kidman plastikkirurgi

Jeff Peters, vice president, licensiering och detaljhandel, HBO, sa: ”Det är vårt uppriktiga nöje att tillkännage den första attraktionen från Game of Thrones Legacy -projektet i Nordirland.

'Några av de mest ikoniska scenerna från Game of Thrones filmades i Linen Mill Studios och våra fans får snart möjlighet att besöka och se hur verkets fantastiska besättning fungerar i den museimiljö som det förtjänar.'

Läs mer

Film- och TV -platser du kan besöka
James Bond Harry Potter BBC: s skökor Ratched

Se Även: