Katie Hopkins bryter tystnaden om Peaches Geldofs tragiska död: '' Hon skulle inte vilja ha en tweet från mig ''

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peaches and Katie on This Morning förra året



Katie Hopkins har brutit sin tystnad efter Peaches Geldofs tragiska död på måndagen och sa: 'Peaches ville inte ha en tweet från mig'.



Den före detta Lärlingstävlaren inledde en Twitter -fejd med den avlidna tvåbarnsmamman, och Katie använde sin tidningskolumn för att attackera den unga mamman i november förra året.



Det kulminerade med en uppgörelse framför This Morning värdar Holly Willoughby, Phillip Schofield och nationen .

Efter Peaches död på måndagen förväntade sig många att den produktiva diskanten Katie skulle hylla Peaches på sociala nätverk på tisdagsmorgonen - och kritiserade henne när hon inte gjorde det.

Nu har Katie svarat på den kritiken och sagt att hon inte ville vara en annan kändis för att 'krypa till sitt Twitter -konto' för att överträffa någon annan i 'deras offentliga uppvisning av nöd'.



Hon skriver i sin kolumn för The Sun och säger: 'Peaches ville inte ha en tweet från mig. Hon välkomnade det inte i livet. Hon behövde verkligen inte det i döden. Hon var tuff nog att inte söka godkännande från någon. Jag beundrar den egenskapen hos andra. '

Hon tillägger: ”När hemska saker händer, är vårt jobb inte att skapa bråk utan att överlåta människor till deras sorg.



'Nu måste Sir Bob, hennes man och barnen lämnas i privatlivet för att hålla fast vid allt som håller dem flytande.'

Katie fortsätter: 'Att växa upp utan en mamma gav sorg i Peaches & apos; liv. Hennes död hotar att göra detsamma för sina pojkar. Historien har gjort en fruktansvärd sak och upprepat sig själv. '

'Persikor behövde inte tweets från kändisar eller främlingar - hon behövde bara en mammas kärlek.'

Peaches Geldof & Katie Hopkins debatt Bilaga Föräldraskap

Katie säger att Peaches inte hade velat att hon skulle twittra

Tragic Peaches, 25, hittades död i sitt hem i Wrotham, Kent, på måndagen och polisen har sagt att hennes död behandlas som en 'icke-misstänkt, oförklarlig plötslig död'.

En obduktion som gjordes på Darent Valley Hospital i Dartford visade sig vara otydlig och fick ytterligare undersökningar för att försöka fastställa hennes dödsorsak.

En talesman för North West Kent coroner Roger Hatch sa: 'Vi kan bekräfta att kroppen har släppts till familjen för begravningsarrangemang.'

Eventuella förundersökningar förväntas inte öppnas och avbrytas av rättsmedicinen förrän resultaten av toxikologiska tester är kända.

Peaches Geldof 1989-2014 Visa galleri

Se Även: