Coronavirus, tragedi och lesbisk kärlek - vad som hände bredvid Pin -ups

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

På nittiotalet kunde du bokstavligen inte öppna en tidning utan att hälsas av ett par damklumpar på sidan 3.



Som den hetaste spelningen i staden föll blivande glamourmodeller över sig själva för att få en plats på den eftertraktade sidan, där institutionen gjorde eller bryter många karriärer.



Med sin fräscha skönhet och rikliga busom var den ursprungliga pin-up Samatha Fox så framgångsrik att hon gav prinsessan Diana en löpning för sina pengar som den mest fotograferade kvinnan på åttiotalet.



Och sådana som Linda Lusardi, Linsey Dawn McKenzie och Nell McAndrew blev stora stjärnor i sig.

anthony joshua vs tyson fury date

Men vad hände efter att kamerorna slutade klicka? För barnets sorg för sorg och för att hitta lesbisk kärlek, här är vad som kom nästa ...

Samantha Fox

Samantha Fox var bara 16 när hennes mamma gick med i en glamourmodelleringstävling

Samantha Fox var bara 16 när hennes mamma gick med i en glamourmodelleringstävling (Bild: NEWSAMpix)



Bara 16 när hon avvisades från en karriär inom polisen för att hon var för kort, gick Sams mamma istället in i The Sunday People's the Year of the Year amatörmodell tävling 1983.

Den i London födda tonåringen blev en av de mest fotograferade kvinnorna under decenniet och fick en fyraårig affär innan han plötsligt slutade med glamourmodellering för att bli en popstjärna.



Hon visade sig också vara en framgång på det området och vann ett BRIT -pris för sin debutsingel Touch Me.

Men bakom kulisserna höll Sams privatliv på att falla sönder mitt i ett bittert fall med hennes kontrollerande pappa-vände chef Patrick.

Han gav Sam ett svart öga i en brutal stöt, vilket fick stjärnan att avskeda honom och vidta rättsliga åtgärder för över 1 miljon pund av hennes pengar som hade försvunnit.

Hon stämde honom framgångsrikt för 363 000 pund och pratade fortfarande inte med honom när han dog.

När det gäller hennes kärleksliv, efter att ha träffat karriärkriminella Peter Foster och Kiss -stjärnan Paul Stanley, började rykten om en lesbisk romantik mellan Sam och hennes huskamrat Cris Bonacci virvla.

Och 2003 bekräftade Sam att hon var i ett seriöst förhållande med sin manager Myra Stratton.

Myra Stratton och Samantha Fox

Samantha hittade kärleken med sin chef Myra (Bild: Rex)

'Jag har sovit med andra kvinnor men jag har inte varit kär innan Myra Stratton,' sa hon.

'Folk säger att jag är gay. Allt jag vet är att jag är kär i Myra, jag älskar henne helt och vill spendera resten av mitt liv med henne.

Paret blev civila partners 2009 men Myra gick tragiskt bort i cancer 2015, bara 60 år gammal, och lämnade Sam förstörd.

'Det har varit ett tufft par år för mig', erkände hon på This Morning.

'Lidandet är över ... [Myra] led i två år. Hon fick höra att hon var terminal två år innan hon dog, så det var den svåraste tiden, de två åren som ledde till hennes död. '

Samantha, 53, bor nu i Essex med norska flickvännen Linda Olsen och hennes två söner.

Linda Lusardi

Leggy Linda var en favorit från Sida 3

Leggy Linda var en favorit från Sida 3 (Bild: REX/Shutterstock)

drottning elizabeth ii bro

Skattekontorarbetaren Linda drömde om att öppna en egen frisörsalong när en fotograf & fru såg henne vid en busshållplats övertygade henne om att prova glamourmodellering.

Bara 18 när hon debuterade 1976, blev Linda den mest populära tidningspin någonsin.

När kontanterna rullade in drog hon sig tillbaka till Hertfordshire -landsbygden med första maken Terry Bailey, innan de splittrades i en flamm av grimhet 1996.

Strax efter träffade hon andra maken Samuel Kane medan hon spelade i panto och de knöt knuten 1998.

Men tragedin inträffade när Sams mamma fick en hjärtattack och dog under en festlig resa till Spanien för vänner och familj.

”Det var så traumatiskt att flyga tillbaka utan henne och se Sam göra så ont. Vi har alltid varit så familjorienterade, minns Linda.

Linda ser fortfarande fantastisk ut på 61 (Bild: Bästa tidningen)

Stjärnan har sedan skurit ut ett namn för sig själv som tv -skådespelerska, som visas i Emmerdale och The Bill.

Och på onsdagen var Linda, 61, tillbaka i rubrikerna efter att ha berättat för fans att hon drabbats av coronavirus.

'Jag är extremt sjuk med Corona just nu' skrev Dancing On Ice -stjärnan på Twitter och väckte panik bland sina följare, som uppmanade henne att hålla sig stark.

Linsey Dawn McKenzie

Nationen räknade ner till Linsey Dawn McKenzies debut

Nationen räknade ner till Linsey Dawn McKenzies debut (Bild: Människorna)

big mac och pommes frites

De flesta firar sin 16 -årsdag med en fest, men Linsey markerade hennes med en tidning nedräkning till hennes topplösa modelldebut.

Beslutad att göra sig ett namn, Linsey, nu 31, strök sig också in i allmänhetens medvetande vid England mot West Indies cricketmatch på Old Trafford och sprang över planen med & apos; bara retande & apos; kröp på hennes nakna bröst.

Liksom alla bra glamourmodeller hade hon en ond fejd med Katie Price - aka Jordan - och slog rubrikerna över en skandalös affär med den gifta Bolton -spelaren Dean Holdsworth.

Linsey, bild 2015, fortsatte med att spela i hardcore -porr

Linsey, bild 2015, fortsatte med att spela i hardcore -porr (Bild: Gordon Rondelle/REX/Shutterstock)

Hennes engagemang med EastEnders & apos; skådespelaren Michael Greco avbröts efter att paret drabbats av två hjärtskärande missfall, och vid 21 fick hon kontakt med Terry Canty och firade med en hårdporrfilm för hennes 2001 DVD Ultimate Linsey.

Men deras kinky union skulle inte vara och de separerade efter bara sex veckor innan Linsey slutligen slog sig ner med Wimbledon FC -stjärnan Mark Williams 2004 och genomgick en bröstförminskningsoperation efter att ha välkomnat sonen Luca, nu 14.

Michelle Marsh

Michelle Marsh kallades för nya Samantha Fox (Bild: ExpressStar)

Artonåriga Michelle Marsh var redo för stora saker när hon slutade jobbet som vårdbiträde efter att ha vunnit en klyvningstävling 2001.

Hyllade nya Samantha Fox på grund av sitt blonda hår och 34FFs, hon blev snabbt en pojke & apos; mags favorit, som visas i Loaded, Nuts, Maxim, Zoo och Playboy.

rev kate bottley bröllop

Och precis som Sam försökte hon också förgrena sig till pop och släppte en singel som heter I Don & apos; t Do 2006.

Tyvärr gjorde det inte mycket, skrapade in i listorna på nummer 89.

Michelle har också medverkat i The X Factor’s Battle of the Stars, The Weakest Link, Celebrity Big Brother och Celebrity Four Weddings.

Hon har tre barn med sin skotska fotbollsspelare Man Haining och slutade modellera för att driva barnbutik, TillyFlops, i Oldham, Manchester, 2012.

Nell McAndrew

Nell fick sin början i en tävling som såg ut (Bild: )

Läs mer

coronavirus utbrott
Live uppdateringar av Coronavirus Storbritanniens fall och dödstal Är tentamen i år rättvis? Senaste nyheterna om coronaviruset

Nell arbetade som bankkassör i Leeds när hennes frisör övertygade henne om att delta i en Marilyn Monroe-liknande tävling och hennes karriär föddes.

Men hennes spelning som Lara Croft -modell för Tomb Raider -spelen 1998 tog ett skandalöst slut när hon avskedades efter strippning för Playboy.

21 ängelnummer betydelse

Nell, nu 46, knöt knuten med fastighetsutvecklaren Paul Hardcastle 2004. Men bara ett år in i äktenskapet fick de ett krossande slag när läkare rådde Nell att avsluta sin första graviditet på grund av störningar i tillväxten.

Nell McAndrew och maken Paul Hardcastle med sonen Devon

Sonen Devon anlände säkert året efter men det fanns mer hjärtesorg i beredskap när Nell fick en andra förlust 2012 innan dottern Anya föddes.

”Jag var sex veckor borta och Paul och jag såg båda fram emot vår nya ankomst. Det var fruktansvärt sorgligt, säger hon till tidningen Now.

'Jag höll ihop det under operationen men fick ett gott skrik utanför i bilen, där min mamma väntade på mig.'

Se Även: