Från kycklingdoughnuts till mini crumpet canapés - den bästa M&S julmaten för 2020

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Med lockdown 2.0 stadigt bakom oss och julbubblor som bildas runt om i landet, är det dags att verkligen bli upphetsad inför högtiden.



M&S Food har en bländande uppvisning av godsaker i butik i år för att göra din jul så magisk (och utsökt) som möjligt.



De har också gjort det lättare för kunderna att koppla av och komma in i säsongens anda med en mängd nya säkerhetsåtgärder i butiken, inklusive digitala köer, utökade öppettider och möjlighet att boka shoppingplatser i förväg för att ta stress. slut på shopping. Hitta din närmaste butik och öppettider här .



Berömd för att visa festmat och underbara matgåvor, i år har M&S gått ännu längre för att uppnå wow -faktorn. Och om du går vidare med din matinköp i år, har de allt du behöver för en utsökt julmiddag i frysen!

För ännu mer inspiration kan du besöka M&S fantastiska festligt nav på nätet .

Det här är inte vilken festmat som helst

Chicken Donut Dippers (£ 5) och Battered Mini Sausages (£ 5) är båda tillgängliga på 4 för 3 -erbjudande



Festligheter kan se lite annorlunda ut, vissa kan till och med vara virtuella, men oavsett om du dricker online med vänner eller bara plockar framför tv: n på lördagskvällen, finns det ett perfekt alternativ för festmat för alla.

alan brasilien jill brasilien

Paket med festmat flyger redan ur kylskåp och frysar på M&S, med toppsäljare inklusive en av stjärnorna i deras julannonser, Mini Beef och Porcini-fyllda Yorkshires (£ 7). Kronstjärnan, Olivia Colman kallade dem lite snygga byxor och vi råkar hålla med!



Årets utbud av festgodisar inkluderar också de första Chicken Donut Dippers i Storbritannien med en rökig BBQ-sås och knaprig våffelsmulor för doppning (£ 5). De salta godisarna presenteras till och med i sin egen munkbox. En annan stor hitter, Battered Mini Sausages med en Chip-Shop Style Curry Sauce dip (£ 5), är gjord med brittiskt fläsk i en salt- och vinägersmet och är löjligt god.

M&S ’mini crumpet canapés, som var en stor hit hos kunderna förra julen, är tillbaka i år kvävda i Marmite® och smält Cheddarost (7 £). Älska det, eller hata det, de är godkända av Good Housekeeping och ett riktigt måste-försök.

Om det inte var nog är M&S festliga festmatserie tillgängligt på ett 4 för 3 -erbjudande och lämpligt för frysning (så lager nu).

Fyll frysen

Veganvänligt, fryst Plant Kitchen Sticky Toffee Pudding (£ 4)

william arnold juni brun

För den ultimata bekvämligheten kan du i år hitta allt från kalkon- och köttfärtspajer till desserter och festmat i frysgången. M&S ser att kunderna planerar framåt med sina festliga matinköp mer än någonsin, och efterfrågan på frusen julmat med hög kvalitet och högsta värde är alltid hög!

M&S frysar är laddade med allt du kan behöva för den perfekta julmiddagen - från skaldjursrätter till saftiga kötträtter och allt tillbehör till de mest dekadenta desserterna.

Om du är ute efter en dessert-propp, är Black Forest Gateau (£ 6) gjord av chokladsvamp som blötläggs i Kirsch-sirap med körsbärskompott, vispad grädde, chokladspån och körsbär. Och återvänder efter sin enorma popularitet förra året, Torched Winter Berry Pavlova (£ 8), toppad med vispad grädde och vinterbär, och beströdd med en söt pudring, och är perfekt för alla festliga firanden (tänk bara på juldagen!).

Faktureras som den ultimata veganska efterrätten i år, alla kommer att vilja ha en bit av den nya Plant Kitchen Sticky Toffee Pudding (£ 4). Denna lätt kryddade pudding är fylld med dadlar och toppad med rik saltad karamellsås.

Frysta färdiga att baka färskpajer (6 för 2,50 £)

Frozen Torched Winter Berry Pavlova (£ 8)

Mathew Horne James Corden

Fläskpajfläktar behöver aldrig ta slut ... du kan till och med hitta dem i frysen i år! Perfekt för den nybakade lukten av köttfärspajer i huset, Ready to Bake Mince Pies (6 för 2,50 £) är allsmördegsbakade pajer, djupt fyllda med saftiga vinrankor och redo att baka från frysta. Ett enkelt sätt att njuta av smaken av hemlagade pajer utan stress.

Vi förklarar definitivt 2020 som året för att fylla på frysen!

Underbara presenter

Vi ÄLSKAR det faktum att vi kan kryssa av så mycket av våra julklappshoppningar medan vi gör våra julmatshoppningar i år.

M&S har verkligen dragit ut hållplatserna med sitt utbud av roliga och läckra presenter i år. Oavsett om du köper för en ultimat matälskare eller Percy Pig-fanatiker i ditt liv, finns det ett stort utbud av alternativ från strumpfyllmedel till hjältar under trädet.

Missa inte årets måste-ha-present till Percy Pig-tvångsmän: en underbar glasburk, präglad med Percys ansikte och full av 1 kg ikoniska Percy Pig-godis. När godiset har slukats kan burken cyklas upp i alla möjliga roliga saker, från vaser till lyktor eller en skattkammare för speciella minnessaker. Vad mer är Percy Sweetie Jar erbjuds för närvarande endast £ 12 (från £ 15).

Ikonisk Percy Pig, återanvändbar Sweetie -burk för närvarande £ 12

Den perfekta Triple Chocolate Panettone (£ 10) presenteras i den vackraste lådan och är en måste-ha matgåva (utan att behöva packas in heller-bonus!). Bakad på ett italienskt familjebageri, är denna söta och fluffiga panettone fylld med chokladsås och chokladflis och sedan toppad med mörk choklad och vita chokladflis.

Triple Chocolate Panettone (£ 10)

Och medan vi pratar choklad - du kan hitta en chokladask för varje tillfälle på M&S i år, från de vackert förpackade mjölkchoklad-, mjölk-, mörk- och vitchokladboxarna (för närvarande endast £ 4) till superstjärnan på sociala medier Collection After Dinner Mintchoklad (£ 12), som förvandlas till ett minibord för enkel plockning!

Collection After Dinner Mintchoklad £ 12

brian may dotter bröllop

Festliga smygtittar

Om det inte har tagit din fantasi (och vi skulle bli förvånad om det inte har gjort det!), Har M&S de mest otroliga godsakerna som lanseras i butiker under hela december, och vi har haft en exklusiv smygtitt på tre av dem som träffar butiker under nästa vecka:

• Continental Antipasti Wreath (£ 10) är ett bordsfärdigt betningsfat komplett med italiensk prosciutto crudo, salami Milano, italienska Nocellara-oliver, spansk chorizo ​​och Manchego. I butik nu och perfekt att plocka framför TV: n!

• Vad är bättre än en varm, flagnande korvrulle till jul? En jätte en förstås! Merly Christmas Giant Sausage Roll (£ 8) lanseras nästa onsdag och innehåller över 600 g fläsk och karamelliserad lök, insvept i smördegsmörgås, och är perfekt för familjedelning. Det kommer att förenas av en god jul jättegrönsaksrulle som serverar 8 poeple (8 £) gjord med flagnande vegansk smördeg, morot, svensk, butternut squash, tranbär och frön. Bara skiva och dela!

• Vad skulle julmiddagen vara med grisar i filtar? M&S ’& apos; Our Best Ever & apos; Pigs in Blankets (£ 5) går definitivt i kundvagnen när de lanseras nästa onsdag. Dessa cocktailkorvar har varit perfekt kryddat och inslagna i krispigt bacon, och om M&S säger att de är deras bästa någonsin ... kommer vi att behöva se vad väsen handlar om.

God jul jättegrönsaksrulle serverar 8 personer (£ 8)

Stressfri shopping

I jul har M&S infört en rad nya åtgärder för att hjälpa kunderna att handla säkert och utan stress under högsäsongen. Över 1800 vänliga M & S -kollegor kommer att hjälpa dig hälsa dig vid dörren och hjälpa dig när du handlar. Fyra hundra butiker kommer också att ha öppet längre än någonsin, med förlängda öppettider fram till jul, vilket innebär att du kan handla vid en tidpunkt som passar dig.

Du kan boka din shoppingplats i förväg med Sparks Book & Shop , helt enkelt gå online och boka en tid som fungerar bäst för dig att undvika köer.

var filmades skamlöst uk

Om din butik är under £ 45 kan du också betala för den med din telefon med Mobile Pay & Go app.

Så om det är prisbelönt, festlig mat som du måste prova, är du ute efter den här julen och en stressfri shoppingupplevelse ... vi tror att M&S ​​garanterat kommer att ge lite magi till dina fester.

Se Även: