Conor McGregor retar Man Utd -erbjudandet mitt i kollaps i den europeiska superligan

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Conor McGregor retade att han undersöker möjligheten att köpa Manchester United när kaos fortsätter att utvecklas på Old Trafford.



United skulle vara en av 12 & apos; Founding Clubs & apos; av den utbrytande europeiska superligan - men förslag började riva upp på tisdagskvällen när medgrundarna Chelsea och Manchester City förberedde sig på att dra tillbaka sitt engagemang.



De röda djävlarna mötte enorm kritik från fans, politiker, spelare och klubblegender över sitt beslut att hjälpa till att starta den nya tävlingen.



Och inför motreaktionen bestämde sig Ed Woodward för att avgå från sin roll som Uniteds vice vice ordförande.

är isbjörnar höger- eller vänsterhänta

Den europeiska Super League -sagan har avslöjat den enorma klyftan mellan värderingarna för United -supportrar och Uniteds ägare, familjen Glazer.

david walliams lara sten
McGregor retade att han kommer att köpa sin pojkeklubb

McGregor retade att han kommer att köpa sin pojkeklubb (Bild: AFP via Getty Images)



Men en man som kan relatera till fansen är pojkvännen Red Devil och UFC -superstjärnan McGregor, som antydde ett djärvt erbjudande om att köpa klubben.

Irländaren tog till Twitter för att skriva: 'Hej killar, jag funderar på att köpa Manchester United! Vad tror du?'



McGregor öppnade upp sin anslutning till United i en intervju med Manchester Uniteds officiella webbplats tidigare i år och påminner om sina minnen från att ha sett sina landsmän Roy Keane och Denis Irwin med Sir Alex Ferguson i utgrävningen.

De röda djävlarna är i ett oroligt tillstånd med Woodward på väg att lämna och Super League i sönder

De röda djävlarna är i ett oroligt tillstånd med Woodward på väg att lämna och Super League i sönder (Bild: Getty Images)

Vill du se Conor McGregor köpa Manchester United? Säg vad du tycker i kommentarerna.

Han sa: Jag var mer en spelare än en tittare då, men Manchester United var mitt lag. Det var bara häromdagen som jag stötte på en gammal bild av mig själv iförd den ökända gråa United -tröjan, som jag köpte med mina [First Holy] nattvardspengar vid åtta års ålder.

rob knox harry potter

Jag ser min son när jag tittar på det här fotot. Jag skulle vilja veta var det är nu. En riktigt 'Notorious' fotbollströja!

Jag lockades av framgångar och vinnarmentalitet för klubben och människor som omges av United. Irländska legender som Denis Irwin och Roy Keane var dedikerade till sitt hantverk och hade den vinnande mentaliteten.

9/11 kroppar

Roy Keane var en av de bästa mittfältare som europeisk fotboll någonsin har sett. Motståndarna skulle bli psykiskt misshandlade innan de ens hade klivit upp på planen för att möta honom.

Sedan hade de fotbollens don vid rodret, den legendariska Sir Alex Ferguson. Att ha så mycket framgång under en så lång period är anmärkningsvärt och något jag fortsätter att sträva efter.

Registrera dig till NEWSAM Football -e -postmeddelandet här för de senaste nyheterna och överför skvaller.

Se Även: