Cody Gakpo gör känslor tydliga när Man Utd-överföring blir en möjlighet

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester Uniteds lång jakt på en forward under sommarens transferfönster kan närma sig sitt slut med Cody Gakpo som enligt uppgift är intresserad av att ansluta sig till klubben.



United har jagat en mångsidig forward sedan dess Erik ten Hag anlände till klubben, men, ungefär som med sin strävan efter Barcelona s Frenkie de Jong , har kommit till kort hittills. Ten Hag uppmanade inledningsvis sin klubb att värva Anthony från sin tidigare klubb Ajax, men de har nu övergett detta på grund av den holländska klubbens värdering på 70 miljoner pund.



2-1-förlusten med Brighton på söndagen har fått klubben att intensifiera sina ansträngningar för att värva en forward, med Cristiano Ronaldo den enda fullt vältränade mittanfallaren efter Anthony Martials skada. Uniteds intresse för Bolognaforwarden Marko Arnautovic har redan gjorts blivit övergiven , lämnar Gakpo som deras återstående främsta mål .



De kunde äntligen vara på en vinnare, med Telegraf rapporterar att Gakpo är intresserad av att gå med i Ten Hag, som representeras av samma byrå. 23-åringen gjorde imponerande 12 mål och 13 assist på 27 ligamatcher förra året och har väckt uppmärksamhet från när och fjärran.

Arsenal har varit starkt kopplade till Gakpo, som är högerfotad och framförallt spelar på vänsterkanten. PSV Eindhoven vill inte förlora sin stjärnspelare, men kan bli tvungna att sälja om ett bud på 35 miljoner pund kommer in.

United har klargjort sina förfrågningar med PSV, som leds av Ruud van Nistelrooy, men som ännu inte har lagt ett officiellt bud. Gakpo är medveten om överföringsintresset för hans tjänster, men är fortfarande engagerad i saken med sin nuvarande klubb.



SÄG VAD DU TYCKER! Är Cody Gakpo rätt forward för Manchester United? Kommentera nedan .

  Ruud van Nistelrooy i PSV, Cody Gakpo i PSV
Cody Gakpo tränas av Ruud van Nistelrooy i PSV Eindhoven ( Bild: Soccrates/Getty Images)

'Vi måste först fokusera på [den andra matchen mot Monaco] och försöka ta oss till Champions League , då är det mer troligt att jag stannar, sa han till ESPN innan PSV:s 3-2-vinst säkerställde en 4-3-seger sammanlagt över Monaco på tisdagskvällen och bokade ett slutspel mot Rangers.



'Jag tror inte att jag har sagt någonstans att jag åker, så det finns definitivt en chans att jag stannar. Jag är öppen för en kopp kaffe med ledningen - eller kaffe till dem och vatten till mig. Vi' får se hur det går.'

United missade ännu ett mål tidigare i veckan, där RB Leipzig bekräftade ett avtal om att värva den spännande unga forwarden Benjamin Sesko nästa sommar. Gakpo gjorde 21 mål på 47 matcher i alla tävlingar förra säsongen och ses som redo för steget upp till elitserien .

The Telegraph säger att agenter också har uppmuntrat United att överväga Atletico Madrids tidigare Chelsea anfallaren Alvaro Morata. Den spanska anfallaren förväntades flytta till Juventus på permanent basis efter en lång låneperiod och Atleti är nu desperata att avlasta honom ett år innan hans kontrakt går ut. United kommer sannolikt inte att vara intresserade av 29-åringen, som hade det kämpigt under sina tre år i Chelsea.

Se Även: