Chris Rock lurade ex-frun med Kerry Washington 'i sex månader' efter att ha filmat I Think I Love My Wife tillsammans

Chris Rock

Ditt Horoskop För Imorgon

Ända sedan Chris Rock sa att han fuskat sin ex-fru med tre olika kvinnor, inklusive en A-lista-stjärna, i en komedi, har rykten snurrat.



Men det har nu rapporterats att Hollywoodstjärnan är Skandalstjärnan Kerry Washington - och det började 2007, när hon var förlovad med skådespelaren David Moskva.



En källa berättade Sida sex : Han fuskade sin fru med Kerry när de filmade ['I Think I Love My Wife'] om honom, ironiskt nog, med fantasier om att fuska med sin fru.



populära pojknamn 2019

”Det pågick ett tag, i ungefär sex månader, och hon fick reda på det.

'Det finns ingen gråzon.

Chris Rock lurade sin ex-fru med Kerry Washington (Bild: WireImage)



Han sa att han var en bit av s ** t & apos; till henne (Bild: AFP)

Det kommer efter Rolling Stone rapporterade Chris säger i en rutin: Jag var en del av hans äktenskap med exhustrun Malaak Compton-Rock.



Publikationen lade till att Chris segger in i sina otroheter och blir avväpnande specifik och beskriver tre kvinnor: en känd, en halvberömd och en medlem i detaljhandelsklassen.

man utd nya stadionplaner

En annan källa hävdade dock att hans rutin inte var allvarlig och sa: 'Jag tar det som ett skämt när han säger att han lurade med en känd person. Han säger till och med att han lurade med en medlem av Destiny’s Child, men inte Beyoncé.

'Han var vän med Kerry vid den tiden. De gjorde filmen tillsammans.

Kerry var en av tre älskarinnor (Bild: FilmMagic)

”Han separerades också från Malaak vid den tiden. De var av och på mycket under sitt äktenskap. Det var en stenig situation.

Kerry är nu lyckligt gift med Nnamadi Asomugha, som hon har dottern Isabelle och sonen Caleb med.

red dead 2 uppdragslista

Samtidigt dejtar Chris skådespelerskan Megalyn Echjkunwoke, men har sagt: Skulle jag någonsin gifta mig igen? Inte om det skulle bota AIDS.

NEWSAM Celeb har kontaktat Kerry och Chris & apos; reps för kommentar.

Se Även: