Man Utd äger Glazers 'för att göra 11 miljoner pund investering' i Old Trafford och Carrington

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United väntar en efterlängtad uppgradering av sin stadion och träningsplan som en del av en investering på 11 miljoner pund från familjen Glazer.



Klubbens ägare har mött hård kritik över hur Old Trafford har fått försämras när åren har gått, med tidigare United -backen Gary Neville som hävdar att marken var 'ruttnande'.



Men det verkar som om Glasarna nu har svarat sina kritiker när de vill installera nya strålkastare på både stadion och deras Aon -träningskomplex i Carrington, bland en mängd andra utvecklingar.



hur dog hedboken

Arbetet kommer att utföras i sommar och kommer att omfatta tillhandahållande av säker ställning på Old Trafford för upp till 1 500 personer.

Glazers planerar att investera 11 miljoner pund i Old Trafford och Uniteds anläggningar

Glazers planerar att investera 11 miljoner pund i Old Trafford och Uniteds anläggningar (Bild: Icon Sportswire via Getty Images)

Som rapporter Posten , omklädningsrummen på stadion är också på grund av en översyn, liksom samma anläggningar på deras träningsbas för både herr- och damlag.



Ett nytt digitalt biljettsystem kommer också att införas i tid för nästa säsong som ger tillgång till Old Trafford Covid-safe.

Investeringen kommer drygt en månad efter att fans bröt sig in på Old Trafford i protest mot Glazers för deras hantering av klubben, med sina misslyckade planer på att gå med i en utbrytande European Super League (ESL) det sista halmstrået.



Det var i kölvattnet av ESL -intrigen och under protesterna som Neville siktade på United -ägarna över staten stadion befann sig i.

& apos; Du tittar på klubben nu, den här stadion jag vet att det ser bra ut här, men om du går bakom kulisserna är det rostigt och ruttnande, sa Neville förra månaden.

'Träningsplanen är nog inte ens topp fem i det här landet, de har inte kommit till en Champions League -semifinal på tio år och vi har inte vunnit en liga här på åtta år.

'Marken runt marken är outvecklad, vilande och nedlagd, medan varannan klubb verkar utveckla faciliteterna och fanupplevelserna.'

Joel Glazer höll en fan & apos; forum på fredagen - hans första kontakt med supportrar sedan deras övertagande för mer än 15 år sedan.

Under mötet diskuterade Glazer bland annat klubbens planer för investeringar i deras anläggningar.

Old Trafford ligger i hjärtat av Manchester United och medan vi har spenderat över 100 miljoner pund under de senaste tio åren på infrastrukturprojekt, kommer vi nu att påskynda processen med att planera mycket mer betydande investeringar och uppgraderingar av stadion, säger han.

”Var säker, vi kommer att samråda med supportrar under hela processen för att sluta med ett resultat som vi alla kan vara stolta över.

Detsamma gäller vår träningsplats. Inledande planeringsarbete pågår redan och det kommer att finnas betydande medel tillgängliga för att ytterligare förbättra våra anläggningar och se till att de förblir i världsklass.

Men trots löftet om förbättringar kände Neville att Glazer hade 'missat ett tillfälle' för att visa fansen sina planer och vision.

Hur ska Glazers investera sina pengar i United i sommar? Säg vad du säger nedan.

Se Även: