Celebrity Big Brother 2016 -tävlande: Alla de senaste rykten om den heta sommaruppställningen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emma Willis är klar, eller hur?(Bild: Kanal 5)



Vi har mindre än en vecka kvar till den nya sommarutgåvan av Celebrity Big Brother och fans av realityshowen kan inte vänta.



Det verkar som om det bara var igår Geordie Shore -stjärnan Scotty T tillkännagavs som den senaste CBB -vinnaren efter att programledaren Emma Willis sa sitt namn i januarifinalen.



Scotty slog ut som avskedade Hollyoaks -skådespelerskan Stephanie Davis, före detta kärleksråttan Darren Day, EastEnders -skådespelarna John Partridge, Danniella Westbrook och amerikanska realitystjärnan Tiffany Pollard och nu är det dags för en annan kändis att ta hans krona.

Det borde också vara bra nya serier, särskilt om den nya logotypen har något att göra med.

Här är det helt nya ögat!



Det snygga nya ögat är en guld- och vit skapelse med en krossad stjärna som springer genom mitten, men vad kan det hela betyda?

Desperata kändisar och människor som ställer frågan & apos; vet du inte vem jag är? & Apos; i klubbar upp och ner kommer landet att förbereda sig för att komma in i Channel 5 reality show house, mycket tidigare än väntat och de kan ge några ledtrådar för guldtemat.



Kanal 5 har bekräftat när den nya serien börjar, bara två dagar efter att den aktuella serien har upphört.

När kommer showen att lanseras?

Channel 5 har bekräftat att den nya Celebrity Big Brother -serien kommer att lanseras den 28 juli klockan 21.00.

Vem kommer att vara värd?

Återigen kommer den regerande drottningen av alla saker CBB, Emma Willis, att vara värd för showen med Rylan som är värd för sin spin-off Celebrity Big Brother's Bit on the Side.

Läs mer

Celebrity Big Brother 2018
Vem är med i CBB? Var är CBB -vinnarna nu? Mest kontroversiella huskamrater Mest chockerande CBB -ögonblick

Vilka är hemmakamraterna?

Det har redan funnits stjärnor som Helen Flanagan, Lady C och Chloe Khan kopplade till en tid på Channel 5 realityshow för CBB, och nu har fler kändisar lagts till i mixen för det normala huset.

Grant Bovey

(Bild: Getty)

Anthea Turners värsta mardröm kan just ha förverkligats. Hennes ex-make Grant Bovey har tecknat ett sexsiffrigt avtal för att gå med i Celebrity Big Brother-huset.

Fastighetsmagnaten och filmproducenten, som försattes i konkurs 2010 efter att han skaffat sig skulder på 50 miljoner pund, kommer enligt uppgift att få betalt 100 000 pund och har välkomnat erbjudandet från Channel 5 -chefer att gå in i det ökända huset.

Nyheten kommer utan tvekan att vara ett bekymmer för Anthea som kan frukta att Grant kommer att diskutera sitt äktenskap i huset för nationen att se. De ämnen som kan täckas inkluderar deras skilsmässa och rykten om hans uppenbara otrohet.

Katie Waissel

Den tidigare X Factor-tävlaren Katie Waissel är den senaste realitystjärnan som ryktas krydda den vanliga husuppställningen.

Kan Katie komma in i huset?

Sångaren som gifte sig med modellen Brad Alphonso efter två månaders dejting, gifte sig igen förra året med komikern Brian Moote.

Man trodde att hon som en av de mest omtalade tävlande på ITV-tävlingen kunde öppna för sitt misslyckade äktenskap och hennes kamp för att göra en framgångsrik karriär inom musik i BB-huset enligt Star on Sunday.

Läs mer: X Factor avvisar Katie Waissel visar upp sin nya make när hon anländer till London för jul

Hennes representanter har förnekat rykten: 'Katie Waissel är 100 procent inte på väg in i Big Brother och historien är helt osann.'

Men en källa från serien sa till Star: 'Katie kommer att göra för att övertyga tittar eftersom hon är en sådan karaktär. Hon är tvungen att dela åsikter precis som hon gjorde på The X Factor.

Ceclia Kay

Tidigare WAGS har historiskt sett inte gjort det bra i serien (Bild: Twitter/@Celia_Kaykes)

På ryktet är också fotbollsspelaren Olivier Girouds före detta älskare Ceclia Kay.

Arsenal -anfallaren bad om ursäkt på Twitter efter den påstådda smällen med underklädermodellen när hon sågs med fotbollsspelaren på ett hotellrum natten innan en match.

Nu, enligt Sun, ska chefer enligt uppgift att registrera sig i den brinnande skönheten för att få in ett mycket älskat drama i huset.

Det ser ut som att rykten om att kändisar och civila båda kommer att vara i Big Brother 2016 -huset kan gå i uppfyllelse.

Så här är en sammanfattning av alla rykten som snurrar om vem som kommer att vara i nästa CBB inför Big Brother-lanseringen ...

Tulisa

Tulisa förnekar det hela tiden, men rapporter fortsätter att komma att hon kommer att förverkliga alla våra drömmar genom att flytta in i huset (Bild: NEWSAMpix)

Tulisa har erbjudits 500 000 pund för att spela i Celebrity Big Brother när hon förbereder sig för att återuppta sin karriär.

Sångaren, 27, som har arbetat med nytt material sedan 2013, väntar på en stor comeback senare i år och det kan vara mer än färsk musik som hennes fans kommer att behandlas med.

ryan clark katherine kelly

En källa sa: 'CBB -chefer drar ut alla stopp för Tulisa, de är desperata efter att ha henne med i serien. Detta är ett av de största erbjudanden som serien någonsin har sett.

'Det är den perfekta tiden för henne när hon försöker marknadsföra nytt material och lansera sin comeback. Hon tänker allvarligt på det. '

Tulisas representanter har dock förnekat påståendena.

Läs mer: Tulisa erbjöd 500 000 pund för att spela i Celebrity Big Brother

Samantha Fox

Trots en tuff 12 -månadersperiod fortsatte källan med att hävda att det var Sams stridsanda som hade hållit henne igång.

Sam Fox har enligt uppgift anmält sig för att visas i serien.

80 -talets popikon, som tidigare har tackat nej till en plats i serien tidigare, har tydligen gett efter för producenterna.

Samantha, som tragiskt förlorade sin långsiktiga partner på 16 år Myra Stratton i cancer förra året, har blivit ett reality -proffs de senaste åren efter framträdanden på Celebrity Wife Swap och I & apos; m A Celebrity.

Helen Lederer

Kommer hon att gå in? (Bild: REX)

Den helt fantastiska stjärnan Helen Lederer har återigen riktats mot CBB -chefer.

Stjärnan, som spelar dippy Catriona i serien, var nästan på Celebrity Big Brother 2009.

Hon talade till The Sun och sa: 'De frågade mig en gång tidigare men jag gjorde Kalendertjejer [2009] och jag var ganska glad att de inte skulle släppa ut mig [för att göra det].'

Stjärnan erkände också att hon kanske inte skulle kunna gå distansen och sa 'Jag tror att i kändisversionen kan du åtminstone stänga dörren när du behöver ett privat ögonblick.'

Lauren Murray

Lauren Murray

Lauren Murray (Bild: Rex)

Trots att hon säger att hon aldrig kommer att göra tv igen, har X Factors -sångaren Lauren Murray kopplats till Channel 5 -programmet.

Efter att ha nått finalen i ITV -talangprogrammet - att förlora mot Louisa Johnson - kan Celebrity Big Brother vara hennes chans att verkligen lysa?

Chloe Khan

Kan Chloe sexa i huset?

Chloe Khan har anmält sig till Celebrity Big Brother - tydligen.

Enligt rapporter har den rasande modellen gått med på att bli en huskamrat i den kommande serien på Channel 5.

Det antas att showchefer erbjöd brunetten - känd för att ha floppat på X Factor - en & big money deal & apos; för att få henne ombord.

De är nu banker på den racy stjärnan för att göra för & apos; fantastisk visning & apos; och hålla fansen greppade om sina skärmar.

Läs mer: Chloe Khan går med i CBB efter att ha tecknat en stor pengeavtal & apos;

Lil Kim

Lil & apos; Kim för Celebrity Big Brother? Rapparen går med i den största pengeavtalen någonsin & apos;

Lil & apos; Kim har enligt uppgift anmält sig till Celebrity Big Brother.

Den 41-årige rapparen tros äntligen ha kommit överens om att delta i nästa serie av realityshowen efter att ha erbjudits det högsta beloppet någonsin som ska betalas till en tävlande.

Chefer har enligt uppgift jagat henne i åratal för att delta i programmet och de har nu gett henne ett erbjudande som hon inte kan vägra.

Renee Graziano

Skulle någon våga ta Renee på?

Fiery Mob Wives -stjärnan Renee Graziano kommer att dyka upp i Celebrity Big Brother -huset, enligt en rapport.

Graziano, som förekommer i den populära amerikanska dokusåpan, är syster till skaparen Jennifer Graziano från Mob Wives och brittiska fans kommer att minnas henne från tidigare under året när rollistan

Graziano kommer att vara en & apos; kontroversiell & apos; tillägg till huset, enligt The Sun.

En källa berättade för publikationen: 'Renee kommer att vara en explosiv huskamrat - hon tar inga fångar, och hon kommer inte att stå ut med några dumheter.

Producenter tror att hon kommer att ta med kontroverser från början - och alla som korsar henne kommer att ångra det.

'Hon är en av de mest igenkännliga realitystjärnorna i staterna, Mob Wives var en stor hit där.'

Läs mer: Mob Wives -stjärnan Renee Graziano kommer in i Celebrity Big Brother

Läs mer

Storebror 2018
Big Brother -rollistan Big Brother -vinnare När börjar Big Brother? Allt om Big Brother 2018

Helen Flanagan

Om en återgång till Corrie är avstängd från korten kanske CBB ringer? (Bild: Rex/Channel)

Den kurviga sötnosen Helen Flanagan har förnekat rykten om att hon går i Celebrity Big Brother -huset.

Om någon är skräddarsydd för solstolarna och poolerna i CBB är det underbara Helen.

The Bury born beauty gjorde hennes berömmelse som Rosie Webster på Coronation Street och dök också upp i I & apos; m a Celebrity.

Sunday Sports hävdar att en källa sa: 'Nu när hennes dotter är lite äldre, skulle det vara den perfekta tiden för henne att återvända till showbizvärlden.'

Nick gifte sig vid första ögonkastet

Läs mer: Har Helen Flanagan tecknat för Celebrity Big Brother?

Lady C

Om Lady C inte har fixat sitt slott än, kanske några CBB -kontanter kan hjälpa?

Lady Colin Campbell funderar på att delta i Celebrity Big Brother.

Den frispråkiga socialiten underhöll tittarna med sina fejder med andra lägerkamrater när hon dök upp på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out of Here! förra året och erkände att hon kunde övertalas att gå med i uppställningen för CBB i augusti.

'Jag säger aldrig aldrig. Jag är mycket glad över att få erbjudanden som kommer via min agent. Mellan då och då tänker jag inte på någonting, säger hon till The Sun Online.

'Livet är väldigt enkelt om du går över bron när du kommer till det.'

Läs mer: Lady Colin Campbell klar för Celebrity Big Brother?

Chris Steed och Stephen Webb

Från Gogglebox till CBB?

Gogglebox -duon Chris Steed och Stephen Webb kan sluta för att visas på Celebrity Big Brother.

Kanal 5-cheferna var enligt uppgift ivriga att väska det karismatiska paret för den nya serien och presenterade dem därför för en käftande kontroll.

Förståeligt nog accepterade duon nådigt erbjudandet, rapporterar The Sun.

Att registrera sig för dokusåpan innebär dock att Chris och Stephen kan behöva kyssa adjö till Channel 4: s Gogglebox.

Läs mer: Gogglebox -duon Chris Steed och Stephen Webb kan sluta för CBB

Kapa selfie man

Detta skulle vara ett chockerande val

Celebrity Big Brother -chefer har ställt upp ytterligare en 'stjärna' för att visas på årets sommarshow - Ben Innes.

Om du inte känner igen namnet känner du säkert igen ansiktet-27-åriga Innes blev en internetsensation efter att ha poserat med en kapare som man trodde hade bomber spända i midjan.

Brit Innes, 27, poserade för en levnads selfie med Seif Eldin Mustafa, som tvingade deras EgyptAir -plan att landa på Cypern genom att påstå sig vara en självmordsbombare.

Läs mer: Kapa & apos; selfie & apos; man ställde upp för att spela i nästa Celebrity Big Brother

Drogmössa Michaella McCollum

Brad och Michaella, som behöver lite tur, tydligen (Bild: Irish NEWSAM)

Ex -pojkvännen till narkotikamullen Mule Michaella McCollum i Peru har stöttat henne att visas i tv -programmet Celebrity Big Brother - och säger att hon förtjänar lycka till.

DJ Brad Houston, från Wiltshire, hade en kort relation med 23-åringen på festön Ibiza.

Läs mer: Drogmössan Michaella McCollums ex-pojkvän från DJ backar henne för att visas på Celebrity Big Brother

Han kom med kommentarerna efter att 23-åringen friades efter villkorlig frigivning efter att ha suttit i mer än två år i sydamerikanska fängelser för att ha försökt smuggla kokain från Peru till Spanien.

Han skrev på Facebook: 'Hoppas hon får det, tjejen förtjänar lycka till.'

Marnie simpson

Marnie simpson

Marnie Simpson sägs vara på väg in i Celebrity Big Brother

Hon gjorde sig ett namn på Geordie Shore, så det är ingen överraskning att hon har valts ut för att ta med hennes smittsamma personlighet in i Celebrity Big Brother -huset.

Enligt de senaste rapporterna har Marnie Simpson anmält sig för att delta i årets nya CBB -serie. 24-åringen blir den tredje stjärnan i Geordie Shore som går in i det ökända huset.

Kan Marnie efterlikna sina medstjärnor Scotty T och Charlotte Crosby och vinna CBB?

Dog The Bounty Hunters fru

(Bild: Jim Smeal / BEI / BEI / Shutterstock)

Beth Chapman kommer att gå in i CBB -huset när den nya serien lanseras nästa vecka, enligt en rapport.

Den amerikanska realitystjärnan Beth Chapman har dock enligt uppgift anmält sig till Channel 5 -showen utan sin kända make, Duane.

'Att få Beth för den nya serien är en riktig kupp för Channel 5', sa en källa till The Sun. 'När realitystjärnor går, är hon en av världens mest igenkännliga, och hon kommer garanterat att göra bra TV.

'Hon fångar kriminella för sitt liv, hon kommer inte att tolerera några hissiga anfall och egon från sina nya huskamrater.'

Lewis Bloor

Lewis Bloor för att vara med i CBB

Lewis Bloor för att vara med i CBB

Fans har saknat honom från ITV Be -showen, The Only Way Is Essex, men Lewis Bloor kan snart gå tillbaka till våra skärmar.

Essex -hunken har kopplats till Celebrity Big Brother -huset efter att ha enligt uppgift varit upprört av showens producenter.

Enligt Daily Star är krafterna bakom CBB 'övertygade om att han kommer att se till att det finns gott om romantik' för att göra tittarna desperata att ställa in och hålla dem låsta på kanalen.

Christopher Biggins

Christopher Biggins & apos; namn har lagts till i mixen.

Enligt Solen , Biggins har erbjudits 150 000 pund för att vara med på showen.

Biggins spelade in 1970 -talsprogram som Porridge och har sedan dess varit med i realityprogram som Come Dine with Me och MasterChef.

zombieland 2 släppdatum i Storbritannien

* Celebrity Big Brother -returdatum har bekräftats den 28 juli 2016

Läs mer

Celebrity Big Brother 2018
Vem är med i CBB? Var är CBB -vinnarna nu? Mest kontroversiella huskamrater Mest chockerande CBB -ögonblick

Se Även: