Carphone Warehouse fixar nu din telefonskärm gratis - på ett villkor

Carphone Warehouse

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns ingen värre känsla



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Krossade telefonskärmar är en av bananerna i det moderna livet, med några av oss som skvalpar pengar för att få dem sorterade, medan andra kämpar vidare och tittar igenom sprickorna.



Men äntligen kan saker komma att förändras, som Carphone Warehouse har precis meddelat att det kommer att fixa dina telefonskärmar gratis, med lanseringen av deras nya obegränsade erbjudande om skärmbyte.

5:55 nummer

Fångsten? Du behöver först köpa ett av de utvalda SIM -erbjudandena.

Priserna börjar kl 11 £ per månad, med endast SIM -avgifter på både O2 och Vodafone, för både 4G- och 5G -telefoner.



När du tar upp en av telefonjättens utvalda SIM -erbjudanden får du ett gratis Crystalusion flytande glasskärmskydd ( värt £ 18 ) samt ett års värde av obegränsade skärmbyten.

hur mycket är sällsynta 50ps värda
Trasig mobiltelefon

Vi har alla varit där (Bild: Getty)



När det gäller att göra anspråk på din freebie måste du också betala en engångssumma på £ 25 varje gång du gör anspråk, även om Carphone Warehouse säger att detta endast är för att täcka kostnaden för samma kuririnsamlingstjänst att välja upp och lämna tillbaka din telefon till ditt hus, samt gå mot ditt nya Crystalusion -skärmskydd.

Det billigaste kvalificerade SIM -erbjudandet som är tillgängligt är £ 11 per månad för 1 GB data, men om du vill ha lite mer data är det förmodligen bättre att betala £ 15 per månad för 5 GB data - båda 12 månaders kontrakt som körs utanför Vodafone.

För dem som är villiga att betala lite mer såg vi också imponerande 6 GB data per månad för £ 19 på O2 som fungerar med freebie -erbjudandet, eller gå ut och få obegränsad för £ 23 per månad för 5G -internet på Vodafone.

Du kan se hela listan över tillgängliga tariffer på Carphone Warehouse -webbplatsen.

vilka hundar är förbjudna i Storbritannien
Carphone Warehouse, Oxford Street, London

Du kan få freebie från £ 11 per månad (Bild: Rex)

david de gea flickvän

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

När du väl har köpt ditt SIM -avtal måste du registrera dig för den obegränsade skärmbytesgarantin, även om hela processen bara tar cirka två minuter.

Allt du behöver göra är att gå till Crystalusion garantis registrering sida och ange lite kontaktinformation, tillsammans med detaljer om din telefon.

För att förhindra att folk fuskar systemet måste du sedan ladda upp ett foto på din telefonskärm för att bekräfta att det inte finns någon befintlig skada. När din registrering är klar aktiveras din garanti och den förblir kvar i 12 månader, som du kan använda när som helst genom att fylla i och skicka in detta garantianspråkformulär.

Se Även: