Bästa vattentäta hörlurar för löpning och svettiga träningspass

Hörlurar

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: BEATS)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



WFH -livet har fått oss alla att omfamna utomhus ännu mer än vanligt. Många av oss ser fram emot våra dagliga hundpromenader, löpningar eller enkla promenader, när vi kan njuta av en podcast, ett samtal med en vän eller våra favoritlåtar.



Med de bästa vattentäta hörlurarna behöver du inte låta det oförutsägbara brittiska vädret förstöra några av de vardagliga glädjeämnena.

AO.com 'S hörlursexpert, Ella McDermott, kommenterar:' Eftersom många av oss lägger mer tid på långa promenader, löpningar och i allmänhet njuter utomhus, är vattentäta hörlurar bra när du stöter på oväntade duschar.

'Eftersom många stilar är helt trådlösa, ger de extra flexibilitet att gå och prata i ett telefonsamtal, springa och njuta av att vara ute utan att oroa dig för lätt regn som dämpar dina aktiviteter.



'Det finns många olika modeller som passar ett brett utbud av aktiviteter. Till exempel, om du planerar att bära dem för att köra, rekommenderar vi att du väljer en stil som Beats Powerbeats Pro In-Ear Water Resistant Wireless Bluetooth Sports Headphones, eftersom in-ear-designen säkrar utsidan av dina öron så att du inte behöver oroa dig för att de faller ut under träningen.

Alternativt, om du är ute efter en snygg, mångsidig uppsättning hörlurar som du enkelt kan ta samtal till eller lyssna på din favoritpodcast medan du går, rekommenderar vi Samsung Galaxy Buds Live In-Ear Water Resistant Wireless Bluetooth Hörlurar.



Fortsätt rulla för att hitta vårt urval av de bästa vattentäta hörlurarna för träning och utomhusaktiviteter nedan.

kerry soldat ny bebis

Bästa vattentäta hörlurar

1. Samsung Galaxy Buds Live In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-hörlurar

Lämnade du din brolly hemma? Du behöver inte oroa dig med dessa snygga vattentäta hörlurar.

För det första, hur cool är bronsfinishen? Och innehållet stämmer överens med stilen tack vare sex timmars oavbruten användning, brusreducerande teknik (som kan justeras för att fortfarande höra trafik), passform, inbyggd mikrofon för de så viktiga samtalen och knappar på örat för musikkontroll.

Smart trådlös inbyggd innebär att de är redo att gå på nolltid-bara 5 minuter på en kompatibel Qi-aktiverad enhet ger dig en timmes musik.

Pris: £ 179, AO.com - köp här nu

2. Anker Soundcore Life P2 True Wireless Earbuds

Anker Soundcore Life P2 True Wireless Earbuds

Effektiva och pålitliga behöver inte kosta en förmögenhet, och dessa Anker vattentäta hörlurar kompromissar inte heller med stil.

De erbjuder en fantastisk ljudupplevelse, och en enda laddning ger dig sju timmars lyssnande, medan laddningsfodralet förlänger det till 40 timmar. Om du har bråttom kommer 10 minuter att ge dig en timmes speltid. Den trådlösa anslutningen är stabil och sömlös, och inga kablar innebär att du kan njuta av en krångel löpning eller promenad. Ett prisvärt köp.

Pris: £ 37,99, Amazon - köp här nu

3. Beats Powerbeats Pro In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-sporthörlurar

Beats Powerbeats Pro In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-sporthörlurar

Dessa in-ear vattentäta hörlurar är helt pro-värda och var faktiskt utformade speciellt för idrottare. De är svettiga och vattentäta, och den passform och justerbara öronkrokar betyder att de inte kommer att glida ut under ditt träningspass eller löpning.

De erbjuder snabb trådlös anslutning, nio timmars uppspelning och om du behöver en snabb laddning kommer det fem minuter snabba bränslet att ge dig 90 minuters ström.

On-ear-knapparna betyder att du kan hantera samtal och musik när du är på språng, och du kan också använda Siri för att styra uppspelningen med din röst.

Pris: £ 219, Currys PC World - köp här nu

Fyra. MPow trådlösa hörlurar

MPow trådlösa hörlurar

Avvärja lätt svett eller regn med dessa vattentäta hörlurar, perfekta för cykling, löpning, promenader, ansträngande träningspass eller yoga.

Det trådlösa setet ger dig en problemfri upplevelse, och du kan till och med välja mellan två- eller monoläge, vilket innebär att du kan använda dem separat eller tillsammans för samtal och musik.

Den kraftfulla basen erbjuder en rolig ljudupplevelse, och en enda laddning ger fem timmars uppspelning. Bonus? Om du förlorar en kan du helt enkelt köpa en ersättare utan att behöva köpa ett helt nytt par.

En recension läste: 'Efter att ha provat andra budget trådlösa hörlurar var jag skeptisk att dessa MPOW M30 också skulle plågas av anslutningsproblem mellan knopparna.

'Jag är mycket glad att säga att dessa M30 har varit felfria på den avdelningen. Vid denna prispunkt är det extremt svårt att hitta några negativa. '

Pris: £ 29,99, Amazon - köp här nu

5. Sony WI-SP500 In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-sporthörlurar

Sony WI-SP500 In-Ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-sporthörlurar

Om du är ett fan av att lyssna på musik när du springer, men inte vill spendera en förmögenhet på vattentäta hörlurar, är dessa perfekta.

De erbjuder åtta timmars batteritid och brusreducerande teknik för att blockera externa ljud. De inbyggda kontrollerna och mikrofonen innebär att du kan hoppa över spår eller svara på samtal utan att använda telefonen.

Pris: £ 69, AO.com - köp här nu

Läs mer

Bästa tekniska prylar
Smarta kökstillbehör Bästa Bluetooth -hörlurar Bästa billiga surfplattor Teknik för hemundervisning

6. Skullcandy Sesh Evo trådlösa hörlurar i örat

Skullcandy Sesh Evo trådlösa hörlurar i örat

Dessa prisvärda vattentäta hörlurar erbjuder trådlöst lyssnande och fem timmars spel på en enda laddning.

Laddningsfodralet tar det till 24 timmar, och snabb laddning ger dig två timmars speltid på bara 10 minuter.

Du kan enkelt justera volymen, hoppa över spår och ta samtal utan att röra telefonen, och du kan använda någon av knopparna själv om du behöver. Det finns en tracker som också hjälper dig att hitta dem om du har bråttom.

En kund entusiastisk: ”Valuta för pengarna för dessa är bra, ljudkvaliteten är bra, inte den mest detaljerade men helt acceptabla vid denna prispunkt. Jag har använt dem hela dagen på jobbet bekvämt och batteriet har inte hållit på några problem, och kakelfunktionen har varit användbar när jag lagt ner en öronpropp och glömt var.

Pris: £ 49,99, Argos - köp här nu

7. Sony WF-XB700 äkta in-ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-sporthörlurar

Sony WF-XB700 äkta in-ear vattenresistenta trådlösa Bluetooth-sporthörlurar

Ge dig ut på den dagliga joggen i seriös stil och komfort, med vetskap om att din rytm inte kommer att förstöras av en regndusch.

Dessa vattentäta hörlurar erbjuder en lysande bas för musikälskare och erbjuder nio timmars batteritid.

Klar för din körning men glömde att ladda dem? Oroa dig inte, en snabbladdning på 10 minuter ger upp till en timmes uppspelning. Och med en inbyggd mikrofon kan du ta samtal utan att behöva koppla från. Smart, va?

En fläkt sa: 'Bra uppsättning hörlurar, riktigt tydliga, snabba att synkronisera med telefon, bärbar dator eller iPad. Jag skulle rekommendera dessa som en gåva, faktiskt köpte jag ett andra par till min dotter. En tight passform gör att du kan bära medan du tränar utan att frukta att de kommer att falla ut.

s klubbjuniorer nu

Pris: £ 79, AO.com - köp här nu

8. JLAB Fit In-Ear Sport trådlösa hörlurar

JLAB Fit In-Ear Sport trådlösa hörlurar

Dessa vattentäta hörlurar är ett fantastiskt budgetalternativ med en 10-timmars batteritid och bra svett- och stänkskydd.

De är bekväma och säkra med gelhörspetsar och öronkrokar med minne, vilket gör dem perfekta för träning såväl som för utomhusäventyr. Det finns också tre olika ljudnivåer för din favoritmusikupplevelse, med en basförstärkning inkluderad.

En recension läste: 'Fungerar bra hittills och bra för löpning. Riktigt enkelt att ansluta till Bluetooth och slutligen ett par öronsnäckor som inte faller ur mina öron. Jag har inte spelat med ljudnivåerna än, men låter ganska bra även utan det. '

Pris: £ 29,99, Argos - köp här nu

Se Även: