Bästa dammsugare för 2021 inklusive modeller från Shark, Dyson och Gtech

Hushållsapparater

Ditt Horoskop För Imorgon

Se till att du väljer din nya dammsugare klokt(Bild: iStockphoto)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du är fullt i fru Hinch -läget och regelbundet vill ge huset en fullständig djuprengöring eller bara äntligen känner för att uppgradera den gamla maskinen du har haft i flera år, finns det några saker som är värda att överväga innan du plaskar ut.



Även om du köper din nästa dammsugare kanske inte verkar vara ett mycket stort beslut, kan det göra att du sparar mycket krångel - och pengar - på lång sikt att göra rätt val för att passa dina behov.

Förutom det viktiga rengöringselementet finns det en rad andra praktiska tillägg som du kan välja mellan för att göra ditt liv - och sysslor - enklare. Från praktiska munstycken som de som finns på Dyson V8 , till de smarta tillbehören för rengöring av husdjurshår som följer med Miele Blizzard CX1 , tilläggen kan göra hela skillnaden för att göra dina sysslor snabbt.

Vi har valt några av de bästa dammsugarna som finns just nu, till alla prispunkter nedan.



Topp 3 i korthet:

Bästa dammsugare 2021

1. Shark Duoclean sladdlös dammsugare

Shark Duoclean sladdlös dammsugare

Denna revolutionerande dammsugare kombinerar två unika tekniker i ett vakuum och glider enkelt från matta till trägolv till klädsel tack vare sin superflexibla design.

Dammsugning av hela huset blir inte längre lika tröttsamt som ett träningspass. Och med teknik för hårinpackning har din städkamrat högre chanser att hålla längre - hår och allt.

Köp nu från Shark för £ 349,99

2. Dyson V8 Animal Cordless Vacuum

Dyson V8 Animal Cordless Vacuum

ipad 2021 releasedatum

Dyson är välkända för sina kraftfulla enheter och har en mycket stark sugkraft.

Absolute -versionen levereras med tre olika huvudfästen: ett fluffigt hårt golvhuvud, ett stort borsthuvud och ett litet borsthuvud, vilket betyder att du har en dammsugare som passar alla tillfällen.

Köp nu från Argos för £ 349,99

3. Shark Lift Away Dammsugare

Lätt att bära med sig vart du än går

Det bästa med det här alternativet är att det konverterar från en upprättstående till en bärbar dammsugare på några sekunder, tack vare den praktiska Lift-Away-tekniken, vilket gör den perfekt för trappor och ovanför huvudrengöring.

Köp nu från Amazon för £ 279

Fyra. Hoover Freedom sladdlöst rengöringsmedel

Kungen av dammsugare

Med cyklonisk vakuumteknik för att suga upp smuts mer effektivt, gör det avtagbara huvudet det också trevligt och lätt att bära med sig, oavsett om du tar det runt huset eller lägger det i din bil.

Köp nu från Amazon för £ 199

5. Gtech Pro K9

Gtech Pro K9 är superlätt och kompakt, vilket gör den idealisk för mindre hem eller lägenheter eftersom den enkelt kan förvaras och tas ut när det behövs.

Men den största dragningen med K9 är att den kan rengöra upp till 15 gånger längre än Dyson V8 innan dammpåsen behöver tömmas.

Köp nu från Gtech för £ 249,99

6. Sebo Automatic X7 Excel ePower Upright Dammsugare

Detta är ett mycket högteknologiskt alternativ

Även om det kanske inte ser så mycket ut, betyder detta vakuums innovativa teknik att det har ett datorstyrsystem som optimerar prestanda genom att se till att borsten alltid är på rätt höjd för rengöring. Men du betalar verkligen för dess excellens.

Köp nu från John Lewis för £ 349

7. Miele Blizzard CX1 Comfort Powerline Lotus Cylinder

Partiets dyraste alternativ

Förutom Vortex -tekniken har detta vakuum också ett livstidsfilter EPA2, vilket tydligen innebär att upp till 99,99% av de minsta partiklarna av fint damm och allergener behålls av systemet. Återigen kommer du dock att betala en premie för privilidge.

Köp nu från Currys för £ 239

8. iRobot Roomba 980

Även om det kan vara en av de dyraste dammsugare du någonsin har satt ögonen på, kan det också vara det bästa.

Förutom att kunna fjärrstyra den antingen med din telefonapp eller din Amazon Alexa, är detta säkert ett av de mest självförsörjande vakuum vi någonsin har sett.

Navigera genom hinder för att lämna ditt golv rent, du behöver bokstavligen inte lyfta ett finger för att ditt golv ska vara fläckfritt. Enda nackdelen? Förutom priset kan sugningen också använda lite arbete.

Köp nu från Amazon för £ 649,99

9. AEG QX7-Animal sladdlös dammsugare

AEG QX7-Animal sladdlös dammsugare

AEG QX7-Animal sladdlös dammsugare

AEG QX7 är ett kraftpaket för hemstädning med en körtid på 50 minuter och ett elegant elegant utseende.

Det lättgreppade handtaget och den låga viktfördelningen gör AEG-rengöringsprogrammet lättare i handen för mer enkel manövrerbarhet och komfort under längre rengöringspass.

Eurovision 2019 sista gången

Axial cyklonteknologi säkerställer kompromisslös prestanda under hela rengöringen, även om soptunnan fylls. Hela lutningen och den smala ramen möjliggör rengöring under möbler så låga som 135 mm från marken, vilket ger verklig mångsidighet i hemmet.

Köp nu från John Lewis för £ 249

Läs mer

Hushållsapparater
Bästa tvättmaskiner Kylskåp i amerikansk stil Bästa dammsugare Bästa kaffemaskiner

Om du letar efter mer praktiska och kompakta rengöringsalternativ, kolla in de bästa handhållna dammsugarna.

För hushåll med furiga familjemedlemmar kan du bli tuff mot envisa katt- och hundhår med dessa hårt arbetande dammsugare.

Se Även: