Bästa League of Gentlemen -karaktärer som en briljant mörk sketch -show gör sin återkomst

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

League of Gentlemen gör comeback Visa galleri

The League of Gentlemen gör äntligen tillbaka - och det är lite spännande!



änglarnas betydelse för siffror

Det banbrytande skissprogrammet var en favorit på BBC under tre serier mellan 1999 och 2002, men även 13 år senare finns karaktärerna kvar i tittarnas sinnen.



Oavsett om det var en mörk, demonisk cirkusmästare - 'Hej, Dave!' - eller mycket oroande lokala butiksägare - 'Det finns inget för dig här!' - teamet bakom showen gjorde ett otroligt jobb med att göra sina skapelser minnesvärda.



Jeremy Dyson, Mark Gatiss, Steve Pemberton och Reece Shearsmith bildade truppen för 20 år sedan, och det verkar lämpligt att de är tillbaka för en ny körning.

När han avslöjade beslutet förklarade Pemberton: När det närmar sig ett 20 -årsjubileum och det kommer, kommer vi att vilja markera det på något sätt.

'Jag tror att det fortfarande finns en aptit för det, folk kommer fortfarande ihåg det, vi är alla fortfarande fantastiska kompisar och jag ser ingen anledning till varför inte. Vi kommer inte att skynda på det, det är något vi vill göra för att få det rätt.



Med det sagt, och ingen särskild ordning, här är sju av seriens bästa och läskigaste karaktärer.

Pauline Campbell-Jones

Pauline

Pauline Campbell-Jones



Fans kommer att kräva att se mer av kärleks-till-hat Job Center Restart officer Pauline.

Hennes argument med Ross var komikguld, som fick tittarna att skratta lika mycket som hennes förnedrande och nedlåtande förhållningssätt fick dem att förakta henne.

Och vem kan glömma hennes besatthet av pennor, som hon lysande beskrev som 'de bästa vännerna du någonsin kan ha'?

coleen nolan och shane richie

Musse

Musse

Mickeys ikoniska ansikte

Medan vi handlar om Job Center -skisserna är det omöjligt att inte hylla älskvärt dimwitted Mickey.

Han manipulerades av Pauline, hans charmiga oskyldiga - och okunnighet - gjorde honom till den perfekta karaktären för henne att rikta in sig på.

Vi kunde aldrig föreställa oss det ena utan det andra, och hans blinda acceptans av hennes handlingar gav en gnutta empati till en briljant skriven skiss.

Pappa Lazarou

Pappa Lazarou

Pappa Lazarou

väderprognos för Storbritannien

Papa Lazarou är ett perfekt exempel på linjen The League of Gentlemen går mellan skratt av nöje eller genuina nerver.

Den raspiga och demoniska cirkusmästaren - vars ansikte såg ut som en inverterad clown i svartvitt - gjorde inte många framträdanden, men de tre avsnitten han var minnesvärd för hans inkludering.

Han pratade upprepade gånger om kvinnors ytterdörrar tills de lämnade över sin vigselring - innan han utropade: 'Du är min fru nu!'

Edward och Tubbs

Edward och Tubbs

Edward och Tubbs

Detta är en lokal artikel för lokalbefolkningen. Det finns inget för dig här.

OK, inte riktigt - men om det var upp till Edward och Tubbs, skulle detta förmodligen vara rent för de norra invånarna i Royston Vasey.

Det faktum att komediens signaturduo är gifta syskon repar inte ens parets tjänst - och vi hoppas att de dödades i serie tre hindrar inte en återkomst.

Dentons

Dentons

Dentons

En annan familj och en annan uppsättning karaktärer som starkt bidragit till seriens obehagliga ton.

Stackars Benjamin Denton skickas för att stanna hos sin farbror Harvey och moster Val - och medan han blir tillsagd att göra sig hemma är det omöjligt.

Med helgedomar för paddor och en ohälsosam besatthet av kroppsvätskor är det inte någon Benjamin vill stanna - men som skylten till Royston Vasey säger, 'Du kommer aldrig att lämna'.

sex-tape kim kardashian

Hilary Briss

Hilary Briss

Hilary Briss

Vi är säkra på att den nya serien kommer att innehålla en dos Hilary Briss & apos; tveksamt och olagligt kött.

Det var bara känt som 'speciella saker' i serien, och den lokala slaktaren översvämmade staden med den och orsakade en näsblodspidemi.

Eftersom sanningen bakom köttet aldrig avslöjas, hoppas vi att mysteriet hålls vid liv för skisshowens återkomst.

Les mcqueen

Les mcqueen

Les mcqueen

Stackars Les McQueen ville bara återvända till glansdagarna i Creme Brulee, men nådde aldrig de höjder som han steg till med 1970 -talets glamrockare.

Det var en tragisk och sympatisk karaktär, och en som är minnesvärd för sin taktförändring jämfört med de mer bisarra invånarna i Royston Vasey.

Med ständiga nedslag var det hjärtskärande att höra hans halvhjärtade och besegrade reaktion och uttalade: 'Det är en jävla affär. Jag är glad att jag är slut. '

hyresgästrättigheter mögel uk

Se Även: